Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η συμφωνία για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο


Διαβάστε κάποιους από τους όρους που έχουν μπει στη συμφωνία ανάμεσα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκό και τον Ερασιτέχνη για την υπογραφή του μισθωτηρίου των δυο πλευρών.

Το Σάββατο (23/3) στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξε συνάντηση και συμφωνία κυρίων ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Αχιλλέα Μακρόπουλο για την επιστροφή του Τριφυλλιού στην Λεωφόρο.
Συζητήθηκαν εκτενώς και συμφωνήθηκαν όλοι οι όροι με τους δυο άνδρες να δίνουν τα χέρια και την εντολή στα νομικά επιτελεία να προχωρήσει στην σύνταξη των μισθωτηρίων και της σχετικής συμφωνίας στην οποία θα έπεφταν οι υπο
Το ραντεβού αυτό ανάμεσα στους ανθρώπους της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη δεν είχε πραγματοποιηθεί μέχρι την Πέμπτη (28/3) το βράδυ και κάθε μέρα έπαιρνε αναβολή καθώς στο Τριφύλλι ήθελαν να τελειώσουν με το θέμα των διακανονισμών και υπήρχε σχετικός φόρτος εργασίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες και από τις δυο πλευρές οι υπογραφές αν δεν αλλάξει κάτι αναμένεται να πέσουν την Παρασκευή (29/3) και έτσι να αποτυπωθούν και στο χαρτί τα ήδη συμφωνηθέντα ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Πρότεινε χώρους στον Ερασιτέχνη
Μεταξύ αυτών η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον Ερασιτέχνη να πάρει και κάποιους λειτουργικούς χώρους του γηπέδου όπως τον χώρο κάτω από την Θύρα 4 εκεί όπου τώρα προπονείται η Ξιφασκία με την προϋπόθεση οι πράσινοι να βρουν έναν χώρο άλλο να προτείνουν στον Ερασιτέχνη. Κάτι το οποίο ήδη έχει γίνει και δεν αποκλείεται να πάνε στα παλιά γραφεία της ΠΑΕ στην Αμαρτωλών και Κλεφτών.
Επίσης ο Αχιλλέας Μακρόπουλος είπε ότι θα συνεισφέρει και ο Ερασιτέχνης το 20% των 700.000 ευρώ που έχει υπολογίσει ο Γιάννης Αλαφούζος ότι θα κοστίσουν τα έργα. Θα δώσει δηλαδή 140.000 ευρώ. Χρήματα που το πιθανότερο είναι να μην βγουν από τα ταμεία του Ερασιτέχνη αλλά να συμψηφισθούν με τα ενοίκια των επόμενων τριών χρόνων που έχει να παίρνει ο Ερασιτέχνης για την μίσθωση της Λεωφόρου.
Πληρώνει τα... χαράτσια
Από την πλευρά της η ΠΑΕ όπως είπε ο Γιάννης Αλαφούζος θα αναλάβει να πληρώνει το λεγόμενο... χαράτσι ή όποιον άλλο φόρο βγει για την Λεωφόρο. Όπως επίσης και το ρεύμα ακόμα και για τους χώρους που θα χρησιμοποιεί ο Ερασιτέχνης.
Στο μυαλό των ανθρώπων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τώρα είναι ενόψει της νέας σεζόν να δημιουργήσουν δυο θύρες VIP και πλην της κλασικής 3 σαν VIP να γίνει και η θύρα 10 και να προσφέρονται και εκεί ανάλογες υπηρεσίες στους κατέχοντες διαρκείας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...

Ένα τετράτροχο ποδήλατο θαλάσσης, με τις ρόδες του να αγγίζουν σε διάμετρο περίπου το ενάμιση μέτρο η κάθε μία, ξεχωριστό από τα συνηθισμένα, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων έτυχε χθες να βρίσκονται στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.
Πολλοί το χαρακτήρισαν σαν «τρακτέρ της θάλασσας», λόγω του σχήματος των τροχών του, αλλά παρόλη την ογκώδη κατασκευή του εντυπωσίασε για την ευελιξία που κινήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας και για την εύκολη χρήση του.
Ο Λαρισαίος εμπνευστής και κατασκευαστής του, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε χθες τη δέκατη κατά σειρά δοκιμή της ευρεσιτεχνίας του, στο λιμάνι, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια για να καταλήξει στην τελική και ιδανική μορφή της κατασκευής του. «Κάθε φορά μέσα στο νερό εντοπίζω τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να τελειοποιήσω την κατασκευή», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, ένα ανήσυχο πνεύμα, που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής του νέου μοντέλου του, αναζητούσε τα στο…

Σάλος με ιερέα: Είμαι ομοφυλόφιλος και ευτυχής

Την αποκάλυψη ότι είναι «ένας ομοφυλόφιλος και ευτυχής ιερέας» έκανε ο 43χρονος Πολωνός υψηλόβαθμος κληρικός και θεολόγος Κριστόφ Τσαράμσα, μέλος της Επιτροπής για το Δόγμα της Πίστεως (πρώην Ιεράς Εξέτασης, τους περασμένος αιώνες), δεύτερος γραμματέας της Διεθνούς Θεολογικής Επιτροπής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και καθηγητής στο καθολικό πανεπιστήμιο Γκρεγκοριάνα. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Corriere della Sera, δηλώνει ότι γνωρίζει πως θα πληρώσει τις συνέπειες της πράξης του αυτής, «αλλά η Εκκλησία πρέπει να σταματήσει να εθελοτυφλεί και να καταλάβει ότι η λύση που προτείνει στους γκέι πιστούς, η πλήρης αποχή από την ζωή της αγάπης, είναι απάνθρωπη». Σε σχέση με τους λόγους που τον ώθησαν να προχωρήσει σε αυτήν την αποκάλυψη, o Τσαράμσα εξηγεί ότι «φτάνει η στιγμή κατά την οποία κάτι σπάει μέσα σου, δεν αντέχεις άλλο. Αν ήμουν μόνος θα χανόμουν μέσα στον εφιάλτη της άρνησης της ομοφυλοφιλίας μου, αλλά ο Θεός δεν μας αφήνει ποτέ μόνους. Και πιστεύω ότι με οδήγησε στο να κάν…