Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυτοκαταστροφή


Ελλάδα - Κύπρος
Email Peter Triantafyllos από Toronto
I have seen the enemy and is us…….! Αυτός που το είπε δεν ήταν Έλληνας, άλλα ταιριάζει απόλυτα σε Ελλάδα και Κύπρο.
Παρακολουθώντας τα Ελληνικά γεγονότα των τελευταίων 3-4 ετών και των αδελφών Κυπρίων, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο stupidity και ανικανότητα από τους διοικούντες πολιτικούς και των δύο κρατών; Και γιατί αυτό το βρώμικο παιχνίδι παραπλάνησης και απόκρυψης της αλήθειας εκ’ μέρους των περισσότερων ΜΜΕ;
Θέλουν να μας πείσουν ότι για όλα φταίνε οι εταίροι; Λες και οι ιδρυτές της ενωμένης Ευρώπης σκοπός τους ήταν πώς να καταστρέψουν Ελλάδα και Κύπρο; Λες αυτοί οι Ευρωπαίοι μας δέχτηκαν Ελλάδα και Κύπρο και μας έκαναν Members με σκοπό σε λίγα χρόνια να μας καταστρέψουν και να μας πετάξουν έξω; Λες και οι εταίροι έπαιρναν τις μίζες;
Αυτοί οι πρωτεργάτες που έκαναν το Club έκαναν και Rules (κανόνες). Και οι υπόλοιποι που επιθυμούσαν να γίνουν μέλη στο Club υποθέτω διάβαζαν και συμφωνούσαν με αυτούς τους κανόνες. Όπως φαίνεται κάποιοι δεν τους διάβασαν ή τους  έγραψαν……!
Η μάνα (όλες οι μανάδες ) δεν ξεχωρίζει τα παιδιά της σε λεβέντες και κακορίζικους. Τα αγαπάει όλα το ίδιο. Μπορεί η Ελλάδα και η Κύπρος σε αύτη την οικογένεια που λέγεται Ευρώπη να ήταν (όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα) τα κακορίζικα παιδιά, αλλά κάθονταν στο ίδιο τραπέζι που παίρνονταν οι αποφάσεις. Είχαν τα ίδια δικαιώματα με τους λεβέντες του βορρά. Πάντα μπορούσαν να βάλουν βέτο εάν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας δεν ήταν δίκαιοι. Αλλά όπως αποδείχτηκε τα παιδιά δεν ήταν μόνο κακορίζικα, αλλά ήταν και ψεύτες. Έξαλλου όπως είπε και Ευρωπαίος αξιωματούχος πάντα ήξεραν για τα ψέματα. Και αποτέλεσμα όπως λέει και ή παροιμία μια του κλέφτη δύο του ψεύτη…
Εδώ σ’ αυτόν τον κόσμο λένε… If you have a problem you diagnose it and then you try and fix it. Particularly if the problem is serious. Where as the modern Greek and Cypriot Politicians approach is to cover the problem up.
Ελληνικά όταν η σκεπή του σπιτιού σου αρχίζει να μπάζει νερό το διορθώνεις. Δεν αφήνεις να γεμίσει το σπίτι νερό και να ξεθεμελιωθεί. Το Ελληνικό πρόβλημα άρχισε από την μεταπολίτευση. Και οι διοικούντες αντί να καθαρίσουν την κοπριά την παράχωναν. Και να που τώρα ξεχείλισε και η μπόχα έφτασε στα πέρατα του κόσμου. Το Κυπριακό μπορεί να μην έχει τόσο βάθος αλλά απ’ ό,τι φαίνεται οι διοικούντες του χρησιμοποίησαν την ίδια μέθοδο.
Όπως βλέπετε αδέλφια Έλληνες και Κύπριοι ο ένοχος είναι ο γείτονας σου, ο φίλος σου, ο συγγενής σου, με λίγα λόγια είσαι εσύ ο ίδιος.
Κύριοι διοικούντες αρκετά ψευτίσατε είστε ανίκανοι να διοικείτε. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ! Ή καλύτερα καν’ τε το όπως ο πρώην Πρωθυπουργός της Ν. Κορέας που είχε φιλότιμο και ήξερε τι εννοεί ευθύνη και αυτοκτόνησε. Φαντάζεστε τι θα γινόταν στην Κορεάτικη Βουλή εάν έφερναν το κράτος τους σ’ αυτό το χάλι; Θα έκαναν ομαδικό χαρακίρι!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...

Ένα τετράτροχο ποδήλατο θαλάσσης, με τις ρόδες του να αγγίζουν σε διάμετρο περίπου το ενάμιση μέτρο η κάθε μία, ξεχωριστό από τα συνηθισμένα, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων έτυχε χθες να βρίσκονται στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.
Πολλοί το χαρακτήρισαν σαν «τρακτέρ της θάλασσας», λόγω του σχήματος των τροχών του, αλλά παρόλη την ογκώδη κατασκευή του εντυπωσίασε για την ευελιξία που κινήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας και για την εύκολη χρήση του.
Ο Λαρισαίος εμπνευστής και κατασκευαστής του, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε χθες τη δέκατη κατά σειρά δοκιμή της ευρεσιτεχνίας του, στο λιμάνι, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια για να καταλήξει στην τελική και ιδανική μορφή της κατασκευής του. «Κάθε φορά μέσα στο νερό εντοπίζω τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να τελειοποιήσω την κατασκευή», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, ένα ανήσυχο πνεύμα, που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής του νέου μοντέλου του, αναζητούσε τα στο…

Η... αποκαλυπτική κόρη του Χενκ Τεν Κάτε

«Όταν λείπει ο… γάτος, χορεύουν τα ποντίκια», λέει η ελληνική παροιμία και κάπως έτσι σκέφτηκε η 20χρονη Έλεν, κόρη του προπονητή του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε. Εκμεταλλεύτηκε την απουσία του πατέρα της στην Ελλάδα και έκανε μια αισθησιακή φωτογράφιση για το περιοδικό FHM.

«Ο πατέρας μου είναι στην Ελλάδα και βρήκα την ευκαιρία να τολμήσω» είπε γελώντας η κόρη του «πράσινου» προπονητή και συνέχισε: «Χωρίς πλάκα, ο πατέρας μου βρήκε εξαιρετική την φωτογράφιση», αποδεικνύοντας ότι ο Χενκ Τεν Κάτε μόνο πουριτανός δεν είναι.Η σέξι Έλεν, η οποία έχει σχέση με τον Αιθίοπα ποδοσφαιριστή της Τβέντε, Γιουσούφ Χερσί, κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ολλανδικής showbiz και βρήκε τον κατάλληλο τρόπο για να διαφημίσει τα ομολογουμένως πλούσια… προσόντα της.Πάντως ο Παναθηναϊκός έχει προϊστορία με προπονητές που έχουν όμορφες κόρες, καθώς όλοι θυμούνται την κόρη του Γιτζάκ Σουμ.