Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΟΥΤΣΟΜΠΑΛΑ


30/10/2008




Η νέα στήλη του mpala.gr σας παρουσιάζει τις καλύτερες φήμες που κυκλοφορούν στην πιάτσα ανά ημέρα, ενώ κάθε εβδομάδα γίνεται η ανακεφαλαίωσή τους, μόνο από την ΚΟΥΤΣΟΜΠΑΛΑ...

30/10/2008


ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΚΕΤΟ-Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με έντονες φήμες εξετάζει την περίπτωση της απόκτησης του Φάνη Γκέκα, του επιθετικού της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο οποίος θέλει να φύγει από την Γερμανία. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τον Γκέκα πακέτο με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

28/10/2008
ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ- Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν πλέον δύο στρατόπεδα για τις ευθύνες της κακής πορείας της ομάδας. Οι μισοί τα ρίχνουν στον Τεν Κάτε για τη διαχείριση των αγώνων, ενώ οι άλλοι μισοί κατηγορούν τον Αντωνίου για την έλλειψη στόπερ. (ΓΑΤΑ)

ΤΙΜΟΥΡ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ- Ο Ντέμης Νικολαΐδης μπορεί να στήριξε τον Δώνη, αλλά στην Κύπρο αναφέρουν ότι ο Κετσπάγια το καλοκαίρι θα μεταβεί στην ΑΕΚ. (ΓΑΤΑ)

25/10/2008
Ο ΡΕΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ- Ο Βίκτωρας Ρέστης μετά τα ντιλ στην Αγγλία θέλει να μπει στην ΑΕΚ και έχει αρχίσει τις επαφές για την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ. (ΓΑΤΑ)

23/10/2008
ΘΕΛΕΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ Ο ΠΑΟ- Στον Παναθηναϊκό μιλούν με τον Νέρι Καστίγιο και ο Σπύρος Λιβαθηνός λέει στον Τζίγγερ να τον πάρει... Ο ίδιος ο παίκτης το αφήνει ανοικτό. (ΓΑΤΑ)

ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ- Ο Τάκης Κανελλόπουλος μετά την κριτική που έγινε στους μετόχους της ΑΕΚ είναι έξω φρενών με τα όσα γράφτηκαν στον Τύπο. (ΓΑΤΑ)

19/10/2008
ΠΑΕΙ ΓΙΑ 18ΧΡΟΝΟ!- Ο Ολυμπιακός μέσω του Ανδρέα Νινιάδη θέλει να κάνει κίνηση για τον "νέο Κακά" της Βραζιλίας, τον 18χρονο Ρενάν Ολιβέιρα. (ΓΑΤΑ)

17/10/2008
Ο ΠΑΠ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ- Ο 27χρονος επιθετικός θα παίξει σε μία ομάδα που θα βρει για έξι μήνες και στη συνέχεια θα φορέσει τα "ερυθρόλευκα", αφού θέλει εκδίκηση από τον Παναθηναϊκό για την περιθωριοποίησή του... (ΓΑΤΑ)

ΠΕΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ;- Τον Ισπανό Πέπου Ερνάντεθ που μας νίκησε στο Ευρωμπάσκετ 2007 θέλουν στην Εθνική Ελλάδας για διάδοχο του Παναγιώτη Γιαννάκη! (ΓΑΤΑ)

15/10/2008
10 ΕΚ ΓΙΑ ΓΚΑΛΕΤΙ- Ο Ολυμπιακός σύντομα θα λάβει πρόταση για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι που δεν θα μπορεί να την αγνοήσει. Πρώτος διάδοχος για τη θέση είναι ο Μάρκες του Ηρακλή. (ΓΑΤΑ)

ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΖΕ ΡΟΜΠΕΡΤΟ- Ο Παναθηναϊκός "ψάχνεται" για τον άσσο της Μπάγερν Μονάχου, εφόσον φτάσει πρόταση από τη Γιουβέντους για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα (ΓΑΤΑ)

14/10/2008
Η ΔΑΦΝΗ ΣΤΗΝ Α1;- Μπορεί το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ να μην έχει συνδριάσει ακόμα, αλλά οι ενδείξεις λένε πως η ομάδα που θα μετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 θα είναι η Δάφνη.

