Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυτοκαταστροφή


Ελλάδα - Κύπρος
Email Peter Triantafyllos από Toronto
I have seen the enemy and is us…….! Αυτός που το είπε δεν ήταν Έλληνας, άλλα ταιριάζει απόλυτα σε Ελλάδα και Κύπρο.
Παρακολουθώντας τα Ελληνικά γεγονότα των τελευταίων 3-4 ετών και των αδελφών Κυπρίων, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο stupidity και ανικανότητα από τους διοικούντες πολιτικούς και των δύο κρατών; Και γιατί αυτό το βρώμικο παιχνίδι παραπλάνησης και απόκρυψης της αλήθειας εκ’ μέρους των περισσότερων ΜΜΕ;
Θέλουν να μας πείσουν ότι για όλα φταίνε οι εταίροι; Λες και οι ιδρυτές της ενωμένης Ευρώπης σκοπός τους ήταν πώς να καταστρέψουν Ελλάδα και Κύπρο; Λες αυτοί οι Ευρωπαίοι μας δέχτηκαν Ελλάδα και Κύπρο και μας έκαναν Members με σκοπό σε λίγα χρόνια να μας καταστρέψουν και να μας πετάξουν έξω; Λες και οι εταίροι έπαιρναν τις μίζες;
Αυτοί οι πρωτεργάτες που έκαναν το Club έκαναν και Rules (κανόνες). Και οι υπόλοιποι που επιθυμούσαν να γίνουν μέλη στο Club υποθέτω διάβαζαν και συμφωνούσαν με αυτούς τους κανόνες. Όπως φαίνεται κάποιοι δεν τους διάβασαν ή τους  έγραψαν……!
Η μάνα (όλες οι μανάδες ) δεν ξεχωρίζει τα παιδιά της σε λεβέντες και κακορίζικους. Τα αγαπάει όλα το ίδιο. Μπορεί η Ελλάδα και η Κύπρος σε αύτη την οικογένεια που λέγεται Ευρώπη να ήταν (όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα) τα κακορίζικα παιδιά, αλλά κάθονταν στο ίδιο τραπέζι που παίρνονταν οι αποφάσεις. Είχαν τα ίδια δικαιώματα με τους λεβέντες του βορρά. Πάντα μπορούσαν να βάλουν βέτο εάν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας δεν ήταν δίκαιοι. Αλλά όπως αποδείχτηκε τα παιδιά δεν ήταν μόνο κακορίζικα, αλλά ήταν και ψεύτες. Έξαλλου όπως είπε και Ευρωπαίος αξιωματούχος πάντα ήξεραν για τα ψέματα. Και αποτέλεσμα όπως λέει και ή παροιμία μια του κλέφτη δύο του ψεύτη…
Εδώ σ’ αυτόν τον κόσμο λένε… If you have a problem you diagnose it and then you try and fix it. Particularly if the problem is serious. Where as the modern Greek and Cypriot Politicians approach is to cover the problem up.
Ελληνικά όταν η σκεπή του σπιτιού σου αρχίζει να μπάζει νερό το διορθώνεις. Δεν αφήνεις να γεμίσει το σπίτι νερό και να ξεθεμελιωθεί. Το Ελληνικό πρόβλημα άρχισε από την μεταπολίτευση. Και οι διοικούντες αντί να καθαρίσουν την κοπριά την παράχωναν. Και να που τώρα ξεχείλισε και η μπόχα έφτασε στα πέρατα του κόσμου. Το Κυπριακό μπορεί να μην έχει τόσο βάθος αλλά απ’ ό,τι φαίνεται οι διοικούντες του χρησιμοποίησαν την ίδια μέθοδο.
Όπως βλέπετε αδέλφια Έλληνες και Κύπριοι ο ένοχος είναι ο γείτονας σου, ο φίλος σου, ο συγγενής σου, με λίγα λόγια είσαι εσύ ο ίδιος.
Κύριοι διοικούντες αρκετά ψευτίσατε είστε ανίκανοι να διοικείτε. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ! Ή καλύτερα καν’ τε το όπως ο πρώην Πρωθυπουργός της Ν. Κορέας που είχε φιλότιμο και ήξερε τι εννοεί ευθύνη και αυτοκτόνησε. Φαντάζεστε τι θα γινόταν στην Κορεάτικη Βουλή εάν έφερναν το κράτος τους σ’ αυτό το χάλι; Θα έκαναν ομαδικό χαρακίρι!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

Σάλος με ιερέα: Είμαι ομοφυλόφιλος και ευτυχής

Την αποκάλυψη ότι είναι «ένας ομοφυλόφιλος και ευτυχής ιερέας» έκανε ο 43χρονος Πολωνός υψηλόβαθμος κληρικός και θεολόγος Κριστόφ Τσαράμσα, μέλος της Επιτροπής για το Δόγμα της Πίστεως (πρώην Ιεράς Εξέτασης, τους περασμένος αιώνες), δεύτερος γραμματέας της Διεθνούς Θεολογικής Επιτροπής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και καθηγητής στο καθολικό πανεπιστήμιο Γκρεγκοριάνα. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Corriere della Sera, δηλώνει ότι γνωρίζει πως θα πληρώσει τις συνέπειες της πράξης του αυτής, «αλλά η Εκκλησία πρέπει να σταματήσει να εθελοτυφλεί και να καταλάβει ότι η λύση που προτείνει στους γκέι πιστούς, η πλήρης αποχή από την ζωή της αγάπης, είναι απάνθρωπη». Σε σχέση με τους λόγους που τον ώθησαν να προχωρήσει σε αυτήν την αποκάλυψη, o Τσαράμσα εξηγεί ότι «φτάνει η στιγμή κατά την οποία κάτι σπάει μέσα σου, δεν αντέχεις άλλο. Αν ήμουν μόνος θα χανόμουν μέσα στον εφιάλτη της άρνησης της ομοφυλοφιλίας μου, αλλά ο Θεός δεν μας αφήνει ποτέ μόνους. Και πιστεύω ότι με οδήγησε στο να κάν…

Χαμός με το σποτ του Λαφαζάνη για το Νομισματοκοπείο

Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας «έσπασε ταμεία» στην κυριολεξία, αφού προκάλεσε αίσθηση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη πρωταγωνιστή να μπαίνει σε ένα ταξί και να αυτοτρολάρεται.
Όπως είναι φυσικό, τα social media πήραν την σκυτάλη και άρχισε το γλέντι: