Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Θανάσης: «Προσωπικά θα ήθελα έναν μέτοχο»«ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ». «ΣΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ». ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ.- Για το πολυμετοχικό σχήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και όχι μόνο, αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Τεν Κάτε, τους αδερφούς Αγγελόπουλους, το νέο γήπεδο της ομάδας, τον κόσμο του συλλόγου και τις... διαφωνίες του με τον αδερφό του, Παύλo
H συνέντευξη δόθηκε στη σημερινή έκδοση της ημερήσιας εφημερίδας «ΝΕΑ της Λευκάδας», κατά την παραμονή του στο νησί του Ιονίου τις ημέρες του Πάσχα। Η συνέντευξη καταλαμβάνει δύο σελίδες και συνοδεύεται από φωτογραφίες του κ. Γιαννακόπουλου με συντελεστές της εφημερίδας. Ο sportdog εξασφάλισε τη συνομιλία και δημοσιεύει αποσπάσματά της:** «Θα μιλήσω σε προσωπική βάση, χωρίς σκοπιμότητα και χωρίς κάτι άλλο στο μυαλό μου. Θα ήθελα να υπάρχει ένας μόνο μέτοχος για να παίρνονται αποφάσεις. Καλές ή κακές, αδιάφορο. Όταν σε ένα πολυμετοχικό σχήμα υπάρχουν πολλοί μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες, ο καθένας όπως καταλαβαίνετε θέλει να περάσει το δικό του. Είμαι σίγουρος ότι με την πάροδο του χρόνου τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και ο Παναθηναϊκός θα βρει το δρόμο του».** «Ο Τεν Κάτε είναι ένας πολύ καλός προπονητής, δεν υπάρχει αμφιβολία. Αν δεν έχεις μεγάλους παίκτες, μην περιμένετε μεγάλα πράγματα. Με τον καινούργιο χρόνο πιστεύω ότι όλοι θα κάνουμε κάτι για να βάλουμε τον Παναθηναϊκό στον δρόμο που του πρέπει».** «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ανεπανάληπτος. Είναι επιπέδου μέσης βαρύτητας και πάνω. Είναι σκεπτόμενος φίλαθλος και δεν μπορείς να του σερβίρεις ό,τι θέλεις. Είναι βασικός παράγοντας για τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας. Είμαστε κατενθουσιασμένοι μαζί τους, τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, ένα ευχαριστώ για την συμπαράσταση στην ομάδα».** (Για το μπάσκετ) «Υπάρχουν δύο πόρτες, στη μια είναι ο προπονητής και στην άλλη η διοίκηση. Η αρμονική συνεργασία και των δύο, φέρνει τα αποτελέσματα αυτά. Είμαστε μια οικογένεια. Δώσαμε στον Ομπράντοβιτς τη δυνατότητα να είναι κυρίαρχος στα αγωνιστικά θέματα και από εκεί και πέρα εμείς έχουμε τα διοικητικά στα χέρια μας. Πετύχαμε, κι αυτό δεν είναι σχήμα λόγου».** «Είναι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα και ίσως για τον ευρωπαϊκό αθλητισμό αυτό που συμβαίνει με τον Αλβέρτη το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα. Έχει πάρει πολλούς τίτλους. Οι τίτλοι που έχει πάρει ο Αλβέρτης, είναι περισσότεροι από αυτούς που έχει πάρει ο Ολυμπιακός σαν σωματείο. Μεγάλος αντίπαλος ο Ολυμπιακός, μεγάλο ιστορικό σωματείο, αλλά αυτή είναι η αλήθεια αυτή είναι η πραγματικότητα».** «Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι κάνουν μια πολύ αξιέπαινη προσπάθεια. Πρέπει να στηρίζουμε τους ανθρώπους που προσφέρουν στον ελληνικό αθλητισμό».** «Ακολουθήσαμε τον Παναθηναϊκό από μικροί και εγώ και ο αδερφός μου ο Παύλος. Έχουμε δώσει ό,τι μπορούσαμε στον σύλλογο για τουλάχιστον 30 με 40 χρόνια και περισσότερο. Έχουμε σταθεί στον σύλλογο οικονομικά γιατί έχουμε την ευχέρεια και γιατί ο σύλλογος είχε και έχει ανάγκες». ** «Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια, σε κάθε πρόβλημα όμως ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του άποψη. Εγώ μπορεί να βλέπω τα πράγματα από μια ορισμένη οπτική γωνία και κάποιος άλλος, από μια άλλη. Αυτό είναι υγιές, το να λες συνέχεια “ναι, ναι, ναι”, είναι κακό πράγμα. Σαν αδέρφια με τον Παύλο, πρέπει να έχουμε διαφορές».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...

Ένα τετράτροχο ποδήλατο θαλάσσης, με τις ρόδες του να αγγίζουν σε διάμετρο περίπου το ενάμιση μέτρο η κάθε μία, ξεχωριστό από τα συνηθισμένα, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων έτυχε χθες να βρίσκονται στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.
Πολλοί το χαρακτήρισαν σαν «τρακτέρ της θάλασσας», λόγω του σχήματος των τροχών του, αλλά παρόλη την ογκώδη κατασκευή του εντυπωσίασε για την ευελιξία που κινήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας και για την εύκολη χρήση του.
Ο Λαρισαίος εμπνευστής και κατασκευαστής του, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε χθες τη δέκατη κατά σειρά δοκιμή της ευρεσιτεχνίας του, στο λιμάνι, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια για να καταλήξει στην τελική και ιδανική μορφή της κατασκευής του. «Κάθε φορά μέσα στο νερό εντοπίζω τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να τελειοποιήσω την κατασκευή», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, ένα ανήσυχο πνεύμα, που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής του νέου μοντέλου του, αναζητούσε τα στο…

Η... αποκαλυπτική κόρη του Χενκ Τεν Κάτε

«Όταν λείπει ο… γάτος, χορεύουν τα ποντίκια», λέει η ελληνική παροιμία και κάπως έτσι σκέφτηκε η 20χρονη Έλεν, κόρη του προπονητή του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε. Εκμεταλλεύτηκε την απουσία του πατέρα της στην Ελλάδα και έκανε μια αισθησιακή φωτογράφιση για το περιοδικό FHM.

«Ο πατέρας μου είναι στην Ελλάδα και βρήκα την ευκαιρία να τολμήσω» είπε γελώντας η κόρη του «πράσινου» προπονητή και συνέχισε: «Χωρίς πλάκα, ο πατέρας μου βρήκε εξαιρετική την φωτογράφιση», αποδεικνύοντας ότι ο Χενκ Τεν Κάτε μόνο πουριτανός δεν είναι.Η σέξι Έλεν, η οποία έχει σχέση με τον Αιθίοπα ποδοσφαιριστή της Τβέντε, Γιουσούφ Χερσί, κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ολλανδικής showbiz και βρήκε τον κατάλληλο τρόπο για να διαφημίσει τα ομολογουμένως πλούσια… προσόντα της.Πάντως ο Παναθηναϊκός έχει προϊστορία με προπονητές που έχουν όμορφες κόρες, καθώς όλοι θυμούνται την κόρη του Γιτζάκ Σουμ.