Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΟΚ!! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ




Θα πρέπει να περιμένετε δύο μήνες μετά τη γέννηση του μωρού σας για την χορήγηση του πρώτου γύρου των εμβολίων (με εξαίρεση το εμβόλιο απάτη της ηπατίτιδας Β), είναι προφανώς υπερβολικά 
μεγάλο χρονικό διάστημα για τα χρήματα της πεινασμένης βιομηχανίας παρασκευής εμβολίων, η οποία εργάζετε σκληρά για μια νέα τεχνολογία εμβολίων που θα επιτρέπει τα εμβόλια να χορηγούνται αμέσως μετά την γέννηση του παιδιού. 

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύεται στο ανοικτής πρόσβασης περιοδικό PLoS ONE , οι επιστήμονες έχουν ήδη επινοήσει μια συνθετική ουσία που λένε ότι είναι σε θέση να προκαλεί αποτελεσματικά μια ανοσολογική απόκριση στα νεογέννητα μωρά, ενα νέο κατόρθωμα για τη βιομηχανία. 

Παλαιότερα, η βιομηχανία εμβολίων ήταν ανίκανη να καταλήξει σε ένα εύλογο τρόπο να διαχειρίζεται εμβόλια για νεογέννητα μωρά, επειδή τα ανοσοποιητικά συστήματα των πρόσφατα νεογέννητων »συνήθως δεν ανταποκρίνονται καλά στην διέγερση του ανοσοποιητικού. Όμως, όπως αναφέρθηκε από το Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης , μια ομάδα επιστημόνων από την Μασαχουσέτη-βασισμένη στην υπηρεσία υγείας, και με επικεφαλής τον Δρ Ofer Levy, MD, Ph.D., έχει ανακαλύψει ενα συνθετικό μοριακό συστατικό που φέρεται να προκαλεί  ανοσολογική απόκριση στα μη αναπτυχθέντα ανοσοποιητικά συστήματα. 

Σύμφωνα με το έγγραφο, ο συνθετικός τύπος ένωσης, ο οποίος είναι γνωστός συλλογικά ως βενζοδιαζεπίνη, βρέθηκε να διεγείρει μία εξαιρετικά ισχυρή ανοσολογική αντίδραση σε ένα συγκεκριμένο ανοσοποιητικό δέκτη γνωστό ως ιδιότυπο υποδοχέα 8, ή TLR 8. Τα δείγματα TLR 8 που λήφθηκαν από το αίμα του ομφάλιου λώρου των νεογέννητων αποκάλυψαν ότι οι βενζοδιαζεπίνες μπορούν να στοχεύσουν σε ορισμένα λευκά κύτταρα του αίματος και να προκαλέσουν μία ανοσολογική αντίδραση παρόμοια με ένα μεγαλύτερο παιδί, ή έναν ενήλικα που του έχει δοθεί ένα εμβόλιο. 

Μία ιδιαίτερη βενζοδιαζεπίνη, η VTX-294, παρατηρήθηκε ότι προκάλεσε μια "ισχυρή παραγωγή κυτοκινών," τα οποία είναι τα χημικά συστατικά που είναι υπεύθυνα για την έναρξη μιας ανοσοαπόκρισης στο εσωτερικό του σώματος. 

Με βάση τα ευρήματά τους, οι ερευνητές έβγαλαν το συμπέρασμα ότι η VTX-294 είναι τουλάχιστον 10 φορές πιο αποτελεσματική στην τόνωση της TLR 8 από οποιαδήποτε άλλη γνωστή ουσία, το οποίο την καθιστά βιώσιμη και υποψήφια για εισαγωγή σε μελλοντικά εμβόλια.


Τα εμβόλια στα νεογέννητα βλάπτουν την φυσική ανάπτυξη

Αυτό σημαίνει ότι είναι μια εντελώς νέα γραμμή των εμβολίων που περιέχει VTX-294 και άλλες βενζοδιαζεπίνες θα μπορούσαν σύντομα να προκύψουν ειδικά για μωρά κάτω των δύο μηνών.

Και μόλις η κατηγορία των βενζοδιαζεπίνων χημικών ουσιών εγκριθεί για εμπορική χρήση, ετοιμαστέιτε να περιμένετε γιατροί και νοσηλευτές σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας να ξεκινήσει η πίεση στους γονείς των νεογνών να εμβολιάσουν τα παιδιά τους αμέσως μετά τη γέννησή τους, όταν δηλαδή το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν θα έχει το χρόνο να αναπτυχθεί φυσιολογικά. 

Όμως όλος ο σκοπός του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος είναι να αναπτύξει τη δική του φυσική ανοσία στην ασθένεια, και δεν πρέπει να τροποποιηθεί δια της βίας με συνθετικές χημικές ουσίες. 

Σε τελευταία ανάλυση, οι πρώτοι-πρώτοι μήνες της ζωής ενός παιδιού είναι κρίσιμοι για αυτό το σημαντικό στάδιο της ανάπτυξης του ανοσοποιητικού, και τα ενέσιμα φορτωμένα  με χημικά-εμβόλια απο το πρώτο λεπτό που παραδίδονται στον κόσμο εμποδίζουν την διαδικασία ανάπτυξης. 

πηγη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ. Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης. Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την

O πωλών επί πιστώσει και ο πωλών τοις μετρητοίς

«Ήμουν κι εγώ στο κότερο...»

Με τους παίκτες του Παναθηναϊκού γιόρτασε χθες το βράδυ τα γενέθλια του ο Νίκος Πατέρας, στο πολυτελέστατο κότερό του «Adamas II». Ο νέος πρόεδρος του «τριφυλλιού» κάλεσε το ποδοσφαιρικό τμήμα στο... φτωχικό του, τους παρέθεσε δείπνο, παρακολούθησαν όλοι μαζί την αναμέτρηση του Ολυμπιακού εναντίον της Ανόρθωσης και τους μοίρασε δώρα. Ένα λευκό μπλουζάκι με φωτογραφία του κότερου μπροστά που από κάτω, ως λεζάντα, ανέφερε: «Ήμουν κι εγώ στο κότερο...»! Οι αφίξεις Πρώτος έφτασε στο κότερο ο Γιώργος Καραγκούνης (20:50) και ακολούθησαν αμέσως μετά οι Πετρόπουλος και Γκαλίνοβιτς. Στις 20:55 ήταν η σειρά του Χενκ τεν Κάτε και των συνεργατών του (Λεμ, Σνούι) και στη συνέχεια έφτασαν οι Μάτος, Χριστοδουλόπουλος, Γκάμπριελ και Σόουζα. Στις 21:00 έκανε την εμφάνισή του ο Νίκος Πατέρας και λίγη ώρα αργότερα μαζεύτηκαν και οι υπόλοιποι: Αναστασίου, Λεοντίου, Τζιόλης, Ζιλμπέρτο, Νίλσον, Μουν, Σιόντης, Μελίσσης, Καρνέζης, Νίνης, Βύντρα, Αντωνίου, Παπαβασιλείου, Αντωνιάδης, Ρουκάβινα Κλέιτον, Γκούμας