Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΦΑΓΕ...ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΗ 10 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ,ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΕΡΔΗ!!!

Σε νέες δέκα απολύσεις προχώρησε η εργοδοσία της «ΦΑΓΕ ΑΕ», συνεχίζοντας το μπαράζ απολύσεων που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβρη, όταν απολύθηκαν 18 εργαζόμενοι. Αρχές Απρίλη απολύθηκαν άλλοι 15, με αποτέλεσμα συνολικά οι απολύσεις να 'χουν φτάσει τις 43. Η εργοδοσία αξιοποιεί όπως φαίνεται το δικαίωμα που της δίνει ο νόμος να κάνει κάθε μήνα απολύσεις (σε ποσοστό πλέον 4% από 2% που ήταν πριν τα νέα εφιαλτικά μέτρα) δείχνοντας τα δόντια της απέναντι στους εργαζόμενους.Το Σωματείο Εργαζομένων της ΦΑΓΕ, σημειώνει πως αυτό το μπαράζ απολύσεων συνδέεται άμεσα με τις αποφάσεις κυβέρνησης και ΕΕ, για ελαστικοποίηση των μορφών απασχόλησης, για περισσότερες απολύσεις, για αλλαγή εργασιακών σχέσεων. Να σημειωθεί πως η «ΦΑΓΕ» είχε καθαρά κέρδη 10,8 εκατ. ευρώ το 2009. Τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει 30 απολύσεις και στην «ΕΒΓΑ», η οποία επίσης ανήκει στον όμιλο Φιλίππου. Συνολικά, στον κλάδο Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών (ενός απ' τους κλάδους με τη μεγαλύτερη κερδοφορία) έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 100 απολύσεις, μόνο στην Αττική, από το Γενάρη μέχρι σήμερα.ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΑΓΕ ΚΑΙ Η "ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗΣ ΑΠΟΧΏΡΗΣΗ" ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ,ΚΑΘΩΣ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΚΤΕΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...

Ένα τετράτροχο ποδήλατο θαλάσσης, με τις ρόδες του να αγγίζουν σε διάμετρο περίπου το ενάμιση μέτρο η κάθε μία, ξεχωριστό από τα συνηθισμένα, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων έτυχε χθες να βρίσκονται στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.
Πολλοί το χαρακτήρισαν σαν «τρακτέρ της θάλασσας», λόγω του σχήματος των τροχών του, αλλά παρόλη την ογκώδη κατασκευή του εντυπωσίασε για την ευελιξία που κινήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας και για την εύκολη χρήση του.
Ο Λαρισαίος εμπνευστής και κατασκευαστής του, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε χθες τη δέκατη κατά σειρά δοκιμή της ευρεσιτεχνίας του, στο λιμάνι, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια για να καταλήξει στην τελική και ιδανική μορφή της κατασκευής του. «Κάθε φορά μέσα στο νερό εντοπίζω τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να τελειοποιήσω την κατασκευή», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, ένα ανήσυχο πνεύμα, που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής του νέου μοντέλου του, αναζητούσε τα στο…

Σάλος με ιερέα: Είμαι ομοφυλόφιλος και ευτυχής

Την αποκάλυψη ότι είναι «ένας ομοφυλόφιλος και ευτυχής ιερέας» έκανε ο 43χρονος Πολωνός υψηλόβαθμος κληρικός και θεολόγος Κριστόφ Τσαράμσα, μέλος της Επιτροπής για το Δόγμα της Πίστεως (πρώην Ιεράς Εξέτασης, τους περασμένος αιώνες), δεύτερος γραμματέας της Διεθνούς Θεολογικής Επιτροπής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και καθηγητής στο καθολικό πανεπιστήμιο Γκρεγκοριάνα. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Corriere della Sera, δηλώνει ότι γνωρίζει πως θα πληρώσει τις συνέπειες της πράξης του αυτής, «αλλά η Εκκλησία πρέπει να σταματήσει να εθελοτυφλεί και να καταλάβει ότι η λύση που προτείνει στους γκέι πιστούς, η πλήρης αποχή από την ζωή της αγάπης, είναι απάνθρωπη». Σε σχέση με τους λόγους που τον ώθησαν να προχωρήσει σε αυτήν την αποκάλυψη, o Τσαράμσα εξηγεί ότι «φτάνει η στιγμή κατά την οποία κάτι σπάει μέσα σου, δεν αντέχεις άλλο. Αν ήμουν μόνος θα χανόμουν μέσα στον εφιάλτη της άρνησης της ομοφυλοφιλίας μου, αλλά ο Θεός δεν μας αφήνει ποτέ μόνους. Και πιστεύω ότι με οδήγησε στο να κάν…