Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Θωρακισμένες και αλεξίσφαιρες "λίμο" έχουν οι εργατοπατέρες...Ποιος τις Πληρώνει...Οι άνεργοι!


Με λεφτά που είναι για τους ανέργους πληρώνουν "Θωρακισμένο" ΑUDI πρώην Εργατοπατέρα!
Σαν βιομήχανοι κινούνται οι εργατοπατέρες με θωρακισμένα ΑUDI 2.500 κε και BMW...Eργατοπατέρας ...έχει Θωρακισμένο ΑUDI 2.500 κε και το πληρώνουν με χρήματα που παίρνει από τον ΟΑΕΔ Ινστιτούτο Εργασίας... για κέντρο επαγγελματικής κατάρτησης για τους ανέργους. Αν και είναι πλέον εκτός του συνδικάτου συνεχίζει να κατέχει το θωρακισμένο ΑUDI... (ΦΟΒΑΤΑΙ τους αναρχικούς λέει) ...Πηγαίνει και την πεθερά βόλτα όταν σκάει σε παραλιακό χωριό... Ο άλλος τώρα εργατοπατέρας έχει δύο αυτοκίνητα που τα πληρώνει η συνδικαλιστική οργάνωση ... Ενα Θωρακισμένο ΑUDI πάλι 2500 κ.ε και ένα ΒMW... Tα έχει λέει για να παραπλανάει τους τρομοκράτες και τους αναρχικούς...ΩΣΤΕ να μην ξέρουν με πιο αυτοκίνητο κινείται ... Ποιος τα πληρώνει αυτά...Ο μαλάκας εργαζόμενος απο τις εισφορές του στην Εργατική Εστία ...που ξεροσταλίαζει στις ουρές για ένα εισιτήριο κοινωνικού τουρισμού!
Οπως πάμε αυτοί θα ξεπεράσουν τον Δασκαλόπουλο του ΣΕΒ σε χλιδάτη διαβίωση... Μήπως πρέπει να αλλάξουν θέσεις να πάρει ο Δασκαλόπουλος την προεδρεία του συνδικάτου...μπορεί να δώσει και κανένα ευρώ παραπάνω ... Οι εργατοπατέρες μόνο να "τσεπώνουν" χρήμα ξέρουν για τις υπηρεσίες τους προς την φουκαριάρα την εργατική τάξη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σάλος με ιερέα: Είμαι ομοφυλόφιλος και ευτυχής

Την αποκάλυψη ότι είναι «ένας ομοφυλόφιλος και ευτυχής ιερέας» έκανε ο 43χρονος Πολωνός υψηλόβαθμος κληρικός και θεολόγος Κριστόφ Τσαράμσα, μέλος της Επιτροπής για το Δόγμα της Πίστεως (πρώην Ιεράς Εξέτασης, τους περασμένος αιώνες), δεύτερος γραμματέας της Διεθνούς Θεολογικής Επιτροπής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και καθηγητής στο καθολικό πανεπιστήμιο Γκρεγκοριάνα. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Corriere della Sera, δηλώνει ότι γνωρίζει πως θα πληρώσει τις συνέπειες της πράξης του αυτής, «αλλά η Εκκλησία πρέπει να σταματήσει να εθελοτυφλεί και να καταλάβει ότι η λύση που προτείνει στους γκέι πιστούς, η πλήρης αποχή από την ζωή της αγάπης, είναι απάνθρωπη». Σε σχέση με τους λόγους που τον ώθησαν να προχωρήσει σε αυτήν την αποκάλυψη, o Τσαράμσα εξηγεί ότι «φτάνει η στιγμή κατά την οποία κάτι σπάει μέσα σου, δεν αντέχεις άλλο. Αν ήμουν μόνος θα χανόμουν μέσα στον εφιάλτη της άρνησης της ομοφυλοφιλίας μου, αλλά ο Θεός δεν μας αφήνει ποτέ μόνους. Και πιστεύω ότι με οδήγησε στο να κάν…

Χαμός με το σποτ του Λαφαζάνη για το Νομισματοκοπείο

Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας «έσπασε ταμεία» στην κυριολεξία, αφού προκάλεσε αίσθηση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη πρωταγωνιστή να μπαίνει σε ένα ταξί και να αυτοτρολάρεται.
Όπως είναι φυσικό, τα social media πήραν την σκυτάλη και άρχισε το γλέντι:

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …