Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στα 317.200 δολάρια πουλήθηκε κόμικς με τον Σούπερμαν

Ενας συλλέκτης στις ΗΠΑ πούλησε ένα βιβλίο κόμικς με τον Σούπερμαν έναντι 317.200 δολαρίων σε δημοπρασία στο Ιντερνετ, ενώ το είχε αγοράσει λίγα μόνο σεντς όταν ήταν παιδί, μετέδωσαν σήμερα τα αμερικανικά ΜΜΕ.
Το κόμικ, με τίτλο Action Comics Τεύχος 1, χρονολογείται από το 1938 και είναι η πρώτη έκδοση της σειράς κόμικς με πρωταγωνιστή τον ιπτάμενο υπερήρωα, έγραψε η New York Daily News. Εκτιμάται ότι μόλις 100 αντίτυπα αυτού του τεύχος υπάρχουν παγκοσμίως.
Η εφημερίδα γράφει ότι δεν είναι σύνηθες ένα τόσο σπάνιο αντικείμενο να πωλείται σε δημοπρασία στο Ιντερνετ. Το κόμικς πουλήθηκε σε μια από τις υψηλότερες τιμές που έχει αποσπάσει ποτέ κόμικς, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Ο μέχρι χθες κάτοχός του το είχε αγοράσει μεταχειρισμένο, από βιβλιοπωλείο τη δεκαετία του '50, έναντι 35 σεντς, όταν ήταν εννέα ετών.
Ο νέος κάτοχός του είναι ο Τζον Ντολμάγιαν, ντράμερ του ροκ συγκροτήματος System of a Down, ο οποίος ασχολείται με κόμικς και όπως είπε το αγόρασε για λογαριασμό ενός πελάτη του.
www।kathimerini.gr
A collector in the USA sold a book comic with [Soyperman] against 317.200 dollars in auction in [Internet], while he had only bought him few [sents] when he was child, they transmitted today the American SME.
[Komik], titled Action Comics Copy 1, it is dated from 1938 and is the first publication of line of comics with protagonist flying [yperiroa], it wrote New York Daily News. It is appreciated that hardly his 100 copies of this copy exist worldwide.
The newspaper writes that is not usual a so much infrequent object it is sold in auction in [Internet]. The comic was sold in one of the higher prices that it has extracted never comic, according to the publication. Up to yesterday his holder him had bought handled, from bookshop the decade the '50, [e]��[anti] 35 [sents], when she was nine years.
His new holder is John [Ntolmagian], [ntramer] the rock of group System of a Down, which deals with comic and as it said it bought him on behalf of his customer.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ. Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης. Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την

O πωλών επί πιστώσει και ο πωλών τοις μετρητοίς

«Ήμουν κι εγώ στο κότερο...»

Με τους παίκτες του Παναθηναϊκού γιόρτασε χθες το βράδυ τα γενέθλια του ο Νίκος Πατέρας, στο πολυτελέστατο κότερό του «Adamas II». Ο νέος πρόεδρος του «τριφυλλιού» κάλεσε το ποδοσφαιρικό τμήμα στο... φτωχικό του, τους παρέθεσε δείπνο, παρακολούθησαν όλοι μαζί την αναμέτρηση του Ολυμπιακού εναντίον της Ανόρθωσης και τους μοίρασε δώρα. Ένα λευκό μπλουζάκι με φωτογραφία του κότερου μπροστά που από κάτω, ως λεζάντα, ανέφερε: «Ήμουν κι εγώ στο κότερο...»! Οι αφίξεις Πρώτος έφτασε στο κότερο ο Γιώργος Καραγκούνης (20:50) και ακολούθησαν αμέσως μετά οι Πετρόπουλος και Γκαλίνοβιτς. Στις 20:55 ήταν η σειρά του Χενκ τεν Κάτε και των συνεργατών του (Λεμ, Σνούι) και στη συνέχεια έφτασαν οι Μάτος, Χριστοδουλόπουλος, Γκάμπριελ και Σόουζα. Στις 21:00 έκανε την εμφάνισή του ο Νίκος Πατέρας και λίγη ώρα αργότερα μαζεύτηκαν και οι υπόλοιποι: Αναστασίου, Λεοντίου, Τζιόλης, Ζιλμπέρτο, Νίλσον, Μουν, Σιόντης, Μελίσσης, Καρνέζης, Νίνης, Βύντρα, Αντωνίου, Παπαβασιλείου, Αντωνιάδης, Ρουκάβινα Κλέιτον, Γκούμας