Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Τι μέτρα θα μας επιβάλει το ΔΝΤ!"


"Ιδού τα μέτρα που πήρε το ΔΝΤ στις 2 τελευταίες χώρες που επενέβη , την ΟΥΓΓΑΡΙΑ κ την ΡΟΥΜΑΝΙΑ , χώρες που δεν είναι καν στο ΕΥΡΩ που σημαίνει σκληρότερα μέτρα...Τα μέτρα του ΔΝΤ στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ για χορήγηση δανείου 25 δισ।:1. Επιβολή επιπλέον φόρων στα οινοπνευματώδη ποτά και στον καπνό2. Αύξηση στο φόρο ακίνητης περιουσίας λόγω αύξησης των αντικειμενικών αξιών3. Σημαντικές περικοπές στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων μέσω της μείωσης των επιδομάτων και των μπόνους και περικοπή 137.000 θέσεων εργασίας.4. Σημαντικές περικοπές στις δαπάνες για αγαθά και υπηρεσίες καθώς και στις επιχορηγήσειςΌπως μπορείτε να δείτε όλα τα παραπάνω μέτρα τα έχουμε ήδη πάρει εκτός απο την απόλυση αρκετών δημοσίων υπαλλήλων που θεωρείτε επιβεβλημένη καθώς είναι γνωστό οτι είμαστε υπεράριθμοι στην Ελλάδα. Τα μέτρα του ΔΝΤ στην ΟΥΓΓΑΡΙΑ για χορήγηση δανείου 25 δισ.:-Πάγωμα των μισθών του δημοσίου για 2 χρόνια.- Περικοπή του 14ου μισθού των δημοσίων υπαλλήλων.- Μείωση των κρατικών επιχορηγήσεων προς τις τοπικές αυτοδιοικήσεις και τον αγροτικό τομέα.- Σταδιακή αύξηση από το 2012 της ηλικίας συνταξιοδότησης από τα 62 έτη στα 65, με αναπροσαρμογή των συντάξεων και περικοπή του δώρου Χριστουγέννων.- Τα επιδόματα τέκνων δεν θα αυξηθούν για δύο έτη και το όριο ηλικίας για την λήψη τους μειώνεται από το 23ο έτος στο 20ο.- Αύξηση του ΦΠΑ από 20% στο 25%, όπως και της φορολογίας στην βενζίνη, τσιγάρα και ποτά κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες. Στα είδη πρώτης ανάγκης, ψωμί, γαλακτοκομικά, θέρμανση ορίστηκε προνομιακός ΦΠΑ 18%.Στην Ουγγαρία πήραν πιο σκληρά μέτρα αλλά δεν κάνανε απολύσεις στο δημόσιο. Οπότε 1 απο τα δύο παραπάνω θα γίνουν στην Ελλάδα. Φυσικά πολλά απο τα παραπάνω μέτρα έχουν ήδη εφαρμοστεί!॥Τέλος ας σταματήσει η κοροιδία απο τα παπαγαλάκια για το ΔΝΤ και τα μέτρα που θα πάρει στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ κόβωντας ολόκληρους μισθούς , Δώρα ΚΛΠ. έτσι και προσφύγουμε σε αυτό.ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο δεν το έχει κάνει αυτό και φυστικά δεν πρόκειται να το κάνει ούτε στην Ελλάδα. Είναι σίγουρο οτι αυτές οι διαρροές είναι ΚΡΥΦΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ κάποιων..."

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

Σάλος με ιερέα: Είμαι ομοφυλόφιλος και ευτυχής

Την αποκάλυψη ότι είναι «ένας ομοφυλόφιλος και ευτυχής ιερέας» έκανε ο 43χρονος Πολωνός υψηλόβαθμος κληρικός και θεολόγος Κριστόφ Τσαράμσα, μέλος της Επιτροπής για το Δόγμα της Πίστεως (πρώην Ιεράς Εξέτασης, τους περασμένος αιώνες), δεύτερος γραμματέας της Διεθνούς Θεολογικής Επιτροπής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και καθηγητής στο καθολικό πανεπιστήμιο Γκρεγκοριάνα. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Corriere della Sera, δηλώνει ότι γνωρίζει πως θα πληρώσει τις συνέπειες της πράξης του αυτής, «αλλά η Εκκλησία πρέπει να σταματήσει να εθελοτυφλεί και να καταλάβει ότι η λύση που προτείνει στους γκέι πιστούς, η πλήρης αποχή από την ζωή της αγάπης, είναι απάνθρωπη». Σε σχέση με τους λόγους που τον ώθησαν να προχωρήσει σε αυτήν την αποκάλυψη, o Τσαράμσα εξηγεί ότι «φτάνει η στιγμή κατά την οποία κάτι σπάει μέσα σου, δεν αντέχεις άλλο. Αν ήμουν μόνος θα χανόμουν μέσα στον εφιάλτη της άρνησης της ομοφυλοφιλίας μου, αλλά ο Θεός δεν μας αφήνει ποτέ μόνους. Και πιστεύω ότι με οδήγησε στο να κάν…

Χαμός με το σποτ του Λαφαζάνη για το Νομισματοκοπείο

Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας «έσπασε ταμεία» στην κυριολεξία, αφού προκάλεσε αίσθηση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη πρωταγωνιστή να μπαίνει σε ένα ταξί και να αυτοτρολάρεται.
Όπως είναι φυσικό, τα social media πήραν την σκυτάλη και άρχισε το γλέντι: