Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Kim Jong Un είναι Mac User και υπογράφει διάταγμα για βομβαρδισμό των ΗΠΑΔείτε τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου. Ο Kim Jong Un, ηγέτης της Βόρειας Κορέας υπέγραψε διάταγμα ετοιμότητας για βομβαρδισμό των ΗΠΑ, μπροστά από την οθόνη ενός... iMAC
Διάταγμα με το οποίο δίνει την εντολή στους πυρηνικούς βαλλιστικούς πυραύλους  να είναι έτοιμοι για εκτόξευση ανά πάσα στιγμή εναντίον του μητροπολιτικού εδάφους των ΗΠΑ, υπέγραψε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un. Το αμερικανικό στοιχείο πάντως, μέσα στην αίθουσα στρατηγικών σχεδιασμών, είναι παραπάνω από εμφανές.
Με αυτό το το διάταγμα, η Βόρεια Κορέα απαντά στην πτήση αμερικανικών βομβαρδιστικών B-2 Spirit πάνω από τη Νότια Κορέα την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια ασκήσεων.
Το  κρατικό βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA ανακοίνωσε την πραγματοποίηση έκτακτης σύσκεψης του ανώτατου στρατιωτικού συμβουλίου υπό την προεδρία του Kim Jong Un, κατά την οποία ο τελευταίος υπέγραψε το σχετικό διάταγμα που δίνει την εντολή για την προετοιμασία επίθεσης εναντίον των ΗΠΑ.
Οι Βορειοκορεάτες δημοσίευσαν σειρά φωτογραφιών όπου φαίνεται ο ηγέτης της χώρας να υπογράφει την εντολή για την προετοιμασία των στρατηγικών δυνάμεων της Β. Κορέας για να πλήξουν τις ΗΠΑ. Στις φωτογραφίες διακρίνεται χάρτης με τις δυτικές ακτές των ΗΠΑ και γραμμένο στα κορεατικά "Σχέδιο επίθεσης των ΗΠΑ" επάνω στον χάρτη.
Σύμφωνα με το KCNA, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας έκρινε ότι "έχει έρθει η ώρα να ξεκαθαριστούν οι λογαριασμοί με τους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές εν όψει της κατάστασης που επικρατεί".
 
"Υπέγραψε τελικά το σχέδιο για την τεχνική προετοιμασία των στρατηγικών πυραύλων ώστε να είναι σε θέση να πλήξουν αμερικανικές βάσεις στην ενδοχώρα των ΗΠΑ, στον Ειρηνικό, συμπεριλαμβανομένης της Χαβάης και του Γκουάμ, καθώς επίσης και εκείνες που βρίσκονται στη Νότια Κορέα", προσθέτει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.
Αυξημένη δραστηριότητα με κινήσεις οχημάτων και στρατιωτών στις μονάδες πυραύλων μεγάλου και μεσαίου βεληνεκούς της Βόρειας Κορέας παρατηρείται ύστερα από την εντολή πυραυλικής ετοιμότητας που έδωσε ο ηγέτης της.
 
