Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έξυπνο ρολόι παρακολουθεί τα παιδιά!

Ξεχάστε τα application που εντοπίζουν την τοποθεσία όπου βρίσκονται τα παιδιά σας. Το «έξυπνο ρολόι» FiLIP όχι μόνο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις κινήσεις τους βήμα προς βήμα, αλλά λειτουργεί επίσης ως τηλέφωνο και συναγερμός.

Οι γονείς μπορούν να ορίσουν τις «ασφαλείς ζώνες» στις οποίες επιτρέπουν στα παιδιά τους να κινούνται και να ενημερώνονται άμεσα, μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής FiLIP που μπορούν να κατεβάσουν οι ίδιοι στα smartphones τους.

Επιπλέον, η εν λόγω «έξυπνη» συσκευή μπορεί να αποθηκεύσει έως και πέντε νούμερα τηλεφώνου και να τα καλέσει άμεσα, όταν το παιδί πατήσει το κόκκινο κουμπί πανικού, που βρίσκεται στο πλάι του «έξυπνου» ρολογιού.

Το FiLIP χρησιμοποιεί τεχνολογία GPS σε συνδυασμό με τη μέθοδο τριγωνομέτρησης. μέσω των δεδομένων που αντλεί από κοντινές κεραίες τηλεφωνίας, για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια εντοπισμού.


«Η ζωή ήταν πολύ πιο απλή παλαιότερα. Τα παιδιά έτρεχαν όλη μέρα στους δρόμους, γύριζαν την ώρα του δείπνου σπίτι και οι γονείς ήταν ήσυχοι. Συνομιλώντας με γονείς, κατάλαβα την ανάγκη δημιουργίας μιας συσκευής που θα έδινε στα παιδιά την ελευθερία που χρειάζονται για να εξερευνήσουν τον κόσμο, διατηρώντας όμως διαρκώς επαφή με τους γονείς τους» εξηγεί ο εφευρέτης του FiLIP, Στεν Κέρκμπακ, ο οποίος είναι και ο ίδιος πατέρας δύο παιδιών.

Το ρολόι κυκλοφορεί σε πράσινο, κόκκινο, μπλε και ροζ χρώμα και στην οθόνη του δείχνει την ώρα, τα εισερχόμενα μηνύματα και τους πέντε αποθηκευμένους τηλεφωνικούς αριθμούς.

Η εναλλαγή ανάμεσα στα μενού γίνεται με ένα και μόνο κουμπί, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστο και για τα παιδιά μικρής ηλικίας.
Espressonews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...

Ένα τετράτροχο ποδήλατο θαλάσσης, με τις ρόδες του να αγγίζουν σε διάμετρο περίπου το ενάμιση μέτρο η κάθε μία, ξεχωριστό από τα συνηθισμένα, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων έτυχε χθες να βρίσκονται στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.
Πολλοί το χαρακτήρισαν σαν «τρακτέρ της θάλασσας», λόγω του σχήματος των τροχών του, αλλά παρόλη την ογκώδη κατασκευή του εντυπωσίασε για την ευελιξία που κινήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας και για την εύκολη χρήση του.
Ο Λαρισαίος εμπνευστής και κατασκευαστής του, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε χθες τη δέκατη κατά σειρά δοκιμή της ευρεσιτεχνίας του, στο λιμάνι, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια για να καταλήξει στην τελική και ιδανική μορφή της κατασκευής του. «Κάθε φορά μέσα στο νερό εντοπίζω τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να τελειοποιήσω την κατασκευή», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, ένα ανήσυχο πνεύμα, που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής του νέου μοντέλου του, αναζητούσε τα στο…

Η... αποκαλυπτική κόρη του Χενκ Τεν Κάτε

«Όταν λείπει ο… γάτος, χορεύουν τα ποντίκια», λέει η ελληνική παροιμία και κάπως έτσι σκέφτηκε η 20χρονη Έλεν, κόρη του προπονητή του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε. Εκμεταλλεύτηκε την απουσία του πατέρα της στην Ελλάδα και έκανε μια αισθησιακή φωτογράφιση για το περιοδικό FHM.

«Ο πατέρας μου είναι στην Ελλάδα και βρήκα την ευκαιρία να τολμήσω» είπε γελώντας η κόρη του «πράσινου» προπονητή και συνέχισε: «Χωρίς πλάκα, ο πατέρας μου βρήκε εξαιρετική την φωτογράφιση», αποδεικνύοντας ότι ο Χενκ Τεν Κάτε μόνο πουριτανός δεν είναι.Η σέξι Έλεν, η οποία έχει σχέση με τον Αιθίοπα ποδοσφαιριστή της Τβέντε, Γιουσούφ Χερσί, κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ολλανδικής showbiz και βρήκε τον κατάλληλο τρόπο για να διαφημίσει τα ομολογουμένως πλούσια… προσόντα της.Πάντως ο Παναθηναϊκός έχει προϊστορία με προπονητές που έχουν όμορφες κόρες, καθώς όλοι θυμούνται την κόρη του Γιτζάκ Σουμ.