Κι αυτό γιατί η ομάδα του Κώστα Τζιβελέκα θα έχει εκπρόσωπό της στο ΔΣ της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, χωρίς φυσικά να έχει αυτό το δικαίωμα. Εκτός του δημάρχου Δάφνης, και ο ΠΣΑΚ στράφηκε εναντίον της Καβάλας, ζητώντας από τους νεοφώτιστους να αποζημιώσουν τους παίκτες του Πανο΄ράματος που συνέβαλαν στην άνοδο της ομάδας στην Α1.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΑΡΚΕΣ- Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κάνει πρόταση στον Ηρακλή για την αγορά του Ισπανού μέσου και ο "Γηραιός" θα την δεχτεί. (ΓΑΤΑ)

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΛΕΝΤΕΣΜΑ- Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Κρίστιαν Λεντέσμα, η τιμή του οποίου μετά τη συμμετοχή του στην εθνική Αργεντινής έχει ανέβει... (ΓΑΤΑ)

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ- Στα 4,5 εκ. ευρώ έχει ορίσει η ΑΕΚ την τιμή του Μπλάνκο, αφού είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Αργεντινό. (ΓΑΤΑ).

10/10/2008
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΤΟΠΕΡ- Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα πρέπει να είναι κοινοτικός, επομένως κοιτούν την αγορά Ισπανίας, Αγγλίας. (ΓΑΤΑ)

09/10/2008
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ- Ο Λούα Λούα είναι δυσαρεστημένος από την απόδοσή του στο Κατάρ, αφού δεν έχει προσαρμοστεί και θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό (ΦΩΣ)

08/10/2008
ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ- Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι αισιόδοξοι για την πρόκριση μετά την κλήρωση των ομίλων και θέλουν να αγοράσουν τον Ιανουάριο, επιθετικό και τερματοφύλακα. (ΓΑΤΑ)

"ΣΤΡΑΒΩΣΕ" Ο ΚΟΚΕ- Ο Κίκε Ερνάντεθ δέχεται κριτική και από τον συμπατριώτη του, Κόκε, ο οποίος τον κατηγορεί για την "αφλογιστία" στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. (ΓΑΤΑ)

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ- Ο Χενκ Τεν Κάτε βάζει πλάτη στον Ζιλμπέρτο Σίλβα, αφού του προσφέρει στήριξη για τις πρώτες κακές εμφανίσεις. (ΓΑΤΑ)

07/10/2008
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ- Μέτοιχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν ενοχληθεί από την έλλειψη στόπερ και καταλογίζουν το λάθος στον διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας, τον οποίο δεν "βλέπουν" με καλό μάτι (ΓΑΤΑ).

03/10/2008
ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ- Ο Γιώργος Δώνης δεν εμπιστεύεται πλέον καθόλου τον Μαϊστόροβιτς, από την στιγμή που έκανε αρχηγό τον Κυργιάκο. (ΓΑΤΑ)

ΘΕΛΕΙ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗ- Ο Νίκος Μαχλάς έχει ταχθεί από νωρίς κατά του Φανούρη Βατσινά και οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να στηρίζει φουλ τον Παπακαλιάτη. (ΓΑΤΑ)

30-09-2008
ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ- Ο Τιμούρ Κετσπάγια προσεγγίστηκε πρόσφατα από τη Νιουκάστλ για να αναλάβει προπονητής των «ανθρακωρύχων», αλλά απάντησε αρνητικά αφού οι Αγγλοι του πρόσφεραν συμβόλαιο αγώνα ανά αγώνα... (Goal)

28-09-2008
ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ- Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ήδη μαζέψει τα χρήματα για το νέο γήπεδό της στον ΟΔΔΥ, συνολικά 150 εκ. ευρώ από τον Νοτιά και χορηγούς και πλέον περιμένει το "οκ" της πολιτείας. (ΓΑΤΑ)

