Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιμένουν για Σισέ


Το σίριαλ με το όνομα του Τζιμπρίλ Σισέ φαίνεται πως θα έχει πολλά επεισόδια, αφού η είδηση πως ο Παναθηναϊκός "γλυκοκοιτάζει" την περιπτωσή του ολοένα και γίνεται πιο έντονη. Π. Γιαννακόπουλος: "Να βρούμε την χρυσή τομή". Τεν Κάτε: "Δεν έχουμε πνεύμα νικητή". Μάλαρτζ (για ΠΑΟ): "Δεν θέλω να επιστρέψω και να είμαι τρίτος...". Προβληματισμός για απώλεια 2ης θέσης και χαμένες ευκαιρίες. Χωρίς Σαριέγκι και Σπυρόπουλο στο φινάλε.
Πιέζουν οι "πράσινοι" για Σισέ
Συγκεκριμένα, η "Daily Mail" στην έκδοσή της, την Δευτέρα ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πείσει τον Τζιμπρίλ Σισέ να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τα "πράσινα".
Για να πείσουν τον Γάλλο επιθετικό να έρθει στην χώρα μας με την προοπτική συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι "πράσινοι" ελπίζουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν ειδικά αν αυτό αποδειχθεί στα πλέι -οφ. Ο 27χρονος ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στη Σάντερλαντ, η οποία θέλει να τον διατηρήσει στις τάξεις και την Πρέμιερ Λιγκ.
Ομως αυτό φαντάζει δύσκολο αν υποβιβαστεί, με τον παίκτη που ανήκει στην Μαρσέιγ να επιμένει να ζητάει 9 εκατομμύρια λίρες για την πώλησή του. Αξίζει να τονίσουμε πως Τζιμπρίλ Σισέ στην μέχρι τώρα φετινή χρονιά με την φανέλα της Σάντερλαντ έχει σημειώσει 9 γκολ σε 30 συμμετοχές.
Ολοκληρώνοντας το θέμα αναφέρεται πως τη παρούσα στιγμή, ο ελληνικός σύλλογος είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να παραχωρήσει ένα τόσο μεγάλο ποσό, αν και το μεγάλο δέλεαρ για τον Γάλλο επιθετικό είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερες πιθανότητες να τον αποκτήσει ακόμα και από τις Χαλ και Πόρτσμουθ, οι οποίες ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην Πρέμιερ Λιγκ.
Π. Γιαννακόπουλος: "Να βρεθεί η χρυσή τομή"
Ημέρα μνήμης η σημερινή για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που πριν έναν χρόνο με το συλλαλητήριο της 13ης Απρίλη, άλλαξε τα δρώμενα στα διοικητικά. Η σειρά αλλαγών που έφερε στο "τριφύλλι" η μεγαλειώδη πορεία 30.000 και πλέον φίλων της ομάδας έφερε μια νέα εποχή.
Για όσα έγιναν τότε αλλά και όσα συμβαίνουν σήμερα με την πολυμετοχικότητα, ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Παύλος Γιαννακόπουλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "City FM", υποστήριξε πόσο σημαντική ήταν η κίνηση αυτή των φιλάθλων του συλλόγου και μίλησε για το νέο εγχείρημα. Αναλυτικά οι απαντήσεις του κ. Παύλου Γιαννακόπουλου:
- Πιστεύετε ότι το συλλαλητήριο ήταν κρίσιμο για τις εξελίξεις που ακολούθησαν;
"Μπορεί να έπαιξε κάποιο ρόλο αλλά δεν νομίζω ότι ήταν απόλυτα αυτό. Πάντως είναι γεγονός ότι βοήθησε να ληφθούν ορισμένες αποφάσεις πιο γρήγορα".
- Ενα χρόνο μετά ποια θεωρείτε ότι είναι τα βασικά προβλήματα του σχήματος; Οι προσδοκίες σαφώς ήταν μεγαλύτερες. "Είναι γεγονός ότι τέσσερις άνθρωποι δύσκολα μπορούν να ταυτιστούν. Υπάρχουν διαφορές στις γνώμες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε".
- Τα λάθη και οι αδυναμίες του σχήματος αυτού ποια νομίζετε ότι είναι; "Δεν είναι εύκολο να ταυτιστούν όλες οι γνώμες. Θέλω να πιστεύω σιγά-σιγά οι οποιεσδήποτε αμφισβητήσεις και αντιρρήσεις θα ξεπεραστούν και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα".
- Το διάστημα αυτό του ενός έτους είχαμε πολλές αντιδράσεις, σπόντες αν θέλετε, από εφημερίδες φιλικές προς το σωματείο. Αυτό έδωσε την αίσθηση ότι ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά προβλήματα. Θεωρείτε ότι μπορείτε να εμπνεύσετε μια σύμπνοια; "Θέλω να πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου για να ταυτιστούν οι απόψεις όλων. Όλοι ενδιαφέρονται για το καλό του Παναθηναϊκού. Επομένως εφόσον αυτό συμβαίνει πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή έτσι ώστε να εξαλειφθούν οι οποιεσδήποτε αντιρρήσεις και αντιδράσεις υπάρχουν".
- Ως μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ έχετε καταφέρει να κάνετε την ομάδα να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δίνοντας πολλά χρήματα. Αυτή η λογική πρέπει να υπάρξει και στο ποδόσφαιρο; "Αυτή τη στιγμή αυτοί που διευθύνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα νομίζω ότι θα κάνουν τις σωστές κινήσεις που θα φτάσουν τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει".
- Ένα από τα αιτήματα του κόσμου ήταν ηχηρές μεταγραφές. Είστε της άποψης ότι πρέπει να γίνουν λίγες και μεγάλες μεταγραφές; "Πρέπει να πούμε τα υπέρ και τα κατά. Η αρχή πάντα είναι δύσκολη. Υπάρχουν πάντα οι παιδικές ασθένειες. Θέλω να πιστεύω ότι όλα αυτά θα ξεπεραστούν και η ομάδα θα βρει τον δρόμο της".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ. Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης. Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την

