Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ασιάτες επενδύουν 5 δις ευρώ στα Καμένα Βούρλα!!!


Στην πιο δύσκολη οικονομική περίοδο για τη χώρα, αλλά και για το νομό μας, που η ανεργία έχει φτάσει στα ύψη, έρχεται μια πολύ μεγάλη επένδυση να δώσει πνοή και τροχιά ανάπτυξης στη Φθιώτιδα.Μεγάλη επενδυτική Ασιατική εταιρεία είναι έτοιμη να προχωρήσει σε επένδυση 5 δισεκαμμυρίων ευρώ, ίσως και παραπάνω, στα Καμένα Βούρλα.Η περιοχή που βρίσκεται το Camping του Ε.Ο.Τ. αλλά και χιλιάδες άλλα στρέμματα θα μετατραπούν σε "Monte Carlo" της Ελλάδας.Μαρίνα μεγάλης χωρητικότητας σκαφών, Καζίνο, ξενοδοχειακά συγκροτήματα με ιαματικά και τεράστιες πισίνες, ακόμη και Disneyland έχουν στα σχέδιά τους, μεταξύ άλλων, οι Ασιάτες επενδυτές. Ακόμη στα σχέδιά τους είναι και κατασκευή αεροδρομίου για πτήσεις τσάρτερ.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LamiaReport οι επενδυτές έχουν επισκεφθεί από το 2008, τουλάχιστον 6 φορές την περιοχή, με απόλυτη μυστικότητα.Ο μόνος που γνωρίζει λεπτομέρειες και έχει προσπαθήσει πολύ γι'αυτό, είναι ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων κ.Μάκης Αντωνίου. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι τα master plans έχουν βασιστεί στις αναπτυξιακές μελέτες που είχε κάνει το Πολυτεχνείο την περίοδο 2007-2008 για το Δήμο Καμένων Βούρλων.Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν τη μεγάλη επένδυση και αυτό θα γίνει με συνέντευξη τύπου στην Αθήνα μέσα στο Σεπτέμβριο, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου και παρουσίαση της επένδυσης στα Καμένα Βούρλα.Οι ημερομηνίες θα εξαρτηθούν από το αν θα το ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός στη Δ.Ε.Θ.Οι γνωρίζοντες λεπτομέρειες, υποστηρίζουν ότι η επένδυση αυτή θα αλλάξει το status της ευρύτερης περιοχής, δίνοντας έτσι δυναμική ανάπτυξης σε όλο το νομό.Εκτός από τις χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, λόγω της γεωγραφικής στρατηγικής θέσης του νομού μας, θα υπάρξουν και άλλες παράπλευρες επενδύσεις μικρότερου μεγέθους, αλλά σημαντικές για την τροχιά ανάπτυξης του νομού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...

Ένα τετράτροχο ποδήλατο θαλάσσης, με τις ρόδες του να αγγίζουν σε διάμετρο περίπου το ενάμιση μέτρο η κάθε μία, ξεχωριστό από τα συνηθισμένα, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων έτυχε χθες να βρίσκονται στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.
Πολλοί το χαρακτήρισαν σαν «τρακτέρ της θάλασσας», λόγω του σχήματος των τροχών του, αλλά παρόλη την ογκώδη κατασκευή του εντυπωσίασε για την ευελιξία που κινήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας και για την εύκολη χρήση του.
Ο Λαρισαίος εμπνευστής και κατασκευαστής του, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε χθες τη δέκατη κατά σειρά δοκιμή της ευρεσιτεχνίας του, στο λιμάνι, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια για να καταλήξει στην τελική και ιδανική μορφή της κατασκευής του. «Κάθε φορά μέσα στο νερό εντοπίζω τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να τελειοποιήσω την κατασκευή», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, ένα ανήσυχο πνεύμα, που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής του νέου μοντέλου του, αναζητούσε τα στο…

Η... αποκαλυπτική κόρη του Χενκ Τεν Κάτε

«Όταν λείπει ο… γάτος, χορεύουν τα ποντίκια», λέει η ελληνική παροιμία και κάπως έτσι σκέφτηκε η 20χρονη Έλεν, κόρη του προπονητή του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε. Εκμεταλλεύτηκε την απουσία του πατέρα της στην Ελλάδα και έκανε μια αισθησιακή φωτογράφιση για το περιοδικό FHM.

«Ο πατέρας μου είναι στην Ελλάδα και βρήκα την ευκαιρία να τολμήσω» είπε γελώντας η κόρη του «πράσινου» προπονητή και συνέχισε: «Χωρίς πλάκα, ο πατέρας μου βρήκε εξαιρετική την φωτογράφιση», αποδεικνύοντας ότι ο Χενκ Τεν Κάτε μόνο πουριτανός δεν είναι.Η σέξι Έλεν, η οποία έχει σχέση με τον Αιθίοπα ποδοσφαιριστή της Τβέντε, Γιουσούφ Χερσί, κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ολλανδικής showbiz και βρήκε τον κατάλληλο τρόπο για να διαφημίσει τα ομολογουμένως πλούσια… προσόντα της.Πάντως ο Παναθηναϊκός έχει προϊστορία με προπονητές που έχουν όμορφες κόρες, καθώς όλοι θυμούνται την κόρη του Γιτζάκ Σουμ.