Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πονοκέφαλος, η μόνιμη δικαιολογία


Ένα ζευγάρι πάει επίσκεψη στον ζωολογικό κήπο.Σε κάποιο σημείο του ζωολογικού κήπου υπάρχει ένας γορίλας κλεισμένος σε σιδερένιο κλουβί με χοντρά κάγκελα και πόρτα ασφαλισμένη με τεράστια αμπάρα.Μια πινακίδα έξω απο το κλουβί προειδοποιεί τους επισκέπτες ότι ο γορίλας είναι πολύ άγριος.Μόλις ο γορίλας βλέπει το ζευγάρι αρχίζει να γρυλλίζει άγρια ενώ ταυτόχρονα δείχνει ερωτικές διαθέσεις για την κυρία.Ο σύζυγος το αντιλαμβάνεται και λέει στη γυναίκα του.- Για βγάλε το παλτό σου να δούμε τι θα κάνει.Η γυναίκα βγάζει το παλτό της και ο γορίλλας δείχνει να ερεθίζεται περισσότερο.- Γυναίκα δεν βγάζεις και τη μπλούζα; λέει ο άνδρας.Η γυναίκα βγάζει και το μπλουζάκι και ο γορίλλας γίνεται έξαλλος.- Βγάλε και τη φούστα γυναίκα, συνεχίζει ο άντρας.Η σύζυγος έχει επιφυλάξεις αλλά στο τέλος υποχωρεί δεδομένου ότι δεν έχει και κανέναν άλλον επισκέπτη εκείνη τη στιγμή,Βέβαια ο γορίλλας τώρα έχει εξαγριωθεί τρομερά. ΄Ο σύζυγος όμως δείχνει περίεργος να δει πώς θα συμπεριφερθεί μέχρι τέλους ο γορίλας.Έτσι λέει στη γυναίκα του.- Γυναίκα, δεν υπάρχει κανένας άλλος εδώ, γδύσου εντελώς.Η γυναίκα γδύνεται ενώ ο γορίλας ουρλιάζει και χτυπιέται στα κάγκελα με δύναμη.Εκείνη τη στιγμή ο άντρας με μια επιδέξια κίνηση τραβάει την αμπάρα, ανοίγει την πόρτα του κλουβιού και σπρώχνει τη γυναίκα του μέσα στο κλουβί.Ενώ η γυναίκα τσιρίζει έντρομη, ο σύζυγος ξανακλείνει την πόρτα λέγοντας.- Τώρα μωρή αν σου βαστάει, πες και στο γορίλα ότι έχεις πονοκέφαλο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

Χαμός με το σποτ του Λαφαζάνη για το Νομισματοκοπείο

Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας «έσπασε ταμεία» στην κυριολεξία, αφού προκάλεσε αίσθηση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη πρωταγωνιστή να μπαίνει σε ένα ταξί και να αυτοτρολάρεται.
Όπως είναι φυσικό, τα social media πήραν την σκυτάλη και άρχισε το γλέντι:

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...

Ένα τετράτροχο ποδήλατο θαλάσσης, με τις ρόδες του να αγγίζουν σε διάμετρο περίπου το ενάμιση μέτρο η κάθε μία, ξεχωριστό από τα συνηθισμένα, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων έτυχε χθες να βρίσκονται στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.
Πολλοί το χαρακτήρισαν σαν «τρακτέρ της θάλασσας», λόγω του σχήματος των τροχών του, αλλά παρόλη την ογκώδη κατασκευή του εντυπωσίασε για την ευελιξία που κινήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας και για την εύκολη χρήση του.
Ο Λαρισαίος εμπνευστής και κατασκευαστής του, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε χθες τη δέκατη κατά σειρά δοκιμή της ευρεσιτεχνίας του, στο λιμάνι, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια για να καταλήξει στην τελική και ιδανική μορφή της κατασκευής του. «Κάθε φορά μέσα στο νερό εντοπίζω τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να τελειοποιήσω την κατασκευή», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, ένα ανήσυχο πνεύμα, που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής του νέου μοντέλου του, αναζητούσε τα στο…