Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΠΑΠ: ήρθε η αρχή του τέλους του μονοπωλίου!

Η Stanleybet International ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας δύο (2) καταστημάτων της, ενός στην Αθήνα (Κολωνάκι) και ενός στη Θεσσαλονίκη (Καλαμαριά).

H εταιρία αποφάσισε να παράσχει τις καινοτόμες υπηρεσίες της και στην ελληνική αγορά σεβόμενη πλήρως το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

Η Stanleybet International, ως βρετανική εταιρία με μακρά παράδοση, έχει βασική αρχή λειτουργίας της την απόλυτη διαφάνεια και υποστηρίζει ενεργά το δικαίωμά της να παρέχει τις υπηρεσίες της στον τομέα του αθλητικού στοιχηματισμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση με υπευθυνότητα και συνέπεια.

Η εταιρία δεσμεύεται... στην προστασία του καταναλωτή και παράλληλα στο δικαίωμα του καταναλωτή να επιλέγει τα πλέον πρωτοποριακά προϊόντα αθλητικού στοιχηματισμού. Η Stanleybet International ακολουθεί τη νομοθεσία που διέπει την άδεια λειτουργίας της σε κάθε χώρα που δραστηριοποιείται. Έχει ως βασικές αρχές της τις προσωπικές υπηρεσίες (face-to-face) αλλά και τις διαφανείς συναλλαγές.

Η εταιρία εξειδικεύεται στο ποδόσφαιρο αλλά θα παρέχει μέσω των καταστημάτων της μεγάλη ποικιλία αθλητικών και μόνο γεγονότων ανάλογα με τη χρονική περίοδο. Η εταιρία λειτουργεί μέσω καταστημάτων τα οποία φέρουν την επωνυμία και τα διακριτικά γνωρίσματά της.

Ο κ. Adrian Morris, Deputy Managing Director της Stanleybet International, δήλωσε: "Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργίας της Stanleybet International σε μία ακόμη ευρωπαϊκή χώρα. Αποφασίσαμε να ασκήσουμε το νόμιμο δικαίωμά μας στο πλαίσιο της εσωτερικής αγοράς στην Ευρώπη, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και τις αποφάσεις του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΔΕΚ) και να προσφέρουμε διασυνοριακά τις υπηρεσίες μας στην Ελλάδα".

O OΠΑΠ θα υπερασπίσει τα δικαιώματά του από τη σύμβασή του με το ελληνικό Δημόσιο με όλους τους νόμιμους τρόπους, και μάλιστα κατά τρόπο απόλυτο αναφέρει η εταιρία σε ανακοίνωση με αφορμή την κίνηση της Stanleybet να επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρίας με απορία αντιμετωπίζουν κύκλοι της ΟΠΑΠ Α.Ε. την κίνηση της Stanleybet, η οποία πιθανώς αποτελεί πρωτοβουλία Έλληνα συνεταίρου ή συνεργάτη της ξένης εταιρείας, που μάλλον σκέπτεται με τον γνωστό πειρατικό τρόπο.

Ο νομικός και οικονομικός κίνδυνος που αναλαμβάνει με την αυθαίρετη κίνησή της η Stanleybet είναι τεράστιος, ειδικά όταν μόλις προ δεκαπενθημέρου έχει δημοσιευθεί η γνωμοδότηση του Γενικού Εισαγγελέα του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΔΕΚ) κ. Yves Bot, η οποία δικαιώνει το πορτογαλικό Δημόσιο και τον αντίστοιχο «ΟΠΑΠ» σε σχέση με το μονοπωλιακό τους δικαίωμα για την διεξαγωγή στοιχημάτων στο Internet.

Εάν η γνωμοδότηση του Γενικού Εισαγγελέα υιοθετηθεί από το δικαστήριο, όπως συνήθως συμβαίνει, οι παραβάτες των εθνικών δικαιωμάτων θα κληθούν να καταβάλουν μεγάλα πρόστιμα και αποζημιώσεις.

Γενικότερα, από την ΟΠΑΠ Α.Ε. γίνεται γνωστό ότι η εταιρεία θα υπερασπίσει τα δικαιώματά της από τη σύμβασή της με το ελληνικό Δημόσιο με όλους τους νόμιμους τρόπους, και μάλιστα κατά τρόπο απόλυτο.

http://apneagr.blogspot.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ. Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης. Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την

O πωλών επί πιστώσει και ο πωλών τοις μετρητοίς

«Ήμουν κι εγώ στο κότερο...»

Με τους παίκτες του Παναθηναϊκού γιόρτασε χθες το βράδυ τα γενέθλια του ο Νίκος Πατέρας, στο πολυτελέστατο κότερό του «Adamas II». Ο νέος πρόεδρος του «τριφυλλιού» κάλεσε το ποδοσφαιρικό τμήμα στο... φτωχικό του, τους παρέθεσε δείπνο, παρακολούθησαν όλοι μαζί την αναμέτρηση του Ολυμπιακού εναντίον της Ανόρθωσης και τους μοίρασε δώρα. Ένα λευκό μπλουζάκι με φωτογραφία του κότερου μπροστά που από κάτω, ως λεζάντα, ανέφερε: «Ήμουν κι εγώ στο κότερο...»! Οι αφίξεις Πρώτος έφτασε στο κότερο ο Γιώργος Καραγκούνης (20:50) και ακολούθησαν αμέσως μετά οι Πετρόπουλος και Γκαλίνοβιτς. Στις 20:55 ήταν η σειρά του Χενκ τεν Κάτε και των συνεργατών του (Λεμ, Σνούι) και στη συνέχεια έφτασαν οι Μάτος, Χριστοδουλόπουλος, Γκάμπριελ και Σόουζα. Στις 21:00 έκανε την εμφάνισή του ο Νίκος Πατέρας και λίγη ώρα αργότερα μαζεύτηκαν και οι υπόλοιποι: Αναστασίου, Λεοντίου, Τζιόλης, Ζιλμπέρτο, Νίλσον, Μουν, Σιόντης, Μελίσσης, Καρνέζης, Νίνης, Βύντρα, Αντωνίου, Παπαβασιλείου, Αντωνιάδης, Ρουκάβινα Κλέιτον, Γκούμας