Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τέλος ο Βιλανόβα από την Μπαρτσελόνα

Ο Σάντρο Ροσέλ ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Τίτο Βιλανόβα δεν θα συνεχίσει ως προπονητής της Μπαρτσελόνα καθώς η υγεία του 45άχρονου τεχνικού παρουσίασε επιδείνωση. Μέσα άλλη εβδομάδα θα γίνει γνωστός ο διάδοχός του.
Advertisement
Πολυτέλεια στην Κεφαλονία
βίλα με πισίνα και θεα Μοναδική τοποθεσία
www.BeachPlace.gr
mytenta.gr
Το πρωτο & μεγαλύτερο e-shop για τέντες & είδη σκίασης
www.mytenta.gr
Σοκ στην Μπαρτσελόνα! Οι φήμες των τελευταίων ωρών επιβεβαιώθηκαν. Ο Τίτο Βιλανόβα δεν είναι πια προπονητής των "μπλαουγκράνα" καθώς η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση.
Η ανακοίνωση έγινε από τον Σάντρο Ροσέλ σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου το βράδυ της Παρασκευής. Μαζί του και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Άντονι Θουμπιθαρέτα, ο οποίος δεν μίλησε στους δημοσιογράφους.
Στην αίθουσα που έγινε η σύντομη συνέντευξη Τύπου ήταν όλοι οι παίκτες της ομάδας πλην αυτών που είχαν άδεια λόγω της συμμετοχής τους στο πρόσφατο Confederations.
"Είμαι εδώ για να σας ανακοινώσω κάτι που δεν ήθελα ποτέ να γίνει. Οι τελευταίες τυπικές εξετάσεις του Βιλανόβα δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει ως προπονητής της ομάδας καθώς χρειάζεται περαιτέρω θεραπεία.
Θέλω όλοι να σεβαστείτε την επιθυμία της οικογένειάς του που θέλει να μην την ενοχλήσουμε αυτές τις στιγμές.
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί ο διάδοχός του. Η ομάδα δεν θα πάει αύριο στην Πολωνία για το φιλικό με την Λέγκια Γκντάνσκ", ανέφερε ο Σάντρο Ροσέλ.
Ο Τίτο Βιλανόβα ήρθε αρχικά αντιμέτωπος με τον καρκίνο του φάρυγγα τον Νοέμβριο του 2011. Στις αρχές του έτους υπέστη υποτροπή και πήγε στη Νέα Υόρκη για θεραπεία. Επέστρεψε στα τέλη του Μάρτη και πάλι στην ομάδα. Ωστόσο οι τελευταίες εξετάσεις απαιτούν την πλήρη αφοσίωσή του στη μάχη με το πρόβλημα της υγείας του.
Σχετικά με τον διάδοχό του οι πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται εκτός Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή. Δεν θα είναι δηλαδή ο βοηθός του Βιλανόβα, Ζοάν Φρανσέσκ Φερέρ όπως διαδόθηκε στην αρχή. Η ανακοίνωσή του θα γίνει την άλλη εβδομάδα καθώς βρίσκεται στον πάγκο άλλης ομάδας αυτή τη στιγμ
ή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανδρέας Παπανδρέου – Το ωροσκόπιό του. Ένα μεγάλο αφιέρωμα, αστρολογικό και όχι μόνο!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1919 στη Χίο από την Σοφία Μινέϊκο και τον Γεώργιο Παπανδρέου με το παλιό όμως ημερολόγιο.Αρα η ημερομηνία γέννησής του είναι 18/2/1919.Σημαντική πολιτική μορφή, άσχετα με το αν κάποιος ήταν οπαδός του ή όχι.Πρωταγωνίστησε στην πολιτική ζωή του τόπου, επιφέροντας ΑΛΛΑΓΗ. Τα οράματά του ήταν συγκεκριμένα, διατυπώνοντάς τα με σαφή και κατανοητό τρόπο, προχωρώντας στην υλοποίησή τους με τρόπους φιλολαικούς και αποτελεσματικούς.Οι προοδευτικές δυνάμεις και η Αριστερά, οφείλουν στον Ανδρέα Παπανδρέου το γεγονός πως μπόρεσαν να εκφρασθούν, να καθορίσουν τις εξελίξεις, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.Το 1980 για παράδειγμα, τα βιβλία των Νέων Ελληνικών στα σχολεία δεν εμπεριείχαν «Ρίτσο» και αρκούνταν στον «Ερωτόκριτο», πράγμα που άλλαξε εκείνοςαπαλλάσσοντας τα βιβλία από το χρώμα της διάκρισης. Σ' αυτόν οφείλεται η σημερινή μορφή της οργάνωσης των κομμάτων.Πλησίασε το λαό, με την εξαιρετική του ικανότητα να επικοινωνεί με αυτόν και την

O πωλών επί πιστώσει και ο πωλών τοις μετρητοίς

«Ήμουν κι εγώ στο κότερο...»

Με τους παίκτες του Παναθηναϊκού γιόρτασε χθες το βράδυ τα γενέθλια του ο Νίκος Πατέρας, στο πολυτελέστατο κότερό του «Adamas II». Ο νέος πρόεδρος του «τριφυλλιού» κάλεσε το ποδοσφαιρικό τμήμα στο... φτωχικό του, τους παρέθεσε δείπνο, παρακολούθησαν όλοι μαζί την αναμέτρηση του Ολυμπιακού εναντίον της Ανόρθωσης και τους μοίρασε δώρα. Ένα λευκό μπλουζάκι με φωτογραφία του κότερου μπροστά που από κάτω, ως λεζάντα, ανέφερε: «Ήμουν κι εγώ στο κότερο...»! Οι αφίξεις Πρώτος έφτασε στο κότερο ο Γιώργος Καραγκούνης (20:50) και ακολούθησαν αμέσως μετά οι Πετρόπουλος και Γκαλίνοβιτς. Στις 20:55 ήταν η σειρά του Χενκ τεν Κάτε και των συνεργατών του (Λεμ, Σνούι) και στη συνέχεια έφτασαν οι Μάτος, Χριστοδουλόπουλος, Γκάμπριελ και Σόουζα. Στις 21:00 έκανε την εμφάνισή του ο Νίκος Πατέρας και λίγη ώρα αργότερα μαζεύτηκαν και οι υπόλοιποι: Αναστασίου, Λεοντίου, Τζιόλης, Ζιλμπέρτο, Νίλσον, Μουν, Σιόντης, Μελίσσης, Καρνέζης, Νίνης, Βύντρα, Αντωνίου, Παπαβασιλείου, Αντωνιάδης, Ρουκάβινα Κλέιτον, Γκούμας