Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παναθηναϊκός: Επίσημη πρόταση στην Goteborg για τον Bjarsmyr

Επίσημη μορφή πήρε σήμερα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Mattias Bjarsmyr. Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» κατέθεσαν επίσημη πρόταση ύψους 400.000 ευρώ στην Goteborg για την απόκτηση του Σουηδού αμυντικού, η οποία σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σουηδίας, θα γίνει αποδεκτή.
Ο Bjarsmyr έχει συμφωνήσει προφορικά με το «τριφύλλι» και περιμένει να δώσουν τα χέρια οι δύο ομάδες, προκειμένου να ντυθεί στα «πράσινα».
Τen Cate: Θα είναι έτοιμος όταν πρέπει ο Παναθηναϊκός
Επέστρεψε στα πάτρια εδάφη σήμερα η αποστολή του Παναθηναϊκού, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της προετοιμασίας της ομάδας στο Yverdon της Ελβετίας.
O τεχνικός του «τριφυλλιού» Henk ten Cate, με δηλώσεις του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη δουλειά που έγινε στην Ελβετία, ενώ παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του θα καταφέρει να είναι έτοιμη τη χρονική στιγμή που πρέπει.
«Κάναμε εξαιρετική δουλειά στην Ελβετία. Είχαμε και νέα παιδιά στην ομάδα που δούλεψαν μαζί μας. Έχουμε ένα γκρουπ από καλούς παίκτες, η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και δουλέψαμε πολύ πάνω στη φυσική κατάσταση. Την ερχόμενη εβδομάδα θα ασχοληθούμε κυρίως με το ποδόσφαιρο και την τακτική και είμαστε ικανοποιημένοι με την έως τώρα εξέλιξη» τόνισε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός και πρόσθεσε:
«Το πρώτο παιχνίδι είναι στο τέλος του μήνα, δηλαδή σε τρεις εβδομάδες. Δεν είναι μεγάλο διάστημα, αλλά αρκετό. Ο βασικός κορμός της ομάδας είναι ο ίδιος. Πρέπει σε αυτό το διάστημα να ενσωματώσουμε τους νέους παίκτες. Χρειάζεται χρόνος, αλλά στο τέλος Ιουλίου θα είμαστε έτοιμοι».
Ακριβός ο Zdenek Grygera
Κολλάει πριν ακόμα αρχίσει η διαδικασία της μετεγγραφής του Zdenek Grygera στον Παναθηναϊκό. Αιτία είναι το υψηλό κασέ του Τσέχου, το οποίο δεν επιτρέπει στους «πράσινους» να προχωρήσουν την περίπτωσή του και ήδη ψάχνουν εναλλακτικές λύσεις.
Όσο για τον Marchena, η νέα διοίκηση της Valencia έδωσε οικονομική… ανάσα στις «νυχτερίδες» και έτσι ο κεντρικός αμυντικός δύσκολα θα παραχωρηθεί. Πάντως, στον Παναθηναϊκό περιμένουν την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Mattias Bjarsmyr, ο οποίος θα δώσει τις λύσεις στο κέντρο της άμυνας των «πράσινων».
Από εκεί και πέρα, η περίπτωση ο Bryce Moon να παραχωρηθεί στη West Ham μπορεί να ευδοκιμήσει αν ο Παναθηναϊκός αποκτήσει ένα κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα μπορεί κατά περίπτωση να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο της άμυνας.
Περιμένουν την απόφαση για Καραγκούνη
Στο «τριφύλλι» περιμένουν τις εξελίξεις στο ζήτημα με την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Γιώργος Καραγκούνης στο φιλικό με τη Basel. Το φύλλο αγώνα δεν έχει φτάσει ακόμα στα γραφεία της ΕΠΟ και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν η αποβολή αναγράφεται σε αυτό. Σε περίπτωση που ο Ελβετός έχει σημειώσει την κόκκινη κάρτα, τότε η περίπτωση τιμωρίας του Καραγκούνη είναι πολύ πιθανή.
Βύντρα: Βρείτε μου έναν που δεν κάνει λάθη
Για όλους και για όλα μίλησε ο Λουκάς Βύντρα στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο Yverdon. Ο Έλληνας αμυντικός, σε ερώτηση για τα πολλά λάθη της άμυνας, απάντησε: «Βρείτε μου έναν που δεν κάνει λάθη».
Οι δηλώσεις του Λουκά Βύντρα
Πως κρίνεις την προετοιμασία με τις προσθήκες στην ομάδα; Εχει τις δυνατότητες για να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός;
«Η προετοιμασία είναι για να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι».
-Εχετε τον ίδιο προπονητή και τέσσερις νέους παίκτες. Θα βοηθήσει αυτό;
«Ναι, έγιναν μεταγραφές για να μας βοηθήσουν για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε. Κι ελπίζω να είμαστε εντάξει στις απαιτήσεις που υπάρχουν σε όλες τις διοργανώσεις».
-Λουκά, η ομάδα τα τελευταία χρόνια δεν δίνει το πρωτάθλημα στον κόσμο της. Εσύ είσαι από τους πλέον παλιούς παίκτες στον Παναθηναϊκό. Τι πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάξει για να φτάσετε στην κορυφή;
«Γι' αυτό είμαστε εδώ. Για να δουλέψουμε και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».
-Σύμφωνα με όσα διαπιστώνεις μέχρι στιγμής, είναι η ομάδα σε θέση να το κατακτήσει;
«Εννοείται. Κάθε χρόνο είναι, ανεξάρτητα αν δεν τα καταφέρνουμε».
-Πολλοί λένε ότι οι νέοι παίκτες εκτός από ποιότητα θα δώσουν και ισχυρή προσωπικότητα στην ομάδα. Εσύ τι πιστεύεις;
«Σας είπα ότι τους πήραμε για να μας βοηθήσουν κι αυτό είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν».
-Ο κόσμος γκρινιάζει για την άμυνα, ότι υπάρχουν κενά, ότι γίνονται λάθη. Εσύ είσαι βασικός και παίζεις σ? αυτή τη γραμμή. Πως σου ακούγονται αυτά;
«Πείτε μου έναν παίκτη που δεν κάνει λάθη».
-Όταν γύρισες στο κέντρο της άμυνας κατά γενική ομολογία ήσουν άλλος παίκτης. Πολύ καλύτερος. Νιώθεις εσύ κάτι τέτοιο;
«Δεν θέλω να μιλάω για μένα. Αυτά είναι για να τα πουν άλλοι».
-Πού προτιμάς να παίζεις, δεξιά ή στο κέντρο της άμυνας;
«Δεν έχω καμία προτίμηση και δεν υπάρχει νόημα να μιλάμε για μένα».
-Αρκετοί λένε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ψυχολογικό μειονέκτημα έναντι του Ολυμπιακού λόγω των συνεχόμενων πρωταθλημάτων. Ισχύει αυτό;
«Όχι, δεν νομίζω. Εμείς κάθε χρόνο έχουμε τους ίδιους στόχους και δεν έχουμε κανένα μειονέκτημα».
-Πως αλλάζει αυτό που συνέβη πέρυσι, που χάνατε βαθμούς εντός έδρας με μικρότερες ομάδες. Θέμα αυτοσυγκέντρωσης, τύχης;
«Ολα μαζί. Και πιστεύω φέτος να μην γίνουν τα λάθη των προηγούμενων χρόνων».
-Για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εφέτος τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα;
«Κάθε χρόνο είναι δύσκολα. Τσάμπιονς Λιγκ είναι. Γι? αυτό βρισκόμαστε εδώ, για να είμαστε έτοιμοι»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ. Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης. Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την

