Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εστιάτορας στο Λονδίνο καταργεί τους λογαριασμούς!

Δεν θα περιμένει πια με αγωνία αν οι πελάτες θα ανοίξουν την πόρτα του εστιατορίου του । Γιατί, με την πρωτοβουλία που πήρε, το σίγουρο είναι ότι κάποιοι πελάτες θα τιμήσουν το κατάστημά του. "Πληρώστε ό,τι θέλετε", λέει ο Πίτερ Ίλιτς στους πελάτες του "Λίτλ Μπέι", στο Φάρινγκντον του βόρειου Λονδίνου. "Εναπόκειται αποκλειστικά στους πελάτες. Μπορεί να μας δώσουν 100 στερλίνες ή το ελάχιστο. Αυτό που ζητάμε είναι να πληρωθούμε ανάλογα με το φαγητό και την εξυπηρέτηση που προσφέραμε, όπως τα αξιολογεί ο καθένας"Ο Ίλιτς αποφάσισε να μην παρουσιάσει κανένα λογαριασμό όλο το Φεβρουάριο. Υπάρχει μόνο καθορισμένη τιμή στα ποτά "αλλά οι καράφες με το κρύο νερό προσφέρονται δωρεάν" διαβεβαιώνει ."Μου φαίνεται ότι αυτό τελικά είναι το πιο σωστό πράγμα που μπορούσε να γίνει, αφού όλος ο κόσμος έχει πληγεί από την οικονομική κρίση.Βλέπουμε να επισκέπτονται το εστιατόριο και υπάλληλοι από το Σίτι (την καρδιά της οικονομικής δραστηριότητας του Λονδίνου, όπου συχνάζουν τα γνωστά γκόλντεν μπόις)", ανέφερε ένας επιχειρηματίας που τρώει στο "Λιτλ Μπέι" εδώ και 26 χρόνια. "Ακόμα και εάν δεν αφήνουν τίποτα, συμβουλεύω τους υπαλλήλους μου να συμπεριφέρονται όπως και σε ένα εστιατόριο όπου ο λογαριασμός θα έφτανε τις 50-60 στερλίνες", πρόσθεσε ο επιχειρηματίας. Πριν από την κατάργηση του λογαριασμού στο "Λιτλ Μπέι" το πρώτο πιάτο στοίχιζε περίπου 3-4 στερλίνες (3,32 ευρώ) και το κυρίως πιάτο δέκα (περίπου 12 ευρώ).
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=4500275

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σάλος με ιερέα: Είμαι ομοφυλόφιλος και ευτυχής

Την αποκάλυψη ότι είναι «ένας ομοφυλόφιλος και ευτυχής ιερέας» έκανε ο 43χρονος Πολωνός υψηλόβαθμος κληρικός και θεολόγος Κριστόφ Τσαράμσα, μέλος της Επιτροπής για το Δόγμα της Πίστεως (πρώην Ιεράς Εξέτασης, τους περασμένος αιώνες), δεύτερος γραμματέας της Διεθνούς Θεολογικής Επιτροπής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και καθηγητής στο καθολικό πανεπιστήμιο Γκρεγκοριάνα. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Corriere della Sera, δηλώνει ότι γνωρίζει πως θα πληρώσει τις συνέπειες της πράξης του αυτής, «αλλά η Εκκλησία πρέπει να σταματήσει να εθελοτυφλεί και να καταλάβει ότι η λύση που προτείνει στους γκέι πιστούς, η πλήρης αποχή από την ζωή της αγάπης, είναι απάνθρωπη». Σε σχέση με τους λόγους που τον ώθησαν να προχωρήσει σε αυτήν την αποκάλυψη, o Τσαράμσα εξηγεί ότι «φτάνει η στιγμή κατά την οποία κάτι σπάει μέσα σου, δεν αντέχεις άλλο. Αν ήμουν μόνος θα χανόμουν μέσα στον εφιάλτη της άρνησης της ομοφυλοφιλίας μου, αλλά ο Θεός δεν μας αφήνει ποτέ μόνους. Και πιστεύω ότι με οδήγησε στο να κάν…

Χαμός με το σποτ του Λαφαζάνη για το Νομισματοκοπείο

Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας «έσπασε ταμεία» στην κυριολεξία, αφού προκάλεσε αίσθηση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη πρωταγωνιστή να μπαίνει σε ένα ταξί και να αυτοτρολάρεται.
Όπως είναι φυσικό, τα social media πήραν την σκυτάλη και άρχισε το γλέντι:

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …