Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Ιταλοί, Ούγγροι και Λιθουανοί αγρότες βάζουν στην τσέπη 15.000 ευρώ"

"Χαράς ευαγγέλια για τους Ιταλούς, τους Ούγγρους και Λιθουανούς αγρότες, αφού μετά τους Γάλλους, τους Γερμανούς και τους Ολλανδούς, ήρθε η σειρά τους να εισπράξουν το περίφημο δεκαπενταχίλιαρο, το οποίο η...Κομισιόν έχει ορίσει ως τη μέγιστη επιτρεπόμενη ανά εκμετάλλευση κρατική ενίσχυση.Ειδικότερα σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά εγκρίθηκαν για του αγρότες των παραπάνω χωρών οι ενισχύσεις de minimis ύψους 15.000 ευρώ ανά αγροτική εκμετάλλευση, για την αναπλήρωση της απώλειας εισοδήματος που είχαν στη διάρκεια των τελευταίων μηνών.Συνολικά, στους αγρότες των εν λόγω χωρών θα δοθούν εθνικές ενισχύσεις 341,1 εκατ. ευρώ. Για την Ιταλία, εγκρίθηκε η χορήγηση στους αγρότες της χώρας, συνολικού ποσού 320 εκατ. ευρώ, το ποσό των de minimis ενισχύσεων που θα καταβληθεί στους Ούγγρους αγρότες ανέρχεται στα 18,2 εκατ. ευρώ (5 δισ. ουγγρικά φιορίνια), ενώ στους Λιθουανούς αγρότες θα δοθούν 2,9 εκατ. ευρώ.Πριν από λίγο καιρό, είχε εγκριθεί η χορήγηση για τους Γάλλους αγρότες de minimis ενισχύσεων 700 εκατ. ευρώ, για τους Γερμανούς 100 εκατ. ευρώ και για τους Ολλανδούς 2,81 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, η ισπανική κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι θα προβεί στη χορήγηση ενός «πακέτου» εθνικών μέτρων και ρυθμίσεων για τη στήριξη των αγροτών της χώρας."Διαβάστε περισσότερα: http://totefteri.blogspot.com/2010/02/15000.html#ixzz0ejmVGRsF

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

Χαμός με το σποτ του Λαφαζάνη για το Νομισματοκοπείο

Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας «έσπασε ταμεία» στην κυριολεξία, αφού προκάλεσε αίσθηση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη πρωταγωνιστή να μπαίνει σε ένα ταξί και να αυτοτρολάρεται.
Όπως είναι φυσικό, τα social media πήραν την σκυτάλη και άρχισε το γλέντι:

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...

Ένα τετράτροχο ποδήλατο θαλάσσης, με τις ρόδες του να αγγίζουν σε διάμετρο περίπου το ενάμιση μέτρο η κάθε μία, ξεχωριστό από τα συνηθισμένα, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων έτυχε χθες να βρίσκονται στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.
Πολλοί το χαρακτήρισαν σαν «τρακτέρ της θάλασσας», λόγω του σχήματος των τροχών του, αλλά παρόλη την ογκώδη κατασκευή του εντυπωσίασε για την ευελιξία που κινήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας και για την εύκολη χρήση του.
Ο Λαρισαίος εμπνευστής και κατασκευαστής του, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε χθες τη δέκατη κατά σειρά δοκιμή της ευρεσιτεχνίας του, στο λιμάνι, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια για να καταλήξει στην τελική και ιδανική μορφή της κατασκευής του. «Κάθε φορά μέσα στο νερό εντοπίζω τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να τελειοποιήσω την κατασκευή», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, ένα ανήσυχο πνεύμα, που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής του νέου μοντέλου του, αναζητούσε τα στο…