Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ήπιε μία μπύρα με ... μεζέ!

Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό κρίθηκε στέλεχος γερμανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Θεσσαλονίκη, τον οποίο είχε "στείλει" στη Δικαιοσύνη ένας ... ψόφιος ποντικός, μήκους δέκα εκατοστών, ο οποίος βρέθηκε σε εμφιαλωμένο μπουκάλι μπύρας, που ήπιε καταναλωτής.Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε τον 43χρονο Γερμανό σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών με τριετή αναστολή για παράβαση του αγορανομικού κώδικα.Η πρωτόδικη ποινή ήταν φυλάκιση δέκα μηνών, με τριετή αναστολή.
Σε βάρος του προσέφυγε στη Δικαιοσύνη ένας καταναλωτής, ο οποίος είχε αγοράσει το προϊόν το Μάιο του 2006 από κατάστημα της εταιρίας, στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
Όπως κατέθεσε ο μηνυτής στο δικαστήριο, ήπιε τη μισή μπύρα χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό, αλλά, διαπίστωσε μία "παράξενη γεύση".Όταν λίγο αργότερα ένιωσε πόνους στο στομάχι του, κατέφυγε σε νοσοκομείο, όπου γιατροί διέγνωσαν ότι έπασχε από γαστρίτιδα.
Απολογούμενος στο δικαστήριο, ο 43χρονος υπεύθυνος για αγορανομικά θέματα της εταιρίας αρνήθηκε την ύπαρξη του τρωκτικού στο μπουκάλι, λέγοντας ότι με τις διαδικασίες ελέγχου που ακολουθούνται, δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο.Μάλιστα, τόνισε ότι όταν πληροφορήθηκα το συμβάν, θεώρησε ότι επρόκειτο για αστείο.
Να σημειωθεί ότι αστικό δικαστήριο -πρωτοδίκως- έχει ήδη επιδικάσει ως αποζημίωση στον καταναλωτή το ποσό των 30।000 ευρώ।
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

Χαμός με το σποτ του Λαφαζάνη για το Νομισματοκοπείο

Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας «έσπασε ταμεία» στην κυριολεξία, αφού προκάλεσε αίσθηση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη πρωταγωνιστή να μπαίνει σε ένα ταξί και να αυτοτρολάρεται.
Όπως είναι φυσικό, τα social media πήραν την σκυτάλη και άρχισε το γλέντι:

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...

Ένα τετράτροχο ποδήλατο θαλάσσης, με τις ρόδες του να αγγίζουν σε διάμετρο περίπου το ενάμιση μέτρο η κάθε μία, ξεχωριστό από τα συνηθισμένα, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων έτυχε χθες να βρίσκονται στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.
Πολλοί το χαρακτήρισαν σαν «τρακτέρ της θάλασσας», λόγω του σχήματος των τροχών του, αλλά παρόλη την ογκώδη κατασκευή του εντυπωσίασε για την ευελιξία που κινήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας και για την εύκολη χρήση του.
Ο Λαρισαίος εμπνευστής και κατασκευαστής του, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε χθες τη δέκατη κατά σειρά δοκιμή της ευρεσιτεχνίας του, στο λιμάνι, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια για να καταλήξει στην τελική και ιδανική μορφή της κατασκευής του. «Κάθε φορά μέσα στο νερό εντοπίζω τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να τελειοποιήσω την κατασκευή», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, ένα ανήσυχο πνεύμα, που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής του νέου μοντέλου του, αναζητούσε τα στο…