Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΔΙΑΛΑΚΤΗ Η ΦΑΓΕ Α.Ε ΣΤΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑ...ΚΑΘΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ...


Αδιάλλακτη εμφανίζεται η εργοδοσία της γαλακτοβιομηχανίας «ΦΑΓΕ» και αρνείται την επαναπρόσληψη των 15 εργαζόμενων της εταιρείας, επιβεβαιώνοντας, με αυτόν τον τρόπο πως οι απολύσεις αυτές, όπως και οι άλλες 18, τον περασμένο Οκτώβρη, εντάσσονται στο γενικότερο σχεδιασμό της।Σε χτεσινή συνάντηση - μία μέρα μετά την πετυχημένη 24ωρη απεργιακή τους κινητοποίηση - που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων της «ΦΑΓΕ», του Συνδικάτου και της Ομοσπονδίας Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, με εκπροσώπους της εργοδοσίας, η εργοδοσία επέμεινε στις απολύσεις। Απ' την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι, πρόκειται να αποφασίσουν τη δράση τους και τη στάση τους, σε ερχόμενη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Κυριακή 18 Απρίλη, στις 10 π.μ., στα γραφεία του Σωματείου. Οι εργαζόμενοι απαιτούν επαναπρόσληψη των εργαζομένων, καμιά απόλυση και επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση που να καλύπτει τις ανάγκες τους.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ...ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΦΠΑ ΤΩΝ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΓΕ;;; ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ...Ή ΟΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ...;;; ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;;


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...

Ένα τετράτροχο ποδήλατο θαλάσσης, με τις ρόδες του να αγγίζουν σε διάμετρο περίπου το ενάμιση μέτρο η κάθε μία, ξεχωριστό από τα συνηθισμένα, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων έτυχε χθες να βρίσκονται στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.
Πολλοί το χαρακτήρισαν σαν «τρακτέρ της θάλασσας», λόγω του σχήματος των τροχών του, αλλά παρόλη την ογκώδη κατασκευή του εντυπωσίασε για την ευελιξία που κινήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας και για την εύκολη χρήση του.
Ο Λαρισαίος εμπνευστής και κατασκευαστής του, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε χθες τη δέκατη κατά σειρά δοκιμή της ευρεσιτεχνίας του, στο λιμάνι, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια για να καταλήξει στην τελική και ιδανική μορφή της κατασκευής του. «Κάθε φορά μέσα στο νερό εντοπίζω τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να τελειοποιήσω την κατασκευή», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, ένα ανήσυχο πνεύμα, που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής του νέου μοντέλου του, αναζητούσε τα στο…

Η... αποκαλυπτική κόρη του Χενκ Τεν Κάτε

«Όταν λείπει ο… γάτος, χορεύουν τα ποντίκια», λέει η ελληνική παροιμία και κάπως έτσι σκέφτηκε η 20χρονη Έλεν, κόρη του προπονητή του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε. Εκμεταλλεύτηκε την απουσία του πατέρα της στην Ελλάδα και έκανε μια αισθησιακή φωτογράφιση για το περιοδικό FHM.

«Ο πατέρας μου είναι στην Ελλάδα και βρήκα την ευκαιρία να τολμήσω» είπε γελώντας η κόρη του «πράσινου» προπονητή και συνέχισε: «Χωρίς πλάκα, ο πατέρας μου βρήκε εξαιρετική την φωτογράφιση», αποδεικνύοντας ότι ο Χενκ Τεν Κάτε μόνο πουριτανός δεν είναι.Η σέξι Έλεν, η οποία έχει σχέση με τον Αιθίοπα ποδοσφαιριστή της Τβέντε, Γιουσούφ Χερσί, κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ολλανδικής showbiz και βρήκε τον κατάλληλο τρόπο για να διαφημίσει τα ομολογουμένως πλούσια… προσόντα της.Πάντως ο Παναθηναϊκός έχει προϊστορία με προπονητές που έχουν όμορφες κόρες, καθώς όλοι θυμούνται την κόρη του Γιτζάκ Σουμ.