Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΙΧΟΣ: Νέο αίμα στη Βουλή


Ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας και πρόεδρος του ΑΣΔΑ Λάμπρος Μίχος υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Αθήνας
Το πολιτικό σύστημα της χώρας τα τελευταία χρόνια βιώνει βαθιά κρίση. Κρίση που έχει να κάνει με τους θεσμούς και τους πολιτικούς, με την ευρύτερη πολιτική ζωή της χώρας. Είναι βέβαιο ότι χρειάζεται αλλαγή σελίδας. Χρειάζεται νέα πνοή, νέο αίμα στα πολιτικά πράγματα.
Ο τόπος έχει ανάγκη από την υιοθέτηση και υλοποίηση πρωτοπόρων πολιτικών. Για να υλοποιηθούν αντίστοιχες πολιτικές πρέπει να υπάρξουν και αλλαγές στα πρόσωπα. Χρειάζονται πρόσωπα με ευρύ πνεύμα σκέψης και θέληση για δουλειά και προσφορά στον τόπο και τους πολίτες. Είναι επιτακτική η ανάγκη για ανανέωση της πολιτικής ζωής και των ανθρώπων που την περιβάλλουν. Είναι απαραίτητη η είσοδος επιτυχημένων ανθρώπων. Ένας εξ αυτών κατέρχεται για πρώτη φόρα στη βουλευτική αρένα της Β΄ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ και δεν είναι άλλος από τον Λάμπρο Μίχο, τον επί 14 χρόνια δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας.
Ο Λάμπρος Μίχος αποτελεί έναν από τους καλύτερους δημάρχους στη χώρα μας με μακρά και επιτυχημένη πορεία πίσω του. Διαθέτει πλούσια δραστηριότητα και έχει καταπιαστεί με πολλά θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών. Η δραστηριότητά του δεν περιορίζεται στα τοπικά δρώμενα αλλά επεκτείνεται και σε δράσεις που αποφασίζονται σε κεντρικό επίπεδο και επηρεάζουν άμεσα τη ζωή των πολιτών. Ο Λάμπρος Μίχος έχει να επιδείξει πλούσια δράση στα θέματα κοινωνικής συνοχής με συμμετοχή στους κεντρικούς φορείς που παράγουν πολιτική. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα είναι βέβαιο ότι τα θέματα κοινωνικής συνοχής θα κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική ατζέντα.
Η πολύτιμη εμπειρία του και η μακρά συμμετοχή του στη λήψη αποφάσεων των κεντρικών οργάνων του ΠΑΣΟΚ θα του εξασφαλίσει με βεβαιότητα συμμετοχή στην κεντρική πολιτική σκηνή. Η μετεκλογική αξιοποίησή του από το ΠΑΣΟΚ είναι δεδομένη. Είναι άνθρωπος που έχει να προσφέρει πολλά και θα το πράξει με συνέπεια και εργατικότητα και στην μελλοντική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, όπως το κάνει χρόνια τώρα υπηρετώντας την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σάλος με ιερέα: Είμαι ομοφυλόφιλος και ευτυχής

Την αποκάλυψη ότι είναι «ένας ομοφυλόφιλος και ευτυχής ιερέας» έκανε ο 43χρονος Πολωνός υψηλόβαθμος κληρικός και θεολόγος Κριστόφ Τσαράμσα, μέλος της Επιτροπής για το Δόγμα της Πίστεως (πρώην Ιεράς Εξέτασης, τους περασμένος αιώνες), δεύτερος γραμματέας της Διεθνούς Θεολογικής Επιτροπής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και καθηγητής στο καθολικό πανεπιστήμιο Γκρεγκοριάνα. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Corriere della Sera, δηλώνει ότι γνωρίζει πως θα πληρώσει τις συνέπειες της πράξης του αυτής, «αλλά η Εκκλησία πρέπει να σταματήσει να εθελοτυφλεί και να καταλάβει ότι η λύση που προτείνει στους γκέι πιστούς, η πλήρης αποχή από την ζωή της αγάπης, είναι απάνθρωπη». Σε σχέση με τους λόγους που τον ώθησαν να προχωρήσει σε αυτήν την αποκάλυψη, o Τσαράμσα εξηγεί ότι «φτάνει η στιγμή κατά την οποία κάτι σπάει μέσα σου, δεν αντέχεις άλλο. Αν ήμουν μόνος θα χανόμουν μέσα στον εφιάλτη της άρνησης της ομοφυλοφιλίας μου, αλλά ο Θεός δεν μας αφήνει ποτέ μόνους. Και πιστεύω ότι με οδήγησε στο να κάν…

Χαμός με το σποτ του Λαφαζάνη για το Νομισματοκοπείο

Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας «έσπασε ταμεία» στην κυριολεξία, αφού προκάλεσε αίσθηση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη πρωταγωνιστή να μπαίνει σε ένα ταξί και να αυτοτρολάρεται.
Όπως είναι φυσικό, τα social media πήραν την σκυτάλη και άρχισε το γλέντι:

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …