Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έξυπνο ρολόι παρακολουθεί τα παιδιά!

Ξεχάστε τα application που εντοπίζουν την τοποθεσία όπου βρίσκονται τα παιδιά σας. Το «έξυπνο ρολόι» FiLIP όχι μόνο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις κινήσεις τους βήμα προς βήμα, αλλά λειτουργεί επίσης ως τηλέφωνο και συναγερμός.

Οι γονείς μπορούν να ορίσουν τις «ασφαλείς ζώνες» στις οποίες επιτρέπουν στα παιδιά τους να κινούνται και να ενημερώνονται άμεσα, μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής FiLIP που μπορούν να κατεβάσουν οι ίδιοι στα smartphones τους.

Επιπλέον, η εν λόγω «έξυπνη» συσκευή μπορεί να αποθηκεύσει έως και πέντε νούμερα τηλεφώνου και να τα καλέσει άμεσα, όταν το παιδί πατήσει το κόκκινο κουμπί πανικού, που βρίσκεται στο πλάι του «έξυπνου» ρολογιού.

Το FiLIP χρησιμοποιεί τεχνολογία GPS σε συνδυασμό με τη μέθοδο τριγωνομέτρησης. μέσω των δεδομένων που αντλεί από κοντινές κεραίες τηλεφωνίας, για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια εντοπισμού.


«Η ζωή ήταν πολύ πιο απλή παλαιότερα. Τα παιδιά έτρεχαν όλη μέρα στους δρόμους, γύριζαν την ώρα του δείπνου σπίτι και οι γονείς ήταν ήσυχοι. Συνομιλώντας με γονείς, κατάλαβα την ανάγκη δημιουργίας μιας συσκευής που θα έδινε στα παιδιά την ελευθερία που χρειάζονται για να εξερευνήσουν τον κόσμο, διατηρώντας όμως διαρκώς επαφή με τους γονείς τους» εξηγεί ο εφευρέτης του FiLIP, Στεν Κέρκμπακ, ο οποίος είναι και ο ίδιος πατέρας δύο παιδιών.

Το ρολόι κυκλοφορεί σε πράσινο, κόκκινο, μπλε και ροζ χρώμα και στην οθόνη του δείχνει την ώρα, τα εισερχόμενα μηνύματα και τους πέντε αποθηκευμένους τηλεφωνικούς αριθμούς.

Η εναλλαγή ανάμεσα στα μενού γίνεται με ένα και μόνο κουμπί, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστο και για τα παιδιά μικρής ηλικίας.
Espressonews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

Σάλος με ιερέα: Είμαι ομοφυλόφιλος και ευτυχής

Την αποκάλυψη ότι είναι «ένας ομοφυλόφιλος και ευτυχής ιερέας» έκανε ο 43χρονος Πολωνός υψηλόβαθμος κληρικός και θεολόγος Κριστόφ Τσαράμσα, μέλος της Επιτροπής για το Δόγμα της Πίστεως (πρώην Ιεράς Εξέτασης, τους περασμένος αιώνες), δεύτερος γραμματέας της Διεθνούς Θεολογικής Επιτροπής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και καθηγητής στο καθολικό πανεπιστήμιο Γκρεγκοριάνα. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Corriere della Sera, δηλώνει ότι γνωρίζει πως θα πληρώσει τις συνέπειες της πράξης του αυτής, «αλλά η Εκκλησία πρέπει να σταματήσει να εθελοτυφλεί και να καταλάβει ότι η λύση που προτείνει στους γκέι πιστούς, η πλήρης αποχή από την ζωή της αγάπης, είναι απάνθρωπη». Σε σχέση με τους λόγους που τον ώθησαν να προχωρήσει σε αυτήν την αποκάλυψη, o Τσαράμσα εξηγεί ότι «φτάνει η στιγμή κατά την οποία κάτι σπάει μέσα σου, δεν αντέχεις άλλο. Αν ήμουν μόνος θα χανόμουν μέσα στον εφιάλτη της άρνησης της ομοφυλοφιλίας μου, αλλά ο Θεός δεν μας αφήνει ποτέ μόνους. Και πιστεύω ότι με οδήγησε στο να κάν…

Χαμός με το σποτ του Λαφαζάνη για το Νομισματοκοπείο

Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας «έσπασε ταμεία» στην κυριολεξία, αφού προκάλεσε αίσθηση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη πρωταγωνιστή να μπαίνει σε ένα ταξί και να αυτοτρολάρεται.
Όπως είναι φυσικό, τα social media πήραν την σκυτάλη και άρχισε το γλέντι: