Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Άδειασαν» τον λογαριασμό μίας 75χρονης χωρίς καμία ενημέρωση
Το κομπόδεμα που είχε μία 75χρονη σε έναν λογαριασμό τραπέζης έκανε… φτερά.

Όπως καταγγέλλει στο cretapost, ο εγγονός της πήγε πριν λίγες ημέρες να κάνει κατάθεση στον λογαριασμό της γιαγιάς του και αντίκρισε έντρομος ότι μέσα δεν υπήρχε ούτε ένα ευρώ!

«Την Πέμπτη το πρωί πηγαίνω στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, στο Αρκαλοχώρι του δήμου Μινώα Πεδιάδος για να καταθέσω κάποια χρήματα σε λογαριασμό που διατηρεί η γιαγιά μου. Έντρομος ανακάλυψα ότι στο βιβλιάριο δεν υπήρχε ούτε ένα ευρώ!», επισημαίνει στο cretapost ο εγγονός της 75χρονης.

Στον λογαριασμό, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, υπήρχαν 1.200 ευρώ.

«Τα χρήματα αυτά είχαν κατασχεθεί σε δύο φάσεις. Πρώτα απέσυραν το ποσό των 892,25 ευρώ και στη συνέχεια το ποσό των 300 ευρώ. Κι όλα αυτά χωρίς καν να μπουν στον κόπο να μας ενημερώσουν», επισημαίνει οργισμένος ο εγγονός της γυναίκας.

Ο ίδιος ρώτησε τους υπαλλήλους για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό αλλά δεν του έδωσαν «καμία ουσιαστική απάντηση καθώς μου λέγανε ότι έγινε πρόσφατα συγχώνευση με την Τράπεζα Eurobank και δεν γνωρίζουν τι έχει συμβεί».

Την επόμενη ημέρα ο εγγονός της 75χρονης ξαναπήγε στην Τράπεζα αποφασισμένος να μάθει ακριβώς τι έγινε.

«Την Παρασκευή το πρωί μας είπαν από το κεντρικό κατάστημα στην πλατεία Κορνάρου στο Ηράκλειο ότι έγινε κατάσχεση από τη Eurobank, για το χρέος που είχε η γιαγιά μου στην συγκεκριμένη τράπεζα. Αναρωτιέμαι όμως αφού το ποσό ήταν μη κατασχετέο – δεν ξεπερνούσε τα 1.500 ευρώ – πώς μπόρεσαν και προχώρησαν σε κατάσχεση. Επίσης, δεν θα έπρεπε να μας ενημερώσουν πρώτα; Έπρεπε να πάμε εμείς στην τράπεζα και να δούμε ότι έλειπαν όλα τα χρήματα;», τόνισε στην καταγγελία που έκανε στο cretapost ο εγγονός της 75χρονης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...

Ένα τετράτροχο ποδήλατο θαλάσσης, με τις ρόδες του να αγγίζουν σε διάμετρο περίπου το ενάμιση μέτρο η κάθε μία, ξεχωριστό από τα συνηθισμένα, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων έτυχε χθες να βρίσκονται στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.
Πολλοί το χαρακτήρισαν σαν «τρακτέρ της θάλασσας», λόγω του σχήματος των τροχών του, αλλά παρόλη την ογκώδη κατασκευή του εντυπωσίασε για την ευελιξία που κινήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας και για την εύκολη χρήση του.
Ο Λαρισαίος εμπνευστής και κατασκευαστής του, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε χθες τη δέκατη κατά σειρά δοκιμή της ευρεσιτεχνίας του, στο λιμάνι, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια για να καταλήξει στην τελική και ιδανική μορφή της κατασκευής του. «Κάθε φορά μέσα στο νερό εντοπίζω τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να τελειοποιήσω την κατασκευή», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, ένα ανήσυχο πνεύμα, που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής του νέου μοντέλου του, αναζητούσε τα στο…

Καλλιάνος: Στους 38°C η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο

Στους 38°C αναμένεται να φτάσει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο...
Μάλιστα, ο ίδιος κάνει λόγο και για ενδείξεις για ισχυρότατο καύσωνα στα τέλη της άλλης εβδομάδας.

Ολόκληρη η ανάρτησή του στο Facebook:

«Στους 38°C το Σ/Κ - Ενδείξεις για ισχυρότατο καύσωνα στα τέλη της άλλης εβδομάδας

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, οι θερμοκρασίες στις 5 μεγαλύτερες πόλεις της χώρας τις προσεχείς ημέρες θα είναι οι ακόλουθες:

Αθήνα:
Πέμπτη: 34°C
Παρασκευή: 36°C
Σάββατο: 37-38°C
Κυριακή: 37-38°C

Θεσσαλονίκη:
Πέμπτη: 33-34°C
Παρασκευή: 33-34°C
Σάββατο: 36°C
Κυριακή: 35-36°C

Πάτρα:
Πέμπτη: 28-29°C
Παρασκευή: 30°C
Σάββατο: 31-32°C
Κυριακή: 32°C

Λάρισα:
Πέμπτη: 35°C
Παρασκευή: 37°C
Σάββατο: 37-38°C
Κυριακή: 36-37°C

Ηράκλειο:
Πέμπτη: 30°C
Παρασκευή: 32°C
Σάββατο: 32-33°C
Κυριακή: 32°C