Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι αμοιβές και οι προκλήσεις των golden boys

Μετά τις καταγγελίες για υπέρογκες αμοιβές στελεχών της Εθνικής Ασφαλιστικής και δημοσίευμα που κάνει λόγο για τη χρυσή ζωή γαλάζιων golden boys, η Εθνική Ασφαλιστική δίνει τη δική της απάντηση, τονίζοντας πως τα πάντα γίνονται μέσα σε όρια που έχει θέσει η επιχείρηση.
Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» αποκαλύπτει όργια σπατάλης που γίνονται στην Εθνική Ασφαλιστική.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στις δαπάνες παράστασης και δημοσίων σχέσεων των golden boys περιλαμβάνονται φούστες, μπλούζες, μεταξωτά πουκάμισα, πανάκριβοι αναπτήρες, εστιατόρια, ταξίδια και πιο προσωπικά είδη. Και ο λογαριασμός στέλνεται στο... ελληνικό Δημόσιο, επιβαρύνοντας τους Έλληνες φορολογούμενους.
Την ίδια στιγμή η Εθνική Ασφαλιστική έχει αποφασίσει να προχωρήσει στο κλείσιμο 40 και πλέον καταστημάτων της ανά την Ελλάδα με άμεσες συνέπειες στους υπαλλήλους της, τους συνεργάτες και τους ασφαλισμένους.
Η Εθνική Ασφαλιστική αναφερόμενη στα έξοδα που γίνονται από στελέχη της επιχείρησης και συνδικαλιστές υποστηρίζει ότι πρόκειται για επιχειρηματικά δώρα και έξοδα φιλοξενίας και παραστάσεως που έχουν πραγματοποιηθεί μέσα σε συγκεκριμένα από την επιχείρηση όρια.
Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι το είδος των δαπανών έχει θεσμοθετηθεί από δεκαετίας και πλέον, με αποφάσεις διοικητικών συμβουλίων, αφορά μεγάλο αριθμό υπαλλήλων που κατέχουν θέσεις ευθύνης στην εταιρεία και τα όρια δεν έχουν αναπροσαρμοστεί από το 1999.
«Οι σημερινές οικονομικές συνθήκες επιβάλλουν δραστικό περιορισμό των εξόδων και αυτό κάνει η Εθνική Ασφαλιστική। Έχει ήδη μειώσει τις δαπάνες φιλοξενίας και παραστάσεως κατά 9% το 2008 σε σχέση με το 2007 και μέσα σε αυτή τη λογική προχωρά σε μείωση των επαρχιακών διοικητικών καταστημάτων της, φροντίζοντας κανείς από τους εργαζομένους σε αυτά να μη χάσει τη δουλειά του, καλύπτοντας τα αναγκαία έξοδα για τη μετακίνησή τους σε πόλεις όπου υπάρχουν υποκαταστήματα της εταιρίας ή μετακινώντας τους σε καταστήματα της ΕΤΕ στον τόπο διαμονής τους», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.ΤΑ ΝΕΑ
http://www.madata.gr/index.php/epikairotita/economy/32685.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...

Ένα τετράτροχο ποδήλατο θαλάσσης, με τις ρόδες του να αγγίζουν σε διάμετρο περίπου το ενάμιση μέτρο η κάθε μία, ξεχωριστό από τα συνηθισμένα, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων έτυχε χθες να βρίσκονται στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.
Πολλοί το χαρακτήρισαν σαν «τρακτέρ της θάλασσας», λόγω του σχήματος των τροχών του, αλλά παρόλη την ογκώδη κατασκευή του εντυπωσίασε για την ευελιξία που κινήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας και για την εύκολη χρήση του.
Ο Λαρισαίος εμπνευστής και κατασκευαστής του, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε χθες τη δέκατη κατά σειρά δοκιμή της ευρεσιτεχνίας του, στο λιμάνι, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια για να καταλήξει στην τελική και ιδανική μορφή της κατασκευής του. «Κάθε φορά μέσα στο νερό εντοπίζω τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να τελειοποιήσω την κατασκευή», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, ένα ανήσυχο πνεύμα, που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής του νέου μοντέλου του, αναζητούσε τα στο…

Η... αποκαλυπτική κόρη του Χενκ Τεν Κάτε

«Όταν λείπει ο… γάτος, χορεύουν τα ποντίκια», λέει η ελληνική παροιμία και κάπως έτσι σκέφτηκε η 20χρονη Έλεν, κόρη του προπονητή του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε. Εκμεταλλεύτηκε την απουσία του πατέρα της στην Ελλάδα και έκανε μια αισθησιακή φωτογράφιση για το περιοδικό FHM.

«Ο πατέρας μου είναι στην Ελλάδα και βρήκα την ευκαιρία να τολμήσω» είπε γελώντας η κόρη του «πράσινου» προπονητή και συνέχισε: «Χωρίς πλάκα, ο πατέρας μου βρήκε εξαιρετική την φωτογράφιση», αποδεικνύοντας ότι ο Χενκ Τεν Κάτε μόνο πουριτανός δεν είναι.Η σέξι Έλεν, η οποία έχει σχέση με τον Αιθίοπα ποδοσφαιριστή της Τβέντε, Γιουσούφ Χερσί, κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ολλανδικής showbiz και βρήκε τον κατάλληλο τρόπο για να διαφημίσει τα ομολογουμένως πλούσια… προσόντα της.Πάντως ο Παναθηναϊκός έχει προϊστορία με προπονητές που έχουν όμορφες κόρες, καθώς όλοι θυμούνται την κόρη του Γιτζάκ Σουμ.