Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΕ «ΜΠΛΟΚΑ» ΣΕ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΣΧΑ


Με αποκλεισμούς των συνοριακών τελωνείων της βόρειας Ελλάδας ενόψει Πάσχα προειδοποιούν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής, ζητώντας εξονυχιστικούς ελέγχους-ακόμη και από τους ίδιους τους παραγωγούς- στις διερχόμενες νταλίκες, προκειμένου να αποτραπεί η είσοδος «ελληνοποιημένων» αμνοεριφίων στη χώρα.
Σύμφωνα, ωστόσο, με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ), Δημήτρη Καμπούρη, δεν έχει ληφθεί ακόμη καμία οριστική απόφαση.
Ο κ.Καμπούρης επεσήμανε ότι οι κτηνοτρόφοι δεν προτίθενται να πουλήσουν αμνοερίφια σε τιμές χαμηλότερες των 6-6,5 ευρώ/κιλό (τιμές κόστους), αν και βλέπουν ότι «και φέτος διαμορφώνεται κλίμα χαμηλών τιμών στην αγορά», με εισαγωγές φθηνών αμνοεριφίων, αφού «η πολιτεία θεωρεί προφανώς τα εισαγόμενα καλύτερα από τα ελληνικά».Ο κ.Καμπούρης κατήγγειλε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σωτήρη Χατζηγάκη, για αδιαφορία απέναντι στους κτηνοτρόφους, αφού παρά τις πιέσεις τεσσάρων εβδομάδων «δεν έχει ακόμη δεχτεί συνάντηση με το πανελλήνιο συνδικαλιστικό τους όργανο και παρότι έχουν εξαγγελθεί μέτρα στήριξης των κτηνοτρόφων, δεν έχει εξειδικευτεί κανένα».Οι κτηνοτρόφοι της βόρειας Ελλάδας που στις 31 Μαρτίου κατεβαίνουν στην Αθήνα, θα επιδιώξουν να συναντήσουν τον κ.Χατζηγάκη, ώστε να θέσουν τα παραπάνω ζητήματα, αλλά και την αιτούμενη οικονομική ενίσχυση των 50 ευρώ ανά αιγοπρόβατο και 250 ευρώ ανά αγελάδα.
Πηγή: http://www.tovima.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σάλος με ιερέα: Είμαι ομοφυλόφιλος και ευτυχής

Την αποκάλυψη ότι είναι «ένας ομοφυλόφιλος και ευτυχής ιερέας» έκανε ο 43χρονος Πολωνός υψηλόβαθμος κληρικός και θεολόγος Κριστόφ Τσαράμσα, μέλος της Επιτροπής για το Δόγμα της Πίστεως (πρώην Ιεράς Εξέτασης, τους περασμένος αιώνες), δεύτερος γραμματέας της Διεθνούς Θεολογικής Επιτροπής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και καθηγητής στο καθολικό πανεπιστήμιο Γκρεγκοριάνα. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Corriere della Sera, δηλώνει ότι γνωρίζει πως θα πληρώσει τις συνέπειες της πράξης του αυτής, «αλλά η Εκκλησία πρέπει να σταματήσει να εθελοτυφλεί και να καταλάβει ότι η λύση που προτείνει στους γκέι πιστούς, η πλήρης αποχή από την ζωή της αγάπης, είναι απάνθρωπη». Σε σχέση με τους λόγους που τον ώθησαν να προχωρήσει σε αυτήν την αποκάλυψη, o Τσαράμσα εξηγεί ότι «φτάνει η στιγμή κατά την οποία κάτι σπάει μέσα σου, δεν αντέχεις άλλο. Αν ήμουν μόνος θα χανόμουν μέσα στον εφιάλτη της άρνησης της ομοφυλοφιλίας μου, αλλά ο Θεός δεν μας αφήνει ποτέ μόνους. Και πιστεύω ότι με οδήγησε στο να κάν…

Χαμός με το σποτ του Λαφαζάνη για το Νομισματοκοπείο

Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας «έσπασε ταμεία» στην κυριολεξία, αφού προκάλεσε αίσθηση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη πρωταγωνιστή να μπαίνει σε ένα ταξί και να αυτοτρολάρεται.
Όπως είναι φυσικό, τα social media πήραν την σκυτάλη και άρχισε το γλέντι:

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …