Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Τι μέτρα θα μας επιβάλει το ΔΝΤ!"


"Ιδού τα μέτρα που πήρε το ΔΝΤ στις 2 τελευταίες χώρες που επενέβη , την ΟΥΓΓΑΡΙΑ κ την ΡΟΥΜΑΝΙΑ , χώρες που δεν είναι καν στο ΕΥΡΩ που σημαίνει σκληρότερα μέτρα...Τα μέτρα του ΔΝΤ στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ για χορήγηση δανείου 25 δισ।:1. Επιβολή επιπλέον φόρων στα οινοπνευματώδη ποτά και στον καπνό2. Αύξηση στο φόρο ακίνητης περιουσίας λόγω αύξησης των αντικειμενικών αξιών3. Σημαντικές περικοπές στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων μέσω της μείωσης των επιδομάτων και των μπόνους και περικοπή 137.000 θέσεων εργασίας.4. Σημαντικές περικοπές στις δαπάνες για αγαθά και υπηρεσίες καθώς και στις επιχορηγήσειςΌπως μπορείτε να δείτε όλα τα παραπάνω μέτρα τα έχουμε ήδη πάρει εκτός απο την απόλυση αρκετών δημοσίων υπαλλήλων που θεωρείτε επιβεβλημένη καθώς είναι γνωστό οτι είμαστε υπεράριθμοι στην Ελλάδα. Τα μέτρα του ΔΝΤ στην ΟΥΓΓΑΡΙΑ για χορήγηση δανείου 25 δισ.:-Πάγωμα των μισθών του δημοσίου για 2 χρόνια.- Περικοπή του 14ου μισθού των δημοσίων υπαλλήλων.- Μείωση των κρατικών επιχορηγήσεων προς τις τοπικές αυτοδιοικήσεις και τον αγροτικό τομέα.- Σταδιακή αύξηση από το 2012 της ηλικίας συνταξιοδότησης από τα 62 έτη στα 65, με αναπροσαρμογή των συντάξεων και περικοπή του δώρου Χριστουγέννων.- Τα επιδόματα τέκνων δεν θα αυξηθούν για δύο έτη και το όριο ηλικίας για την λήψη τους μειώνεται από το 23ο έτος στο 20ο.- Αύξηση του ΦΠΑ από 20% στο 25%, όπως και της φορολογίας στην βενζίνη, τσιγάρα και ποτά κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες. Στα είδη πρώτης ανάγκης, ψωμί, γαλακτοκομικά, θέρμανση ορίστηκε προνομιακός ΦΠΑ 18%.Στην Ουγγαρία πήραν πιο σκληρά μέτρα αλλά δεν κάνανε απολύσεις στο δημόσιο. Οπότε 1 απο τα δύο παραπάνω θα γίνουν στην Ελλάδα. Φυσικά πολλά απο τα παραπάνω μέτρα έχουν ήδη εφαρμοστεί!॥Τέλος ας σταματήσει η κοροιδία απο τα παπαγαλάκια για το ΔΝΤ και τα μέτρα που θα πάρει στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ κόβωντας ολόκληρους μισθούς , Δώρα ΚΛΠ. έτσι και προσφύγουμε σε αυτό.ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο δεν το έχει κάνει αυτό και φυστικά δεν πρόκειται να το κάνει ούτε στην Ελλάδα. Είναι σίγουρο οτι αυτές οι διαρροές είναι ΚΡΥΦΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ κάποιων..."

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...

Ένα τετράτροχο ποδήλατο θαλάσσης, με τις ρόδες του να αγγίζουν σε διάμετρο περίπου το ενάμιση μέτρο η κάθε μία, ξεχωριστό από τα συνηθισμένα, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων έτυχε χθες να βρίσκονται στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.
Πολλοί το χαρακτήρισαν σαν «τρακτέρ της θάλασσας», λόγω του σχήματος των τροχών του, αλλά παρόλη την ογκώδη κατασκευή του εντυπωσίασε για την ευελιξία που κινήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας και για την εύκολη χρήση του.
Ο Λαρισαίος εμπνευστής και κατασκευαστής του, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε χθες τη δέκατη κατά σειρά δοκιμή της ευρεσιτεχνίας του, στο λιμάνι, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια για να καταλήξει στην τελική και ιδανική μορφή της κατασκευής του. «Κάθε φορά μέσα στο νερό εντοπίζω τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να τελειοποιήσω την κατασκευή», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, ένα ανήσυχο πνεύμα, που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής του νέου μοντέλου του, αναζητούσε τα στο…

Η... αποκαλυπτική κόρη του Χενκ Τεν Κάτε

«Όταν λείπει ο… γάτος, χορεύουν τα ποντίκια», λέει η ελληνική παροιμία και κάπως έτσι σκέφτηκε η 20χρονη Έλεν, κόρη του προπονητή του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε. Εκμεταλλεύτηκε την απουσία του πατέρα της στην Ελλάδα και έκανε μια αισθησιακή φωτογράφιση για το περιοδικό FHM.

«Ο πατέρας μου είναι στην Ελλάδα και βρήκα την ευκαιρία να τολμήσω» είπε γελώντας η κόρη του «πράσινου» προπονητή και συνέχισε: «Χωρίς πλάκα, ο πατέρας μου βρήκε εξαιρετική την φωτογράφιση», αποδεικνύοντας ότι ο Χενκ Τεν Κάτε μόνο πουριτανός δεν είναι.Η σέξι Έλεν, η οποία έχει σχέση με τον Αιθίοπα ποδοσφαιριστή της Τβέντε, Γιουσούφ Χερσί, κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ολλανδικής showbiz και βρήκε τον κατάλληλο τρόπο για να διαφημίσει τα ομολογουμένως πλούσια… προσόντα της.Πάντως ο Παναθηναϊκός έχει προϊστορία με προπονητές που έχουν όμορφες κόρες, καθώς όλοι θυμούνται την κόρη του Γιτζάκ Σουμ.