Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΠΑΠ: Απο φέτος στο live betting- τι ειπώθηκε στην τηλεδιάσκεψη

Η επέκταση των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ και οι νομικές εξελίξεις στο θέμα της ρύθμισης του στοιχηματισμού στο Ιντερνετ μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των αναλυτών κατά την τηλεδιάσκεψη που ακολούθησε την ανακοίνωση των ετήσιων αποτελεσμάτων της εταιρείας.
Η διοίκηση της εταιρείας, αναφερόμενη στην πορεία του ΟΠΑΠ το 2010, επεσήμανε ότι τα μεγέθη θα διατηρηθούν στα επίπεδα του 2009, αφού η αρνητική επίδραση της οικονομικής κρίσης στα παιχνίδια της εταιρείας εκτιμάται ότι θα αντισταθμιστεί από την αύξηση του τζίρου της κατά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Επίσης, τονίστηκε ότι τα νέα φορολογικά μέτρα δεν θα επηρεάσουν τα κέρδη της εταιρείας. Η ευνοϊκή για την εταιρεία φορολογία που της επιβλήθηκε αποτελεσε εξάλλου και τον κύριο λόγο της ανόδου της μετοχής κατά 8,71% σήμερα.
Οι αναλυτές ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες για το χρονοδιάγραμμα έναρξης των νέων παιχνιδιών, που έχει εξαγγείλει η εταιρεία. Η διοίκηση του ΟΠΑΠ απάντησε ότι αυτό εξαρτάται από το υπουργείο Οικονομίας, ενώ προτεραιότητα έχει η ολοκλήρωση του νομοσχεδίου για τη ρύθμιση του στοιχηματισμού στο Ιντερνετ που αναμένεται φέτος.
ΠρακτικέςΕπίσης, θα δοθεί βαρύτητα στην αποτελεσματική απαγόρευση της μη αδειοδοτημένης δραστηριότητας στο χώρο του Ιντερνετ, εφαρμόζοντας επιτυχημένες πρακτικές του εξωτερικού, όπως απαγόρευση στη χρήση καρτών και της διαφήμισης. Οσον αφορά το live betting, μέσα στο 2010 θα ξεκινήσει η νέα υπηρεσία.
Όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ κ. Γ. Σπανουδάκης, σύντομα θα αποφασιστεί εάν θα ξεκινήσει πριν ή μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της Ν. Αφρικής. Οι αποφάσεις για το live-betting σχετίζονται εξάλλου με την πορεία των επαφών με την Intralot και την κατάληξή τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

Σάλος με ιερέα: Είμαι ομοφυλόφιλος και ευτυχής

Την αποκάλυψη ότι είναι «ένας ομοφυλόφιλος και ευτυχής ιερέας» έκανε ο 43χρονος Πολωνός υψηλόβαθμος κληρικός και θεολόγος Κριστόφ Τσαράμσα, μέλος της Επιτροπής για το Δόγμα της Πίστεως (πρώην Ιεράς Εξέτασης, τους περασμένος αιώνες), δεύτερος γραμματέας της Διεθνούς Θεολογικής Επιτροπής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και καθηγητής στο καθολικό πανεπιστήμιο Γκρεγκοριάνα. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Corriere della Sera, δηλώνει ότι γνωρίζει πως θα πληρώσει τις συνέπειες της πράξης του αυτής, «αλλά η Εκκλησία πρέπει να σταματήσει να εθελοτυφλεί και να καταλάβει ότι η λύση που προτείνει στους γκέι πιστούς, η πλήρης αποχή από την ζωή της αγάπης, είναι απάνθρωπη». Σε σχέση με τους λόγους που τον ώθησαν να προχωρήσει σε αυτήν την αποκάλυψη, o Τσαράμσα εξηγεί ότι «φτάνει η στιγμή κατά την οποία κάτι σπάει μέσα σου, δεν αντέχεις άλλο. Αν ήμουν μόνος θα χανόμουν μέσα στον εφιάλτη της άρνησης της ομοφυλοφιλίας μου, αλλά ο Θεός δεν μας αφήνει ποτέ μόνους. Και πιστεύω ότι με οδήγησε στο να κάν…

Χαμός με το σποτ του Λαφαζάνη για το Νομισματοκοπείο

Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας «έσπασε ταμεία» στην κυριολεξία, αφού προκάλεσε αίσθηση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη πρωταγωνιστή να μπαίνει σε ένα ταξί και να αυτοτρολάρεται.
Όπως είναι φυσικό, τα social media πήραν την σκυτάλη και άρχισε το γλέντι: