Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ώρα Ελλάδος...


Στην τελική ευθεία για το κρίσιμο παιχνίδι με το Ισραήλ στο Ραμάτ Γκαν (20:00, MEGA), βρίσκεται το αντιπρωπευτικό μας συγκρότημα. Ευχάριστα νέα από Σεϊταρίδη ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και θέτει υποψηφιότητα για μια θέση στην ενδεκάδα. Ο Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος μεταδίδει από το Τελ Αβίβ. Πρέμιερα για τις Ελπίδες απέναντι στα Σκόπια.
Όλα είναι έτοιμα πλέον για την έναρξη του σπουδαίου αγώνα με το Ισραήλ στο Ραμάτ Γκαν, με την Ελλάδα να αναζητά τη νίκη που θα της δώσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα τελικά της Νοτίου Αφρικής το καλοκαίρι του 2010.
Ευχάριστα νέα περίμεναν την ελληνική αποστολή το πρωί του Σαββάτου καθώς ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ξύπνησε χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση του και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ότο Ρεχάγκελ για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα.
Βάση των όσων έδειξε ο Γερμανός τεχνικός στην τελευταία προπόνηση, τους 11 που θα ξεκινήσουν αναμένεται να συνθέσουν οι Χαλκιάς, Σεϊταρίδης, Δέλλας, Κυργιάκος, Τοροσίδης, Τζιώλης, Μπασινάς, Καραγκούνης, Σαμαράς, Χαριστέας και Γκέκας.
Στο contra.gr που θα βρίσκεται στο Ραμάτ Γκαν διαβάστε λεπτό προς λεπτό όλα τα παραλειπόμενα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

Χαμός με το σποτ του Λαφαζάνη για το Νομισματοκοπείο

Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας «έσπασε ταμεία» στην κυριολεξία, αφού προκάλεσε αίσθηση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη πρωταγωνιστή να μπαίνει σε ένα ταξί και να αυτοτρολάρεται.
Όπως είναι φυσικό, τα social media πήραν την σκυτάλη και άρχισε το γλέντι:

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...

Ένα τετράτροχο ποδήλατο θαλάσσης, με τις ρόδες του να αγγίζουν σε διάμετρο περίπου το ενάμιση μέτρο η κάθε μία, ξεχωριστό από τα συνηθισμένα, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων έτυχε χθες να βρίσκονται στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.
Πολλοί το χαρακτήρισαν σαν «τρακτέρ της θάλασσας», λόγω του σχήματος των τροχών του, αλλά παρόλη την ογκώδη κατασκευή του εντυπωσίασε για την ευελιξία που κινήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας και για την εύκολη χρήση του.
Ο Λαρισαίος εμπνευστής και κατασκευαστής του, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε χθες τη δέκατη κατά σειρά δοκιμή της ευρεσιτεχνίας του, στο λιμάνι, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια για να καταλήξει στην τελική και ιδανική μορφή της κατασκευής του. «Κάθε φορά μέσα στο νερό εντοπίζω τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να τελειοποιήσω την κατασκευή», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, ένα ανήσυχο πνεύμα, που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής του νέου μοντέλου του, αναζητούσε τα στο…