80 ΕΚ. ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΟΚ- Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ψάχνει έναν επενδυτή με 80 εκ. ευρώ για να βάλει μπροστά το όνειρο του νέου γηπέδου. (ΓΑΤΑ)

ΞΑΝΑ ΚΑΛΙΝΙΤΣ- Ο Παναθηναϊκός είδε και πάλι από κοντα τον Κάλινιτς σε ματς της Χάιντουκ και άνθρωπος του "τριφυλλιού" άρχισε τις συζητήσεις για να φέρει ένα ακόμη μεγάλο ταλέντο του κροατικού ποδοσφαίρου. (ΓΑΤΑ)

26-09-2008
ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ- Ο Νίκος Πατέρας αποφάσισε ότι όλες οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού τον Ιανουάριο θα έχουν την έγκριση του Χενκ Τεν Κάτε. (ΓΑΤΑ)

ΠΑΥΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ- Ο Ντανιέλ Μαϊστόροβιτς έχει απογοητεύσει τους πάντες στην ΑΕΚ και ο Γιώργος Δώνης σκέφτεται να του αφαιρέσει το περιβραχιόνιο. (ΓΑΤΑ)

25-09-2008
ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΤΟΧΟΥΣ- Ο Ολυμπιακός από την ελληνική αγορά έχει ήδη εντοπίσει τους στόχους του για τον Ιανουάριο και θα κινηθεί για την απόκτηση Κουτσιανικούλη και Ογκουνσότο (ΓΑΤΑ)

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΡΑΜΟΣ- Η ΑΕΚ έβαλε ήδη τιμή πώλησης στον 20χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ Εντσον Ράμος, αφού δεν είναι ικανοποιημένοι... (ΓΑΤΑ)

24-09-2008
ΘΕΛΕΙ ΣΑΧΑ- Ο Αρσέν Βενγκέρ ήθελε τον Σεμπάστιαν Σάχα πριν από έξι χρόνια και όπως έχει βουίξει η πιάτσα των μάνατζερ παρακολουθεί και σήμερα από κοντά τον Αργεντινό γκολκίπερ της ΑΕΚ (Goal)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ. Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης. Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την

O πωλών επί πιστώσει και ο πωλών τοις μετρητοίς

«Ήμουν κι εγώ στο κότερο...»

Με τους παίκτες του Παναθηναϊκού γιόρτασε χθες το βράδυ τα γενέθλια του ο Νίκος Πατέρας, στο πολυτελέστατο κότερό του «Adamas II». Ο νέος πρόεδρος του «τριφυλλιού» κάλεσε το ποδοσφαιρικό τμήμα στο... φτωχικό του, τους παρέθεσε δείπνο, παρακολούθησαν όλοι μαζί την αναμέτρηση του Ολυμπιακού εναντίον της Ανόρθωσης και τους μοίρασε δώρα. Ένα λευκό μπλουζάκι με φωτογραφία του κότερου μπροστά που από κάτω, ως λεζάντα, ανέφερε: «Ήμουν κι εγώ στο κότερο...»! Οι αφίξεις Πρώτος έφτασε στο κότερο ο Γιώργος Καραγκούνης (20:50) και ακολούθησαν αμέσως μετά οι Πετρόπουλος και Γκαλίνοβιτς. Στις 20:55 ήταν η σειρά του Χενκ τεν Κάτε και των συνεργατών του (Λεμ, Σνούι) και στη συνέχεια έφτασαν οι Μάτος, Χριστοδουλόπουλος, Γκάμπριελ και Σόουζα. Στις 21:00 έκανε την εμφάνισή του ο Νίκος Πατέρας και λίγη ώρα αργότερα μαζεύτηκαν και οι υπόλοιποι: Αναστασίου, Λεοντίου, Τζιόλης, Ζιλμπέρτο, Νίλσον, Μουν, Σιόντης, Μελίσσης, Καρνέζης, Νίνης, Βύντρα, Αντωνίου, Παπαβασιλείου, Αντωνιάδης, Ρουκάβινα Κλέιτον, Γκούμας