Τη διαπίστωση αυτή μεταδίδει και το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap της Νότιας Κορέας, επικαλούμενο στρατιωτική πηγή της χώρας.
"Υπάρχει έντονη πολεμική προετοιμασία τις τελευταίες ημέρες από την πλευρά της Βόρειας Κορέας και δεν είναι απίθανο να υπάρξει εμπλοκή", δήλωσε η πηγή στο Yonhap, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters που αναφέρει, ωστόσο, ότι δεν είναι δυνατή η επιβεβαίωση της πληροφορίας.
Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης υπογράφει μπροστά στην οθόνη ενός iMAC,  που ως γνωστόν είναι της καθ' όλα αμερικανικής, Apple inc.
Το πιο πιθανό πάντως, όπως εξηγούν οι ειδικοί, είναι το όλο εγχείρημα να αποτελεί προπαγάνδα της Βόρειας Κορέας για δημιουργία εντυπώσεων, μετά την κλιμάκωση των διπλωματικών σχέσεων ανάμεσα σε Ηνωμένες Πολιτείες και Νότια Κορέα.
ΗΠΑ: Η Βόρεια Κορέα απομονώνεται όλο και περισσότερο με την "φιλοπόλεμη ρητορική της"
Η Βόρεια Κορέα απομονώνεται όλο και περισσότερο με την "φιλοπόλεμη ρητορική της", προειδοποίησε σήμερα ο Λευκός Οίκος, καθώς η Πιονγκγιάνγκ επέσεισε και πάλι την απειλή να επιτεθεί στις ΗΠΑ, αφότου δυο αμερικανικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη Β-2, τα οποία διαθέτουν τεχνολογία που καθιστά αδύνατο τον εντοπισμό τους από τα ραντάρ, συμμετείχαν σε ασκήσεις στη Νότια Κορέα.
Ο εκπρόσωπος Τζος Έρνεστ απέρριψε τις ανησυχίες ότι οι ΗΠΑ κλιμακώνουν την απειλή να ξεσπάσει πόλεμος στην κορεατική χερσόνησο, και σημείωσε: "Είναι σαφές ότι η κλιμάκωση πραγματοποιείται από τους Βορειοκορεάτες με τη ρητορική και τις ενέργειές τους".
Κάλεσε μάλιστα τη Βόρεια Κορέα να ανταποκριθεί στις διεθνείς της υποχρεώσεις και σημείωσε ότι οι ΗΠΑ παραμένουν προσηλωμένες στην προστασία τους εαυτού τους και των συμμάχων τους στην περιοχή.
"Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τη ικανότητα, και έχουμε δείξει την βούλησή μας να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ικανότητα για να προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας και τους συμμάχους μας. Και δεν υπάρχει κανένας λόγος να οδηγηθούμε σε μια τέτοια κατάσταση", τόνισε ο εκπρόσωπος.
Πηγή: Bussiness Insider

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ.
Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης.
Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την …

ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...

Ένα τετράτροχο ποδήλατο θαλάσσης, με τις ρόδες του να αγγίζουν σε διάμετρο περίπου το ενάμιση μέτρο η κάθε μία, ξεχωριστό από τα συνηθισμένα, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων έτυχε χθες να βρίσκονται στο λιμάνι του Αγιοκάμπου.
Πολλοί το χαρακτήρισαν σαν «τρακτέρ της θάλασσας», λόγω του σχήματος των τροχών του, αλλά παρόλη την ογκώδη κατασκευή του εντυπωσίασε για την ευελιξία που κινήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας και για την εύκολη χρήση του.
Ο Λαρισαίος εμπνευστής και κατασκευαστής του, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, πραγματοποίησε χθες τη δέκατη κατά σειρά δοκιμή της ευρεσιτεχνίας του, στο λιμάνι, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει εδώ και χρόνια για να καταλήξει στην τελική και ιδανική μορφή της κατασκευής του. «Κάθε φορά μέσα στο νερό εντοπίζω τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει και τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να τελειοποιήσω την κατασκευή», υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος, ένα ανήσυχο πνεύμα, που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμής του νέου μοντέλου του, αναζητούσε τα στο…

Η... αποκαλυπτική κόρη του Χενκ Τεν Κάτε

«Όταν λείπει ο… γάτος, χορεύουν τα ποντίκια», λέει η ελληνική παροιμία και κάπως έτσι σκέφτηκε η 20χρονη Έλεν, κόρη του προπονητή του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε. Εκμεταλλεύτηκε την απουσία του πατέρα της στην Ελλάδα και έκανε μια αισθησιακή φωτογράφιση για το περιοδικό FHM.

«Ο πατέρας μου είναι στην Ελλάδα και βρήκα την ευκαιρία να τολμήσω» είπε γελώντας η κόρη του «πράσινου» προπονητή και συνέχισε: «Χωρίς πλάκα, ο πατέρας μου βρήκε εξαιρετική την φωτογράφιση», αποδεικνύοντας ότι ο Χενκ Τεν Κάτε μόνο πουριτανός δεν είναι.Η σέξι Έλεν, η οποία έχει σχέση με τον Αιθίοπα ποδοσφαιριστή της Τβέντε, Γιουσούφ Χερσί, κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ολλανδικής showbiz και βρήκε τον κατάλληλο τρόπο για να διαφημίσει τα ομολογουμένως πλούσια… προσόντα της.Πάντως ο Παναθηναϊκός έχει προϊστορία με προπονητές που έχουν όμορφες κόρες, καθώς όλοι θυμούνται την κόρη του Γιτζάκ Σουμ.