Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΠΑΠ: Απο φέτος στο live betting- τι ειπώθηκε στην τηλεδιάσκεψη

Η επέκταση των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ και οι νομικές εξελίξεις στο θέμα της ρύθμισης του στοιχηματισμού στο Ιντερνετ μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των αναλυτών κατά την τηλεδιάσκεψη που ακολούθησε την ανακοίνωση των ετήσιων αποτελεσμάτων της εταιρείας.
Η διοίκηση της εταιρείας, αναφερόμενη στην πορεία του ΟΠΑΠ το 2010, επεσήμανε ότι τα μεγέθη θα διατηρηθούν στα επίπεδα του 2009, αφού η αρνητική επίδραση της οικονομικής κρίσης στα παιχνίδια της εταιρείας εκτιμάται ότι θα αντισταθμιστεί από την αύξηση του τζίρου της κατά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Επίσης, τονίστηκε ότι τα νέα φορολογικά μέτρα δεν θα επηρεάσουν τα κέρδη της εταιρείας. Η ευνοϊκή για την εταιρεία φορολογία που της επιβλήθηκε αποτελεσε εξάλλου και τον κύριο λόγο της ανόδου της μετοχής κατά 8,71% σήμερα.
Οι αναλυτές ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες για το χρονοδιάγραμμα έναρξης των νέων παιχνιδιών, που έχει εξαγγείλει η εταιρεία. Η διοίκηση του ΟΠΑΠ απάντησε ότι αυτό εξαρτάται από το υπουργείο Οικονομίας, ενώ προτεραιότητα έχει η ολοκλήρωση του νομοσχεδίου για τη ρύθμιση του στοιχηματισμού στο Ιντερνετ που αναμένεται φέτος.
ΠρακτικέςΕπίσης, θα δοθεί βαρύτητα στην αποτελεσματική απαγόρευση της μη αδειοδοτημένης δραστηριότητας στο χώρο του Ιντερνετ, εφαρμόζοντας επιτυχημένες πρακτικές του εξωτερικού, όπως απαγόρευση στη χρήση καρτών και της διαφήμισης. Οσον αφορά το live betting, μέσα στο 2010 θα ξεκινήσει η νέα υπηρεσία.
Όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ κ. Γ. Σπανουδάκης, σύντομα θα αποφασιστεί εάν θα ξεκινήσει πριν ή μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της Ν. Αφρικής. Οι αποφάσεις για το live-betting σχετίζονται εξάλλου με την πορεία των επαφών με την Intralot και την κατάληξή τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...

Ένα τετράτροχο ποδήλατο θαλάσσης, με τις ρόδες του να αγγίζουν σε διάμετρο περίπου το ενάμιση μέτρο η κάθε μία, ξεχωριστό από τα συνηθισμένα, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων έτυχε χθες να βρίσκονται στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.
Πολλοί το χαρακτήρισαν σαν «τρακτέρ της θάλασσας», λόγω του σχήματος των τροχών του, αλλά παρόλη την ογκώδη κατασκευή του εντυπωσίασε για την ευελιξία που κινήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας και για την εύκολη χρήση του.
Ο Λαρισαίος εμπνευστής και κατασκευαστής του, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε χθες τη δέκατη κατά σειρά δοκιμή της ευρεσιτεχνίας του, στο λιμάνι, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια για να καταλήξει στην τελική και ιδανική μορφή της κατασκευής του. «Κάθε φορά μέσα στο νερό εντοπίζω τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να τελειοποιήσω την κατασκευή», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, ένα ανήσυχο πνεύμα, που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής του νέου μοντέλου του, αναζητούσε τα στο…

Η... αποκαλυπτική κόρη του Χενκ Τεν Κάτε

«Όταν λείπει ο… γάτος, χορεύουν τα ποντίκια», λέει η ελληνική παροιμία και κάπως έτσι σκέφτηκε η 20χρονη Έλεν, κόρη του προπονητή του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε. Εκμεταλλεύτηκε την απουσία του πατέρα της στην Ελλάδα και έκανε μια αισθησιακή φωτογράφιση για το περιοδικό FHM.

«Ο πατέρας μου είναι στην Ελλάδα και βρήκα την ευκαιρία να τολμήσω» είπε γελώντας η κόρη του «πράσινου» προπονητή και συνέχισε: «Χωρίς πλάκα, ο πατέρας μου βρήκε εξαιρετική την φωτογράφιση», αποδεικνύοντας ότι ο Χενκ Τεν Κάτε μόνο πουριτανός δεν είναι.Η σέξι Έλεν, η οποία έχει σχέση με τον Αιθίοπα ποδοσφαιριστή της Τβέντε, Γιουσούφ Χερσί, κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ολλανδικής showbiz και βρήκε τον κατάλληλο τρόπο για να διαφημίσει τα ομολογουμένως πλούσια… προσόντα της.Πάντως ο Παναθηναϊκός έχει προϊστορία με προπονητές που έχουν όμορφες κόρες, καθώς όλοι θυμούνται την κόρη του Γιτζάκ Σουμ.