O πωλών επί πιστώσει και ο πωλών τοις μετρητοίς

«Ήμουν κι εγώ στο κότερο...»

Με τους παίκτες του Παναθηναϊκού γιόρτασε χθες το βράδυ τα γενέθλια του ο Νίκος Πατέρας, στο πολυτελέστατο κότερό του «Adamas II». Ο νέος πρόεδρος του «τριφυλλιού» κάλεσε το ποδοσφαιρικό τμήμα στο... φτωχικό του, τους παρέθεσε δείπνο, παρακολούθησαν όλοι μαζί την αναμέτρηση του Ολυμπιακού εναντίον της Ανόρθωσης και τους μοίρασε δώρα. Ένα λευκό μπλουζάκι με φωτογραφία του κότερου μπροστά που από κάτω, ως λεζάντα, ανέφερε: «Ήμουν κι εγώ στο κότερο...»! Οι αφίξεις Πρώτος έφτασε στο κότερο ο Γιώργος Καραγκούνης (20:50) και ακολούθησαν αμέσως μετά οι Πετρόπουλος και Γκαλίνοβιτς. Στις 20:55 ήταν η σειρά του Χενκ τεν Κάτε και των συνεργατών του (Λεμ, Σνούι) και στη συνέχεια έφτασαν οι Μάτος, Χριστοδουλόπουλος, Γκάμπριελ και Σόουζα. Στις 21:00 έκανε την εμφάνισή του ο Νίκος Πατέρας και λίγη ώρα αργότερα μαζεύτηκαν και οι υπόλοιποι: Αναστασίου, Λεοντίου, Τζιόλης, Ζιλμπέρτο, Νίλσον, Μουν, Σιόντης, Μελίσσης, Καρνέζης, Νίνης, Βύντρα, Αντωνίου, Παπαβασιλείου, Αντωνιάδης, Ρουκάβινα Κλέιτον, Γκούμας