Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Και άλλο μπαλάκι!

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. ΚΑΙ Ο ΠΑΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.- Νέα ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμος Αθηναίων, αναφορικά με το θέμα έκδοσης της οικοδομική άδειας για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, σύμφωνα με την οποία ενημερώνει ότι απέστειλε όλα τα απαραίτητα έγγραφα στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. για την έκδοση της! Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, το υπουργείο έχει πλέον την ευθύνη για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.
Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Αθηναίων: «Σήμερα Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 2.50 μ.μ. ο Δήμος Αθηναίων πιστός στη μέχρι σήμερα πρακτική του να απαντάει εντός 48 ωρών σε γραπτά αιτήματα και παρ’ ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ακόμα παραλάβει κανένα γραπτό αίτημα από την ηγεσία ή τις υπηρεσίες του ΥΠΕΧΩΔΕ, απέστειλε όλα τα νόμιμα έγγραφα που προφορικά ζητήθηκαν σχετικά με την οικοδομική άδεια του γηπέδου του Παναθηναϊκού, της οποίας την ευθύνη έκδοσης έχει το ΥΠΕΧΩΔΕ».Γίνεται, πλέον, αντιληπτό ότι η έκδοση της οικοδομικής άδειας έχει μπει στην τελική ευθεία, αφού δεν υπάρχουν -για την ώρα, τουλάχιστον- δικαιολογίες που μπορούν να οδηγήσουν σε νέα καθυστέρηση. Κάποιες πηγές, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι είναι πιθανό να ξεκινήσουν οι σχετικές εργασίες πριν από τις εκλογές!Παίρνει θέση η ΠΑΕΕντός της ημέρας, πάντως, αναμένεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα. Πρόθεση των διοικούντων είναι να γνωστοποιήσουν -πιθανώς με ανακοίνωσή τους- όλα όσα συνέβησαν μέχρι σήμερα και δεν έχει εκδοθεί η σχετική άδεια, που εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουν λάβει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι θα είχαν ήδη στα χέρια τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

Χαμός με το σποτ του Λαφαζάνη για το Νομισματοκοπείο

Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας «έσπασε ταμεία» στην κυριολεξία, αφού προκάλεσε αίσθηση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη πρωταγωνιστή να μπαίνει σε ένα ταξί και να αυτοτρολάρεται.
Όπως είναι φυσικό, τα social media πήραν την σκυτάλη και άρχισε το γλέντι:

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...

Ένα τετράτροχο ποδήλατο θαλάσσης, με τις ρόδες του να αγγίζουν σε διάμετρο περίπου το ενάμιση μέτρο η κάθε μία, ξεχωριστό από τα συνηθισμένα, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων έτυχε χθες να βρίσκονται στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.
Πολλοί το χαρακτήρισαν σαν «τρακτέρ της θάλασσας», λόγω του σχήματος των τροχών του, αλλά παρόλη την ογκώδη κατασκευή του εντυπωσίασε για την ευελιξία που κινήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας και για την εύκολη χρήση του.
Ο Λαρισαίος εμπνευστής και κατασκευαστής του, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε χθες τη δέκατη κατά σειρά δοκιμή της ευρεσιτεχνίας του, στο λιμάνι, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια για να καταλήξει στην τελική και ιδανική μορφή της κατασκευής του. «Κάθε φορά μέσα στο νερό εντοπίζω τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να τελειοποιήσω την κατασκευή», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, ένα ανήσυχο πνεύμα, που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής του νέου μοντέλου του, αναζητούσε τα στο…