Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Άξιζε τους τρεις βαθμούς ο Παναθηναϊκός»


Δεν απογοήτευσε τον Γιάννη Βονόρτα η εμφάνιση με τη Βέρντερ. Ο Παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έμεινε στο αποτέλεσμα, που δεν είναι τόσο ενθαρρυντικό, όσο στην καλή εικόνα της ομάδας και, συμπερασματικά, πιστεύει ότι οι «πράσινοι» άξιζαν τη νίκη. Ο Γιάννης Βονόρτας μίλησε για το ματς λίγο μετά τη λήξη



- Δώστε μας καταρχάς μια γενική εκτίμηση για τον αγώνα

«Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά απέναντι στη Βέρντερ και κατά τη γνώμη μου δικαιούταν τη νίκη. Με βάση της απόδοσή του, άξιζε τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο ανάγκασε τη Βέρντερ να περιοριστεί στο μισό γήπεδο, ενώ γενικότερα είχε αρκετά καλές φάσεις για να πετύχει περισσότερα από δύο τέρματα».

-Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του μέχρι και το σφύριγμα της λήξης...

«Είναι γεγονός. Η νίκη θα μπορούσε να έλθει ακόμη και στην τελευταία φάση, αλλά ο τερματοφύλακας της Βέρντερ έδιωξε την μπάλα την τελευταία στιγμή».

- Να λίγα λόγια: Γιατί δεν τα κατέφερε ο Παναθηναϊκός;

«Έπρεπε να κερδίσει, αλλά δεν τα κατάφερε καθώς δέχθηκε το δεύτερο γκολ σε ανύποπτη φάση προς το τέλος, ενώ το γεγονός ότι οι Γερμανοί είναι πολύ δυνατοί στο ψηλό παιχνίδι, τους βοήθησε στην προσπάθεια που κατέβαλαν για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα».

-Ποιους ξεχωρίσατε;

«Από τους παίκτες του Παναθηναϊκού δεν μπορώ παρά να σταθώ στον Μάντζιο, που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και έβαλε τα δύο γκολ της ομάδας. Από εκεί και πέρα, ο Ίβανσιτς έδειξε μεγάλη διάθεση στο δεύτερο μέρος».

- Τι μέλλει γενέσθαι μετά το αποτέλεσμα με τη Βέρντερ;

«Σε ό,τι έχει να κάνει με τη συνέχεια και την προσπάθεια πρόκρισης, παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να τα καταφέρει. Δεν έχουν χαθεί οι ελπίδες. Η ομάδα με την εμφάνιση που πραγματοποίησε έδειξε ότι έχει δυνατότητες. Όλα είναι ανοιχτά».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ. Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης. Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την

O πωλών επί πιστώσει και ο πωλών τοις μετρητοίς

«Ήμουν κι εγώ στο κότερο...»

Με τους παίκτες του Παναθηναϊκού γιόρτασε χθες το βράδυ τα γενέθλια του ο Νίκος Πατέρας, στο πολυτελέστατο κότερό του «Adamas II». Ο νέος πρόεδρος του «τριφυλλιού» κάλεσε το ποδοσφαιρικό τμήμα στο... φτωχικό του, τους παρέθεσε δείπνο, παρακολούθησαν όλοι μαζί την αναμέτρηση του Ολυμπιακού εναντίον της Ανόρθωσης και τους μοίρασε δώρα. Ένα λευκό μπλουζάκι με φωτογραφία του κότερου μπροστά που από κάτω, ως λεζάντα, ανέφερε: «Ήμουν κι εγώ στο κότερο...»! Οι αφίξεις Πρώτος έφτασε στο κότερο ο Γιώργος Καραγκούνης (20:50) και ακολούθησαν αμέσως μετά οι Πετρόπουλος και Γκαλίνοβιτς. Στις 20:55 ήταν η σειρά του Χενκ τεν Κάτε και των συνεργατών του (Λεμ, Σνούι) και στη συνέχεια έφτασαν οι Μάτος, Χριστοδουλόπουλος, Γκάμπριελ και Σόουζα. Στις 21:00 έκανε την εμφάνισή του ο Νίκος Πατέρας και λίγη ώρα αργότερα μαζεύτηκαν και οι υπόλοιποι: Αναστασίου, Λεοντίου, Τζιόλης, Ζιλμπέρτο, Νίλσον, Μουν, Σιόντης, Μελίσσης, Καρνέζης, Νίνης, Βύντρα, Αντωνίου, Παπαβασιλείου, Αντωνιάδης, Ρουκάβινα Κλέιτον, Γκούμας