Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Υπόθεση χρημάτων για Μυρτώ

Εξακολουθεί να παίζει παιχνίδια η Ομοσπονδία Βοστώνης, αποφεύγει να ξεκαθαρίσει ΤΙ θα γίνουν τα χρήματα που έδωσε η Ομογένεια.

Με ANANΔΡΑ χτυπήματα ''κάτω από την ζώνη'' και ''παραμύθια'' απαντά στις αποκαλύψεις-ερωτήματα της ''Πρωϊνής''. 

- Η Ομοσπονδία, αν και είχε βάλει στόχο τις 25.000 δολ. γιά αγορά μηχανήματος ΜΟΝΟ, συνέχισε να μαζεύει χρήμα (συνολικά 125.000 δολ.).

- H Oμογένεια ζητά ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ και αποδείξεις ότι όλο το ποσό των χρημάτων που έδωσε γιά την Μυρτώ, παραμένει στον ειδικό λογαριασμό.

- Η Ομοσπονδία επέλεξε την οδό της ''βρώμικης αντιμετώπισης''. Απαντά με ψευτιές, συκοφαντίες, λασπολογίες στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ''Πρωϊνής'', γιά να παραπλανήσει. Και, πέφτοντας χαμηλά, καταφεύγει στις ''υπηρεσίες'' απατεώνα-''δημοσιογράφου'', υποστηρικτή της ''Χρυσής Αυγής'', που οι ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ τον κυνήγησαν από τη Νέα Υόρκη (2011) και τον περιμάζεψε η Αρχιεπισκοπή Αθηνών σε κτίριό της στον Πειραιά.

- Στελέχη της Ομοσπονδίας μιλούν απαξιωτικά γιά την μητέρα της Μυρτώς.

- Παρόμοιο περιστατικό με χρήματα γιά παιδί από Καλαμάτα που νοσηλεύτηκε στην Βοστώνη, έγινε και πριν 14 χρόνια.

- ''Μπερδεμένες'' ιστορίες και γιά τα χρήματα γιά τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα (2007) που έδωσε η Ομογένεια στην Ομοσπονδία Βοστώνης. Δεν δόθηκε ποτέ επίσημος απολογισμός.

- Κορυφαία στελέχη του Συμβούλιου της Ομοσπονδίας Βοστώνης έχουν αποφάσεις δικαστηρίων εις βάρος τους γιά ανεξόφλητα χρέη και αποφάσεις γιά κατασχέσεις ακινήτων τους.

- Η ημιενεργή Ομοσπονδία Βοστώνης έπαιρνε επιχορήγηση 10-20.000 δολάρια κάθε χρόνο από την ελληνική κυβέρνηση γιά 15 χρόνια (μέχρι 2010), μέσω του γενικού Προξενείου, κατά παράβαση των ομοσπονδιακών νόμων ΗΠΑ.

proini.us

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...

Ένα τετράτροχο ποδήλατο θαλάσσης, με τις ρόδες του να αγγίζουν σε διάμετρο περίπου το ενάμιση μέτρο η κάθε μία, ξεχωριστό από τα συνηθισμένα, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων έτυχε χθες να βρίσκονται στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.
Πολλοί το χαρακτήρισαν σαν «τρακτέρ της θάλασσας», λόγω του σχήματος των τροχών του, αλλά παρόλη την ογκώδη κατασκευή του εντυπωσίασε για την ευελιξία που κινήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας και για την εύκολη χρήση του.
Ο Λαρισαίος εμπνευστής και κατασκευαστής του, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε χθες τη δέκατη κατά σειρά δοκιμή της ευρεσιτεχνίας του, στο λιμάνι, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια για να καταλήξει στην τελική και ιδανική μορφή της κατασκευής του. «Κάθε φορά μέσα στο νερό εντοπίζω τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να τελειοποιήσω την κατασκευή», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, ένα ανήσυχο πνεύμα, που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής του νέου μοντέλου του, αναζητούσε τα στο…

Καλλιάνος: Στους 38°C η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο

Στους 38°C αναμένεται να φτάσει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο...
Μάλιστα, ο ίδιος κάνει λόγο και για ενδείξεις για ισχυρότατο καύσωνα στα τέλη της άλλης εβδομάδας.

Ολόκληρη η ανάρτησή του στο Facebook:

«Στους 38°C το Σ/Κ - Ενδείξεις για ισχυρότατο καύσωνα στα τέλη της άλλης εβδομάδας

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, οι θερμοκρασίες στις 5 μεγαλύτερες πόλεις της χώρας τις προσεχείς ημέρες θα είναι οι ακόλουθες:

Αθήνα:
Πέμπτη: 34°C
Παρασκευή: 36°C
Σάββατο: 37-38°C
Κυριακή: 37-38°C

Θεσσαλονίκη:
Πέμπτη: 33-34°C
Παρασκευή: 33-34°C
Σάββατο: 36°C
Κυριακή: 35-36°C

Πάτρα:
Πέμπτη: 28-29°C
Παρασκευή: 30°C
Σάββατο: 31-32°C
Κυριακή: 32°C

Λάρισα:
Πέμπτη: 35°C
Παρασκευή: 37°C
Σάββατο: 37-38°C
Κυριακή: 36-37°C

Ηράκλειο:
Πέμπτη: 30°C
Παρασκευή: 32°C
Σάββατο: 32-33°C
Κυριακή: 32°C