Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

6 ΜΗΝΗ ΑΔΕΙΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

Εξάμηνη άδεια για λόγους μητρότητας έχουν δικαίωμα να πάρουν όλες οι μητέρες που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα, χωρίς κανέναν αποκλεισμό.Αυτό υπογραμμίζει ο Συνήγορος του Πολίτη ζητώντας παράλληλα από το υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας και τον ΟΑΕΔ να ερμηνεύσουν τη νομοθεσία (Ν. 3655/2008 άρθρο 142) με τρόπο ώστε να χορηγούνται οι ειδικές παροχές σε όλες τις εργαζόμενες και να τροποποιηθεί η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση. Σύμφωνα με την ανάλυση του Συνηγόρου, ο σχετικός νόμος δίνει το δικαίωμα της εξάμηνης άδειας (μετά την άδεια λοχείας) στις ασφαλισμένες του ιδιωτικού τομέα που υπάγονται σε διατάξεις της γενικής συλλογικής σύμβασης εργασίας.Ετσι όμως αποκλείονται οι γυναίκες εργαζόμενες που υπάγονται σε κλαδικές ή επιχειρησιακές συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ενώ σκοπός του νομοθέτη είναι να ωφεληθούν όλες οι εργαζόμενες μητέρες στον ιδιωτικό τομέα και όχι να αποκλείονται ορισμένες κατηγορίες....Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σάλος με ιερέα: Είμαι ομοφυλόφιλος και ευτυχής

Την αποκάλυψη ότι είναι «ένας ομοφυλόφιλος και ευτυχής ιερέας» έκανε ο 43χρονος Πολωνός υψηλόβαθμος κληρικός και θεολόγος Κριστόφ Τσαράμσα, μέλος της Επιτροπής για το Δόγμα της Πίστεως (πρώην Ιεράς Εξέτασης, τους περασμένος αιώνες), δεύτερος γραμματέας της Διεθνούς Θεολογικής Επιτροπής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και καθηγητής στο καθολικό πανεπιστήμιο Γκρεγκοριάνα. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Corriere della Sera, δηλώνει ότι γνωρίζει πως θα πληρώσει τις συνέπειες της πράξης του αυτής, «αλλά η Εκκλησία πρέπει να σταματήσει να εθελοτυφλεί και να καταλάβει ότι η λύση που προτείνει στους γκέι πιστούς, η πλήρης αποχή από την ζωή της αγάπης, είναι απάνθρωπη». Σε σχέση με τους λόγους που τον ώθησαν να προχωρήσει σε αυτήν την αποκάλυψη, o Τσαράμσα εξηγεί ότι «φτάνει η στιγμή κατά την οποία κάτι σπάει μέσα σου, δεν αντέχεις άλλο. Αν ήμουν μόνος θα χανόμουν μέσα στον εφιάλτη της άρνησης της ομοφυλοφιλίας μου, αλλά ο Θεός δεν μας αφήνει ποτέ μόνους. Και πιστεύω ότι με οδήγησε στο να κάν…

Χαμός με το σποτ του Λαφαζάνη για το Νομισματοκοπείο

Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας «έσπασε ταμεία» στην κυριολεξία, αφού προκάλεσε αίσθηση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη πρωταγωνιστή να μπαίνει σε ένα ταξί και να αυτοτρολάρεται.
Όπως είναι φυσικό, τα social media πήραν την σκυτάλη και άρχισε το γλέντι:

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …