Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι αμοιβές και οι προκλήσεις των golden boys

Μετά τις καταγγελίες για υπέρογκες αμοιβές στελεχών της Εθνικής Ασφαλιστικής και δημοσίευμα που κάνει λόγο για τη χρυσή ζωή γαλάζιων golden boys, η Εθνική Ασφαλιστική δίνει τη δική της απάντηση, τονίζοντας πως τα πάντα γίνονται μέσα σε όρια που έχει θέσει η επιχείρηση.
Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» αποκαλύπτει όργια σπατάλης που γίνονται στην Εθνική Ασφαλιστική.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στις δαπάνες παράστασης και δημοσίων σχέσεων των golden boys περιλαμβάνονται φούστες, μπλούζες, μεταξωτά πουκάμισα, πανάκριβοι αναπτήρες, εστιατόρια, ταξίδια και πιο προσωπικά είδη. Και ο λογαριασμός στέλνεται στο... ελληνικό Δημόσιο, επιβαρύνοντας τους Έλληνες φορολογούμενους.
Την ίδια στιγμή η Εθνική Ασφαλιστική έχει αποφασίσει να προχωρήσει στο κλείσιμο 40 και πλέον καταστημάτων της ανά την Ελλάδα με άμεσες συνέπειες στους υπαλλήλους της, τους συνεργάτες και τους ασφαλισμένους.
Η Εθνική Ασφαλιστική αναφερόμενη στα έξοδα που γίνονται από στελέχη της επιχείρησης και συνδικαλιστές υποστηρίζει ότι πρόκειται για επιχειρηματικά δώρα και έξοδα φιλοξενίας και παραστάσεως που έχουν πραγματοποιηθεί μέσα σε συγκεκριμένα από την επιχείρηση όρια.
Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι το είδος των δαπανών έχει θεσμοθετηθεί από δεκαετίας και πλέον, με αποφάσεις διοικητικών συμβουλίων, αφορά μεγάλο αριθμό υπαλλήλων που κατέχουν θέσεις ευθύνης στην εταιρεία και τα όρια δεν έχουν αναπροσαρμοστεί από το 1999.
«Οι σημερινές οικονομικές συνθήκες επιβάλλουν δραστικό περιορισμό των εξόδων και αυτό κάνει η Εθνική Ασφαλιστική। Έχει ήδη μειώσει τις δαπάνες φιλοξενίας και παραστάσεως κατά 9% το 2008 σε σχέση με το 2007 και μέσα σε αυτή τη λογική προχωρά σε μείωση των επαρχιακών διοικητικών καταστημάτων της, φροντίζοντας κανείς από τους εργαζομένους σε αυτά να μη χάσει τη δουλειά του, καλύπτοντας τα αναγκαία έξοδα για τη μετακίνησή τους σε πόλεις όπου υπάρχουν υποκαταστήματα της εταιρίας ή μετακινώντας τους σε καταστήματα της ΕΤΕ στον τόπο διαμονής τους», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.ΤΑ ΝΕΑ
http://www.madata.gr/index.php/epikairotita/economy/32685.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σάλος με ιερέα: Είμαι ομοφυλόφιλος και ευτυχής

Την αποκάλυψη ότι είναι «ένας ομοφυλόφιλος και ευτυχής ιερέας» έκανε ο 43χρονος Πολωνός υψηλόβαθμος κληρικός και θεολόγος Κριστόφ Τσαράμσα, μέλος της Επιτροπής για το Δόγμα της Πίστεως (πρώην Ιεράς Εξέτασης, τους περασμένος αιώνες), δεύτερος γραμματέας της Διεθνούς Θεολογικής Επιτροπής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και καθηγητής στο καθολικό πανεπιστήμιο Γκρεγκοριάνα. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Corriere della Sera, δηλώνει ότι γνωρίζει πως θα πληρώσει τις συνέπειες της πράξης του αυτής, «αλλά η Εκκλησία πρέπει να σταματήσει να εθελοτυφλεί και να καταλάβει ότι η λύση που προτείνει στους γκέι πιστούς, η πλήρης αποχή από την ζωή της αγάπης, είναι απάνθρωπη». Σε σχέση με τους λόγους που τον ώθησαν να προχωρήσει σε αυτήν την αποκάλυψη, o Τσαράμσα εξηγεί ότι «φτάνει η στιγμή κατά την οποία κάτι σπάει μέσα σου, δεν αντέχεις άλλο. Αν ήμουν μόνος θα χανόμουν μέσα στον εφιάλτη της άρνησης της ομοφυλοφιλίας μου, αλλά ο Θεός δεν μας αφήνει ποτέ μόνους. Και πιστεύω ότι με οδήγησε στο να κάν…

Χαμός με το σποτ του Λαφαζάνη για το Νομισματοκοπείο

Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας «έσπασε ταμεία» στην κυριολεξία, αφού προκάλεσε αίσθηση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη πρωταγωνιστή να μπαίνει σε ένα ταξί και να αυτοτρολάρεται.
Όπως είναι φυσικό, τα social media πήραν την σκυτάλη και άρχισε το γλέντι:

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …