Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εστιάτορας στο Λονδίνο καταργεί τους λογαριασμούς!

Δεν θα περιμένει πια με αγωνία αν οι πελάτες θα ανοίξουν την πόρτα του εστιατορίου του । Γιατί, με την πρωτοβουλία που πήρε, το σίγουρο είναι ότι κάποιοι πελάτες θα τιμήσουν το κατάστημά του. "Πληρώστε ό,τι θέλετε", λέει ο Πίτερ Ίλιτς στους πελάτες του "Λίτλ Μπέι", στο Φάρινγκντον του βόρειου Λονδίνου. "Εναπόκειται αποκλειστικά στους πελάτες. Μπορεί να μας δώσουν 100 στερλίνες ή το ελάχιστο. Αυτό που ζητάμε είναι να πληρωθούμε ανάλογα με το φαγητό και την εξυπηρέτηση που προσφέραμε, όπως τα αξιολογεί ο καθένας"Ο Ίλιτς αποφάσισε να μην παρουσιάσει κανένα λογαριασμό όλο το Φεβρουάριο. Υπάρχει μόνο καθορισμένη τιμή στα ποτά "αλλά οι καράφες με το κρύο νερό προσφέρονται δωρεάν" διαβεβαιώνει ."Μου φαίνεται ότι αυτό τελικά είναι το πιο σωστό πράγμα που μπορούσε να γίνει, αφού όλος ο κόσμος έχει πληγεί από την οικονομική κρίση.Βλέπουμε να επισκέπτονται το εστιατόριο και υπάλληλοι από το Σίτι (την καρδιά της οικονομικής δραστηριότητας του Λονδίνου, όπου συχνάζουν τα γνωστά γκόλντεν μπόις)", ανέφερε ένας επιχειρηματίας που τρώει στο "Λιτλ Μπέι" εδώ και 26 χρόνια. "Ακόμα και εάν δεν αφήνουν τίποτα, συμβουλεύω τους υπαλλήλους μου να συμπεριφέρονται όπως και σε ένα εστιατόριο όπου ο λογαριασμός θα έφτανε τις 50-60 στερλίνες", πρόσθεσε ο επιχειρηματίας. Πριν από την κατάργηση του λογαριασμού στο "Λιτλ Μπέι" το πρώτο πιάτο στοίχιζε περίπου 3-4 στερλίνες (3,32 ευρώ) και το κυρίως πιάτο δέκα (περίπου 12 ευρώ).
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=4500275

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...

Ένα τετράτροχο ποδήλατο θαλάσσης, με τις ρόδες του να αγγίζουν σε διάμετρο περίπου το ενάμιση μέτρο η κάθε μία, ξεχωριστό από τα συνηθισμένα, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων έτυχε χθες να βρίσκονται στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.
Πολλοί το χαρακτήρισαν σαν «τρακτέρ της θάλασσας», λόγω του σχήματος των τροχών του, αλλά παρόλη την ογκώδη κατασκευή του εντυπωσίασε για την ευελιξία που κινήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας και για την εύκολη χρήση του.
Ο Λαρισαίος εμπνευστής και κατασκευαστής του, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε χθες τη δέκατη κατά σειρά δοκιμή της ευρεσιτεχνίας του, στο λιμάνι, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια για να καταλήξει στην τελική και ιδανική μορφή της κατασκευής του. «Κάθε φορά μέσα στο νερό εντοπίζω τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να τελειοποιήσω την κατασκευή», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, ένα ανήσυχο πνεύμα, που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής του νέου μοντέλου του, αναζητούσε τα στο…

Η... αποκαλυπτική κόρη του Χενκ Τεν Κάτε

«Όταν λείπει ο… γάτος, χορεύουν τα ποντίκια», λέει η ελληνική παροιμία και κάπως έτσι σκέφτηκε η 20χρονη Έλεν, κόρη του προπονητή του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε. Εκμεταλλεύτηκε την απουσία του πατέρα της στην Ελλάδα και έκανε μια αισθησιακή φωτογράφιση για το περιοδικό FHM.

«Ο πατέρας μου είναι στην Ελλάδα και βρήκα την ευκαιρία να τολμήσω» είπε γελώντας η κόρη του «πράσινου» προπονητή και συνέχισε: «Χωρίς πλάκα, ο πατέρας μου βρήκε εξαιρετική την φωτογράφιση», αποδεικνύοντας ότι ο Χενκ Τεν Κάτε μόνο πουριτανός δεν είναι.Η σέξι Έλεν, η οποία έχει σχέση με τον Αιθίοπα ποδοσφαιριστή της Τβέντε, Γιουσούφ Χερσί, κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ολλανδικής showbiz και βρήκε τον κατάλληλο τρόπο για να διαφημίσει τα ομολογουμένως πλούσια… προσόντα της.Πάντως ο Παναθηναϊκός έχει προϊστορία με προπονητές που έχουν όμορφες κόρες, καθώς όλοι θυμούνται την κόρη του Γιτζάκ Σουμ.