Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανθρώπινος !!


Παρακολούθησα όπως πολλοί την πρώτη του είδους συνέντευξη που έδωσε στο ΜΕΓΑ ο αρχηγός της αξ. αντιπολίτευσης! Άφησα να περάσει αρκετή ώρα, ώστε να κατασταλάξει το πράμα, αλλά και για να συζητήσω το θέμα με φίλους και γνωστούς ώστε νάχω την δεύτερη άποψη! Ομολογώ ότι είδα αυτό που περίμενα απο τον κ. Ο Παπανδρέου, να είναι "Ανθρώπινος" να λέει τα όποια πιστεύει και θέλει να γίνουν όπως εμείς οι απλοί, να γνωρίζει τα όσα γνωρίζει τα απλά τα καθημερίνα όπως εμείς! Δεν αναφέρθηκε ούτε σε νούμερα ούτε σε ποσοστά ούτε σε λοιπά επιστημονικά που κάνουν οι <εξειδικευμένοι - επιστήμονες - τεχνοκράτες - καταλληλότεροι>! Τον άκουσα και κατάλαβα ότι έχει κατανοήσει πλήρως το ότι < δεν υπάρχει πλέον ανοχή για κανέναν> έχει κατανοήσει πλήρως ότι , από την στιγμή που αναλαμβάνει κάποιος πρωθυπουργός ο πολίτης τραβά μια γραμμη και λέει πχ. 2004 ζω με 500 ευρώπουλα 2009 δεν μου φτάνουν ουτε 1000 ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΧΑΡΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ !! ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΑΚΗΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΣ!!
Αυτό έδειξε να το χει καταλάβειν ο Γιώργος γιαυτό επα στην ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ! ΤΕΛΕΙΑ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...

Ένα τετράτροχο ποδήλατο θαλάσσης, με τις ρόδες του να αγγίζουν σε διάμετρο περίπου το ενάμιση μέτρο η κάθε μία, ξεχωριστό από τα συνηθισμένα, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων έτυχε χθες να βρίσκονται στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.
Πολλοί το χαρακτήρισαν σαν «τρακτέρ της θάλασσας», λόγω του σχήματος των τροχών του, αλλά παρόλη την ογκώδη κατασκευή του εντυπωσίασε για την ευελιξία που κινήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας και για την εύκολη χρήση του.
Ο Λαρισαίος εμπνευστής και κατασκευαστής του, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε χθες τη δέκατη κατά σειρά δοκιμή της ευρεσιτεχνίας του, στο λιμάνι, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια για να καταλήξει στην τελική και ιδανική μορφή της κατασκευής του. «Κάθε φορά μέσα στο νερό εντοπίζω τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να τελειοποιήσω την κατασκευή», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, ένα ανήσυχο πνεύμα, που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής του νέου μοντέλου του, αναζητούσε τα στο…

Καλλιάνος: Στους 38°C η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο

Στους 38°C αναμένεται να φτάσει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο...
Μάλιστα, ο ίδιος κάνει λόγο και για ενδείξεις για ισχυρότατο καύσωνα στα τέλη της άλλης εβδομάδας.

Ολόκληρη η ανάρτησή του στο Facebook:

«Στους 38°C το Σ/Κ - Ενδείξεις για ισχυρότατο καύσωνα στα τέλη της άλλης εβδομάδας

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, οι θερμοκρασίες στις 5 μεγαλύτερες πόλεις της χώρας τις προσεχείς ημέρες θα είναι οι ακόλουθες:

Αθήνα:
Πέμπτη: 34°C
Παρασκευή: 36°C
Σάββατο: 37-38°C
Κυριακή: 37-38°C

Θεσσαλονίκη:
Πέμπτη: 33-34°C
Παρασκευή: 33-34°C
Σάββατο: 36°C
Κυριακή: 35-36°C

Πάτρα:
Πέμπτη: 28-29°C
Παρασκευή: 30°C
Σάββατο: 31-32°C
Κυριακή: 32°C

Λάρισα:
Πέμπτη: 35°C
Παρασκευή: 37°C
Σάββατο: 37-38°C
Κυριακή: 36-37°C

Ηράκλειο:
Πέμπτη: 30°C
Παρασκευή: 32°C
Σάββατο: 32-33°C
Κυριακή: 32°C