Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνάντηση Γ. Παπανδρέου-Α. Βγενόπουλου για Ολυμπιακή


Με το διευθύνονται σύμβουλο της MIG, Ανδρέα Βγενόπουλο, συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του κ. Βγενόπουλου, προκειμένου να ενημερώσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την πρότασή του για την αγορά της Ολυμπιακής Αεροπορίας.
Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Βγενόπουλου μετά τη συνάντηση, ο κ. Παπανδρέου του εξήγησε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την Ολυμπιακή, το οποίο προβλέπει ένα μεικτό σχήμα. «Στην πρότασή μας εμείς δίνουμε αυτή τη δυνατότητα, αν υπάρχει κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ να διαμορφωθεί η ΟΑ σε ένα σχήμα συμβατό σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Από ό,τι κατάλαβα ο κ. Παπανδρέου δεν επιθυμεί την ΟΑ υπό κρατικό έλεγχο αλλά σε ένα μεικτό σχήμα. Αν γίνει κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ είμαστε ανοιχτοί, δεν έχουμε μπει σε αυτή τη διαδικασία, προκειμένου να ιδιωτικοποιηθεί η ΟΑ που θέλει χρόνο και μελέτη και προσπάθεια. Αν η κυβέρνηση θέλει άλλο σχήμα δεν υπάρχει πρόβλημα», λέει ο διευθύνων σύμβουλος της MIG.
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον μέλλον των εργαζομένων, ο κ. Βγενόπουλος είπε ότι αυτό είναι θέμα και υποχρέωση της κυβέρνησης και πρόσθεσε ότι η καινούργια ΟΑ θα δημιουργήσει πολλές θέσεις εργασίας, στις οποίες αρκετοί από τους νυν εργαζομένους της εταιρείας θα απορροφηθούν.
«Θέλουμε καινούργια αεροπλάνα, καλή εξυπηρέτηση και μια ΟΑ που θα μας κάνει όλους υπερήφανους και θα το πετύχουμε εφόσον βέβαια ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός», δήλωσε ο κ. Βγενόπουλος, συμπληρώνοντας ότι σκοπεύει στο να σωθεί η ΟΑ και να συνεχίσει να λειτουργεί, καθώς αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...

Ένα τετράτροχο ποδήλατο θαλάσσης, με τις ρόδες του να αγγίζουν σε διάμετρο περίπου το ενάμιση μέτρο η κάθε μία, ξεχωριστό από τα συνηθισμένα, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων έτυχε χθες να βρίσκονται στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.
Πολλοί το χαρακτήρισαν σαν «τρακτέρ της θάλασσας», λόγω του σχήματος των τροχών του, αλλά παρόλη την ογκώδη κατασκευή του εντυπωσίασε για την ευελιξία που κινήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας και για την εύκολη χρήση του.
Ο Λαρισαίος εμπνευστής και κατασκευαστής του, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε χθες τη δέκατη κατά σειρά δοκιμή της ευρεσιτεχνίας του, στο λιμάνι, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια για να καταλήξει στην τελική και ιδανική μορφή της κατασκευής του. «Κάθε φορά μέσα στο νερό εντοπίζω τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να τελειοποιήσω την κατασκευή», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, ένα ανήσυχο πνεύμα, που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής του νέου μοντέλου του, αναζητούσε τα στο…

Καλλιάνος: Στους 38°C η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο

Στους 38°C αναμένεται να φτάσει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο...
Μάλιστα, ο ίδιος κάνει λόγο και για ενδείξεις για ισχυρότατο καύσωνα στα τέλη της άλλης εβδομάδας.

Ολόκληρη η ανάρτησή του στο Facebook:

«Στους 38°C το Σ/Κ - Ενδείξεις για ισχυρότατο καύσωνα στα τέλη της άλλης εβδομάδας

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, οι θερμοκρασίες στις 5 μεγαλύτερες πόλεις της χώρας τις προσεχείς ημέρες θα είναι οι ακόλουθες:

Αθήνα:
Πέμπτη: 34°C
Παρασκευή: 36°C
Σάββατο: 37-38°C
Κυριακή: 37-38°C

Θεσσαλονίκη:
Πέμπτη: 33-34°C
Παρασκευή: 33-34°C
Σάββατο: 36°C
Κυριακή: 35-36°C

Πάτρα:
Πέμπτη: 28-29°C
Παρασκευή: 30°C
Σάββατο: 31-32°C
Κυριακή: 32°C

Λάρισα:
Πέμπτη: 35°C
Παρασκευή: 37°C
Σάββατο: 37-38°C
Κυριακή: 36-37°C

Ηράκλειο:
Πέμπτη: 30°C
Παρασκευή: 32°C
Σάββατο: 32-33°C
Κυριακή: 32°C