Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οδυνηρή ήττα για Άρη

Ο κατήφορος του Άρη συνεχίζεται… Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου ηττήθηκε από τον Απόλλωνα, 2-0 και συνεχίζει να ψάχνει την πρώτη του εντός έδρας νίκη, όντας τελευταίος στη βαθμολογία.
Ο Μίνγκας, μόλις στο 2’ «πάγωσε» το «Βικελίδης», για να έρθει ο Πετρόπουλος (59’) να εκμεταλλευτεί λάθος έξοδο του Διούδη και να κάνει το 2-0. Χαμένο πέναλτι από τον Παπαδόπουλο στο 62’, δοκάρι ο Σουνάς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.
Πολλές και έντονες οι αποδοκιμασίες προς Διούδη, Γιάννη Παπαδόπουλο, αλλά και των υπόλοιπων παικτών, μετά το φινάλε της αναμέτρησης. Τελευταίος με 11 πόντους ο Άρης, «ανάσα» και 17 πόντους, οι «κυανόλευκοι».
Το ματς
Όλα στραβά κι ανάποδα για τον Άρη. Έχει να κερδίσει στην έδρα του από την περασμένη σεζόν και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, όπου έμοιαζε μια ιδανική ευκαιρία, «στραβώνει» από το 2’. Ο Μίνγκας βάζει μπροστά τους φιλοξενούμενους και ο Άρης βρίσκεται και πάλι στο μηδέν. Η ομάδα του Παπαδόπουλου, προσπάθησε να συνέλθει αλλά αυτό δεν έβγαινε και στο γήπεδο.
Με το Σουνα να είναι ο κορυφαίος του, ο Άρης ανέβασε πιο ψηλά την πίεσή του, αλλά αδυνατούσε να κάνει τελικές προσπάθειες, την στιγμή που ο Απόλλων έβρισκε κενούς χώρους για να βγει στην κόντρα. Για τους «κίτρινους», το γκολ δεν ήρθε ούτε στο δοκάρι του Σουνά στο φινάλε του πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ του Απόλλωνα.
Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης προσπάθησε να πιέσει ακόμα περισσότερο, να φτάσει στην ισοφάριση και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στο παιχνίδι, ωστόσο αυτό δεν γινόταν. Με το Σουνά, μόνο να προσπαθεί, ανήμπορος να δημιουργήσει φάσεις, δέχτηκε και το δεύτερο γκολ. Ο Πετρόπουλος εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη έξοδο του Διούδη και έκανε το 2-0 για την ομάδα του Σάντσες.
Μετά το δεύτερο γκολ ο Άρης είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά το πέναλτι που κέρδισε ο Αγκάνθο και ανέλαβε να εκτελέσει ο Παπαδόπουλος, έφυγε ψηλά άουτ. Τα λεπτά κύλησαν, οι αποδοκιμασίες από τον κόσμο των γηπεδούχων γίνονταν όλο και πιο έντονες, με τον Άρη να χάνει μια ακόμα ευκαιρία να κερδίσει για πρώτη (!) φορά φέτος στην έδρα τους. Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων, έκανε ένα ιδανικό ξεκίνημα στο νέο έτος, με σημαντικό τρίποντο κόντρα σε μια ομάδα που έχουν ίδιους στόχους.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Καραγκούνης, Τσουμάνης, Ηρακλής, Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος (74’ Τσουκάνης), Μανιάς, Σουνάς, Αγγελούδης (54’ Ρένια), Αγκάνθο.
Στον πάγκο: Μπουζάνης, Γιαννίτσης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Καραγιάννης.
Απόλλων (Λόρι Σάντσες): Τζόρβας, Χατζηζήσης (68’ Σόουζα), Παντελιάδης, Δεληζησης, Αλβάρες, Κόρμπος, Τσοκάνης, Μίνγκας, Αργυρόπουλος, Φαρινόλα (46’ Ντάλμπεργκ), Πετρόπουλος (91’ Μπάρκογλου).
Στον πάγκο: Γουμάγιας, Τσιλιγκίρης, Γκουέλα, Καμαρά.
Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Βέρρης (Χίου)
Γήπεδο: «Κλ. Βικελίδης»
Πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ. Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης. Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την

O πωλών επί πιστώσει και ο πωλών τοις μετρητοίς

«Ήμουν κι εγώ στο κότερο...»

Με τους παίκτες του Παναθηναϊκού γιόρτασε χθες το βράδυ τα γενέθλια του ο Νίκος Πατέρας, στο πολυτελέστατο κότερό του «Adamas II». Ο νέος πρόεδρος του «τριφυλλιού» κάλεσε το ποδοσφαιρικό τμήμα στο... φτωχικό του, τους παρέθεσε δείπνο, παρακολούθησαν όλοι μαζί την αναμέτρηση του Ολυμπιακού εναντίον της Ανόρθωσης και τους μοίρασε δώρα. Ένα λευκό μπλουζάκι με φωτογραφία του κότερου μπροστά που από κάτω, ως λεζάντα, ανέφερε: «Ήμουν κι εγώ στο κότερο...»! Οι αφίξεις Πρώτος έφτασε στο κότερο ο Γιώργος Καραγκούνης (20:50) και ακολούθησαν αμέσως μετά οι Πετρόπουλος και Γκαλίνοβιτς. Στις 20:55 ήταν η σειρά του Χενκ τεν Κάτε και των συνεργατών του (Λεμ, Σνούι) και στη συνέχεια έφτασαν οι Μάτος, Χριστοδουλόπουλος, Γκάμπριελ και Σόουζα. Στις 21:00 έκανε την εμφάνισή του ο Νίκος Πατέρας και λίγη ώρα αργότερα μαζεύτηκαν και οι υπόλοιποι: Αναστασίου, Λεοντίου, Τζιόλης, Ζιλμπέρτο, Νίλσον, Μουν, Σιόντης, Μελίσσης, Καρνέζης, Νίνης, Βύντρα, Αντωνίου, Παπαβασιλείου, Αντωνιάδης, Ρουκάβινα Κλέιτον, Γκούμας