Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΙΧΟΣ: Νέο αίμα στη Βουλή


Ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας και πρόεδρος του ΑΣΔΑ Λάμπρος Μίχος υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Αθήνας
Το πολιτικό σύστημα της χώρας τα τελευταία χρόνια βιώνει βαθιά κρίση. Κρίση που έχει να κάνει με τους θεσμούς και τους πολιτικούς, με την ευρύτερη πολιτική ζωή της χώρας. Είναι βέβαιο ότι χρειάζεται αλλαγή σελίδας. Χρειάζεται νέα πνοή, νέο αίμα στα πολιτικά πράγματα.
Ο τόπος έχει ανάγκη από την υιοθέτηση και υλοποίηση πρωτοπόρων πολιτικών. Για να υλοποιηθούν αντίστοιχες πολιτικές πρέπει να υπάρξουν και αλλαγές στα πρόσωπα. Χρειάζονται πρόσωπα με ευρύ πνεύμα σκέψης και θέληση για δουλειά και προσφορά στον τόπο και τους πολίτες. Είναι επιτακτική η ανάγκη για ανανέωση της πολιτικής ζωής και των ανθρώπων που την περιβάλλουν. Είναι απαραίτητη η είσοδος επιτυχημένων ανθρώπων. Ένας εξ αυτών κατέρχεται για πρώτη φόρα στη βουλευτική αρένα της Β΄ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ και δεν είναι άλλος από τον Λάμπρο Μίχο, τον επί 14 χρόνια δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας.
Ο Λάμπρος Μίχος αποτελεί έναν από τους καλύτερους δημάρχους στη χώρα μας με μακρά και επιτυχημένη πορεία πίσω του. Διαθέτει πλούσια δραστηριότητα και έχει καταπιαστεί με πολλά θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών. Η δραστηριότητά του δεν περιορίζεται στα τοπικά δρώμενα αλλά επεκτείνεται και σε δράσεις που αποφασίζονται σε κεντρικό επίπεδο και επηρεάζουν άμεσα τη ζωή των πολιτών. Ο Λάμπρος Μίχος έχει να επιδείξει πλούσια δράση στα θέματα κοινωνικής συνοχής με συμμετοχή στους κεντρικούς φορείς που παράγουν πολιτική. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα είναι βέβαιο ότι τα θέματα κοινωνικής συνοχής θα κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική ατζέντα.
Η πολύτιμη εμπειρία του και η μακρά συμμετοχή του στη λήψη αποφάσεων των κεντρικών οργάνων του ΠΑΣΟΚ θα του εξασφαλίσει με βεβαιότητα συμμετοχή στην κεντρική πολιτική σκηνή. Η μετεκλογική αξιοποίησή του από το ΠΑΣΟΚ είναι δεδομένη. Είναι άνθρωπος που έχει να προσφέρει πολλά και θα το πράξει με συνέπεια και εργατικότητα και στην μελλοντική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, όπως το κάνει χρόνια τώρα υπηρετώντας την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...

Ένα τετράτροχο ποδήλατο θαλάσσης, με τις ρόδες του να αγγίζουν σε διάμετρο περίπου το ενάμιση μέτρο η κάθε μία, ξεχωριστό από τα συνηθισμένα, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων έτυχε χθες να βρίσκονται στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.
Πολλοί το χαρακτήρισαν σαν «τρακτέρ της θάλασσας», λόγω του σχήματος των τροχών του, αλλά παρόλη την ογκώδη κατασκευή του εντυπωσίασε για την ευελιξία που κινήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας και για την εύκολη χρήση του.
Ο Λαρισαίος εμπνευστής και κατασκευαστής του, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε χθες τη δέκατη κατά σειρά δοκιμή της ευρεσιτεχνίας του, στο λιμάνι, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια για να καταλήξει στην τελική και ιδανική μορφή της κατασκευής του. «Κάθε φορά μέσα στο νερό εντοπίζω τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να τελειοποιήσω την κατασκευή», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, ένα ανήσυχο πνεύμα, που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής του νέου μοντέλου του, αναζητούσε τα στο…

Η... αποκαλυπτική κόρη του Χενκ Τεν Κάτε

«Όταν λείπει ο… γάτος, χορεύουν τα ποντίκια», λέει η ελληνική παροιμία και κάπως έτσι σκέφτηκε η 20χρονη Έλεν, κόρη του προπονητή του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε. Εκμεταλλεύτηκε την απουσία του πατέρα της στην Ελλάδα και έκανε μια αισθησιακή φωτογράφιση για το περιοδικό FHM.

«Ο πατέρας μου είναι στην Ελλάδα και βρήκα την ευκαιρία να τολμήσω» είπε γελώντας η κόρη του «πράσινου» προπονητή και συνέχισε: «Χωρίς πλάκα, ο πατέρας μου βρήκε εξαιρετική την φωτογράφιση», αποδεικνύοντας ότι ο Χενκ Τεν Κάτε μόνο πουριτανός δεν είναι.Η σέξι Έλεν, η οποία έχει σχέση με τον Αιθίοπα ποδοσφαιριστή της Τβέντε, Γιουσούφ Χερσί, κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ολλανδικής showbiz και βρήκε τον κατάλληλο τρόπο για να διαφημίσει τα ομολογουμένως πλούσια… προσόντα της.Πάντως ο Παναθηναϊκός έχει προϊστορία με προπονητές που έχουν όμορφες κόρες, καθώς όλοι θυμούνται την κόρη του Γιτζάκ Σουμ.