Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Του έκοψαν τη σύνταξη και κινδύνευσε να πεθάνει

Του έκοψαν τη σύνταξη και υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο από τη στεναχώρια του!Ο Τέρης Χρυσός ένας από τους δημοφιλέστερους τραγουδιστές των δεκαετιών του ’60 και ’70, λίγο έλειψε πριν από ένα μήνα να χάσει μέχρι και την ζωή του। Ο τραγουδιστής εκτός από την σύνταξη των 550 ευρώ που έπαιρνε από το ΙΚΑ, πριν από δύο χρόνια αποδέχτηκε από το υπουργείο Πολιτισμού για την συνολική του προσφορά στο τραγούδι τιμητική σύνταξη 750 ευρώ. Την δεύτερη σύνταξη την έλαβε πριν από αρκετό καιρό υπό την μορφή αναδρομικών, και το ποσό έφθασε τα 18.000 ευρώ. Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε να χαρεί τα χρήματα μια και ενημερώθηκε από του αρμόδιους ότι παίρνει την σύνταξη παράνομα. Μάλιστα κινδυνεύει να χάσει και το σπίτι του αν δεν επιστρέψει τα αναδρομικά. Από την μεγάλη του στεναχώρια ο τραγουδιστής του θρυλικού κομματιού «Τάκα Τάκα» μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην πλάτη, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.«Θέλουν να μας πεθάνουν αλλά δεν θα τα καταφέρουν», δήλωσε ο κύριος Χρυσός στην εφημερίδα Espresso και συμπλήρωσε: «Αυτό που έγινε είναι παράνομο και άδικο. (…) Από τη στεναχώρια μου έπαθα καρδιακό επεισόδιο και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να μου συμβεί. Δεν κρύβω πως είμαι ιδιαίτερα αγχωμένος και στεναχωρημένος. Το ΙΚΑ μου ζητά να επιστρέψω τα αναδρομικά που πήρα από την τιμητική σύνταξη, τα οποία όμως έχω ξοδέψει σε διάφορες ανάγκες μου. Κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου γιατί μου έστειλαν χαρτί κατάσχεσης σε περίπτωση που δεν τα επιστρέψω…». Πλέον, ο Τέρης Χρύσος έχει κάνει διακανονισμό με το ΙΚΑ και πρέπει να επιστρέφει κάθε μήνα ένα συγκεκριμένο ποσό, όμως η σύνταξή του δεν του αφήνει και πολλά περιθώρια. Ο Τέρης Χρυσός πρωτοεμφανίστηκε το 1959 στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης όπου κέρδισε την πρώτη θέση τόσο στο διαγωνισμό όσο και στις καρδιές όλων που μέχρι σήμερα απολαμβάνουν τις επιτυχίες του.

Zougla.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...

Ένα τετράτροχο ποδήλατο θαλάσσης, με τις ρόδες του να αγγίζουν σε διάμετρο περίπου το ενάμιση μέτρο η κάθε μία, ξεχωριστό από τα συνηθισμένα, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων έτυχε χθες να βρίσκονται στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.
Πολλοί το χαρακτήρισαν σαν «τρακτέρ της θάλασσας», λόγω του σχήματος των τροχών του, αλλά παρόλη την ογκώδη κατασκευή του εντυπωσίασε για την ευελιξία που κινήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας και για την εύκολη χρήση του.
Ο Λαρισαίος εμπνευστής και κατασκευαστής του, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε χθες τη δέκατη κατά σειρά δοκιμή της ευρεσιτεχνίας του, στο λιμάνι, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια για να καταλήξει στην τελική και ιδανική μορφή της κατασκευής του. «Κάθε φορά μέσα στο νερό εντοπίζω τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να τελειοποιήσω την κατασκευή», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, ένα ανήσυχο πνεύμα, που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής του νέου μοντέλου του, αναζητούσε τα στο…

Σάλος με ιερέα: Είμαι ομοφυλόφιλος και ευτυχής

Την αποκάλυψη ότι είναι «ένας ομοφυλόφιλος και ευτυχής ιερέας» έκανε ο 43χρονος Πολωνός υψηλόβαθμος κληρικός και θεολόγος Κριστόφ Τσαράμσα, μέλος της Επιτροπής για το Δόγμα της Πίστεως (πρώην Ιεράς Εξέτασης, τους περασμένος αιώνες), δεύτερος γραμματέας της Διεθνούς Θεολογικής Επιτροπής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και καθηγητής στο καθολικό πανεπιστήμιο Γκρεγκοριάνα. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Corriere della Sera, δηλώνει ότι γνωρίζει πως θα πληρώσει τις συνέπειες της πράξης του αυτής, «αλλά η Εκκλησία πρέπει να σταματήσει να εθελοτυφλεί και να καταλάβει ότι η λύση που προτείνει στους γκέι πιστούς, η πλήρης αποχή από την ζωή της αγάπης, είναι απάνθρωπη». Σε σχέση με τους λόγους που τον ώθησαν να προχωρήσει σε αυτήν την αποκάλυψη, o Τσαράμσα εξηγεί ότι «φτάνει η στιγμή κατά την οποία κάτι σπάει μέσα σου, δεν αντέχεις άλλο. Αν ήμουν μόνος θα χανόμουν μέσα στον εφιάλτη της άρνησης της ομοφυλοφιλίας μου, αλλά ο Θεός δεν μας αφήνει ποτέ μόνους. Και πιστεύω ότι με οδήγησε στο να κάν…