O πωλών επί πιστώσει και ο πωλών τοις μετρητοίς

«Ήμουν κι εγώ στο κότερο...»

Με τους παίκτες του Παναθηναϊκού γιόρτασε χθες το βράδυ τα γενέθλια του ο Νίκος Πατέρας, στο πολυτελέστατο κότερό του «Adamas II». Ο νέος πρόεδρος του «τριφυλλιού» κάλεσε το ποδοσφαιρικό τμήμα στο... φτωχικό του, τους παρέθεσε δείπνο, παρακολούθησαν όλοι μαζί την αναμέτρηση του Ολυμπιακού εναντίον της Ανόρθωσης και τους μοίρασε δώρα. Ένα λευκό μπλουζάκι με φωτογραφία του κότερου μπροστά που από κάτω, ως λεζάντα, ανέφερε: «Ήμουν κι εγώ στο κότερο...»! Οι αφίξεις Πρώτος έφτασε στο κότερο ο Γιώργος Καραγκούνης (20:50) και ακολούθησαν αμέσως μετά οι Πετρόπουλος και Γκαλίνοβιτς. Στις 20:55 ήταν η σειρά του Χενκ τεν Κάτε και των συνεργατών του (Λεμ, Σνούι) και στη συνέχεια έφτασαν οι Μάτος, Χριστοδουλόπουλος, Γκάμπριελ και Σόουζα. Στις 21:00 έκανε την εμφάνισή του ο Νίκος Πατέρας και λίγη ώρα αργότερα μαζεύτηκαν και οι υπόλοιποι: Αναστασίου, Λεοντίου, Τζιόλης, Ζιλμπέρτο, Νίλσον, Μουν, Σιόντης, Μελίσσης, Καρνέζης, Νίνης, Βύντρα, Αντωνίου, Παπαβασιλείου, Αντωνιάδης, Ρουκάβινα Κλέιτον, Γκούμας